Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Euro-Cart Lira?
Přidejte zkušenost s Euro-Cart LiraPetkaK píše:
Já jsem s trojkombinaci spokojená, jezdím s ní už skoro 10m a zatím bez závady a nevrže to. Akorát na naše každotýdenní cestování to bylo moc velké, navíc třeba u našich to neprošlo dveřma v paneláku, takže jsme museli nosit na třikrát - dítě, korba, kolečka. Nakonec jsem usoudila že i na dovču se bude hodit něco co zabírá míň místa a začala jsem shánět golfáč.
No ona si vybrala nějakou novou trojkolku, je to strašně mrňavý. Ten podvozek se složí do malého batůžku
Ale paní nám ukazovala spoustu vychytávek a z vlastní zkušenosti vím, že to jsou jen blbosti, který jí jen lákaj, ale nevyužije to. Naopak nemá skoro žádný úložný místo. Což je obrovský mínus. Ale je to typ od typu.
PetkaK píše:Jacakaca píše:No mám kolekci 2011 (je to teda napsáno na tom papíře co k tomu máme), ale barevně nějakou starší. Kolekce 2010 snad neměla to polohování nožiček, takže soudím podle toho.PetkaK píše:Prosím o upřesnění, máš tu starší kolekci nebo 2011?Jacakaca píše:Máme ho ani ne dva měsíce. A máme tu starší kolekci, ale kolekci 2011.PetkaK píše:Heleť, jak dlouho ten kočárek máš? Koukám, že máš ještě tu starší kolekci. Ale je rozdíl jen v barvě. Aspoň že tak.
Kdosi tady chtěl vidět leh - mám jednu fotku, ale nevím zda je to dost patrné.
No já si právě myslím, že ta loňská už to měla. Protože barevně máš tu 2010ku. Já když před cca 3 měsícema hledala golfky, našla jsem dokonce celo modrý bez polohování nožiček a to byla 2009ka. A už se jen tak nedala sehnat. 2010ka modrou neměla a některý stránky už polohování uváděla. Hlavně každej píše jiný informace. Ale letošní kolekce vyšla teď v květnu. A jsou šedý s doplňky třeba modré, červené a tak. Ale jinak jde stejnak jen o barvu, konstrukcí to bude stejný. Jak se ti s ním jezdí? Je taky tak tichoučkej? Jediný co sem se včera vyvztekala, že když je to v sedu, tak je hrozně blbě zkrabacená ta zadní kapsička. Furt sem to nějak rovnala… ![]()
Jinak boudička jde úplně odendat, některé tránky uvádí,že ne. A některé stránky uvádí, že potah je snímatelný a pratelný. To možná ano, ale museli byste kompletně celý kočárek rozšroubovat, protože potah je po celý dýlce kočárku přišroubován ke konstrukci. A ani nevím, jak ten spodek sundat…
Jezdí se s nim skvěle, zatím bez potíží. Jediný „problém“ se mi zdá že v supermarketech na těch hladkých površích to divně zatáčí, nevím jak bych to popsala. ![]()
Tak možná je to kolekce 2010 - čert aby se v tom vyznal!
A teda nejsem si jistá jestli nám jde oddělat celá boudička, já to teda nezkoušela zatím, tak nevím. Asi to vyzkouším.
A kapsu mám tak narvanou že se nekrabatí, akorát při zvedání těch zad se někdy vklíní a má to malá jako polštářek za hlavou, musím to pak vyndat.
PetkaK píše:
Jezdí se s nim skvěle, zatím bez potíží. Jediný „problém“ se mi zdá že v supermarketech na těch hladkých površích to divně zatáčí, nevím jak bych to popsala.![]()
Tak možná je to kolekce 2010 - čert aby se v tom vyznal!
A teda nejsem si jistá jestli nám jde oddělat celá boudička, já to teda nezkoušela zatím, tak nevím. Asi to vyzkouším.
A kapsu mám tak narvanou že se nekrabatí, akorát při zvedání těch zad se někdy vklíní a má to malá jako polštářek za hlavou, musím to pak vyndat.
No já měla boudičku celou sundanou už v krabici, musela jsem si jí dle návodu nandat, je jen nacvaklá na konstrukci.
A ta kapsička by jako šla, ale to okolo ní jak je přilepený sucháčema, tak je tak divně zkrabacený.
No mě ho sestavovali v obchodě a myslím si že teda nasazovali jen kolečka a bouda tam už byla, a to ho vytáhli předemnou z krabice zabalený v origoš pytli.
Takže se možná tímto liší kolekce 2010 a 2011 - ale ještě to prozkoumám, ale až zase někam pojedeme, protože ho máme schovaný v autě ![]()
PetkaK píše:
No mě ho sestavovali v obchodě a myslím si že teda nasazovali jen kolečka a bouda tam už byla, a to ho vytáhli předemnou z krabice zabalený v origoš pytli.Takže se možná tímto liší kolekce 2010 a 2011 - ale ještě to prozkoumám, ale až zase někam pojedeme, protože ho máme schovaný v autě
No když koukám na ten tvůj očárek, vypadá to, jako by to tam bylo taky nacvaknutý na tý konstrukci. A další poznáš tak, že vzadu u držadel je boudička připnutá dvěma cvočkama. Tak možná to maj tak udělaný, ono je pravda, že kolekce se někdy liší více věcma než jen barvou
Zkus to a dej vědět. Jinak jak si psala, že v centru ti to zatáčí samo, mě přišlo, když jsme dneska jeli, že když malej sedí víc k jedný straně, tak to pak trochu cítím. Ale ne nic strašnýho. Zatím fakt super.
Já si teď všimla že ty máš na té boudě zip nahoře nad kapsičkou, ten tam my nemáme určitě.
Aha. Já když bych potřebovala,tak si celou kapsičku můžu odepnout a vzít někam jinam. To ty nemáš jo? Tak asi udělali více změn.
Jacakaca píše:
Aha. Já když bych potřebovala,tak si celou kapsičku můžu odepnout a vzít někam jinam. To ty nemáš jo? Tak asi udělali více změn.
Ne tak to nám nejde.
A tu střechu ohlídnu nejdřív zítra, ale jako štve mě to, protože mám na účtu napsáno kolekce 2011, záručák taky 2011 a je to evidentně 2010!!!!
ten leh jsem chtěla vidět já moc holky děkuju
objednám si ho v růžovým a liru 4 jen se chci zeptat jestli ty přední kolečka jak se otáčí dokola jestli se dají nějak zabrzdit aby se netočili a dalo se jet úplně rovně … snad jsem to napsala tak,že to pochopíte
nevim jak to napsat předem díky ![]()
U té liry 3 jde to přední normálně zaaretovat. Tak snad půjde i u té 4 ![]()
děkuji tak snad jsem se zeptala už na vše co jsem chtěla vědět možná mě ještě něco napadne ![]()
Jojo zablokovat ( zaaretovat ) jdou obě přední kolečka i u té liry 4. Takže bez problému.
já v obchodě zkoušela 4 ku a jelo se s ní taky dobře. Lira je prostě nej ta i ta ![]()
A s tím , že dali 2010 ku s názvem 2011, to bych ještě teď po nich aspoň emailem vystartovala. Já nesnáším, když takhle zákazníky osrávaj. Chtěla bych od nich vysvětlení a zkusila se domáhat výměny za opravdovou 2011k, kterou sis dle tvých papírů koupila. Nedej bože kdybys potřebovala něco reklamovat a oni ti řekli, že máš jinej kočarek než je v papírech. Já sem na tohle držka, vždycky se zkusím ozvat. ![]()
No mám kolekci 2011 (je to teda napsáno na tom papíře co k tomu máme), ale barevně nějakou starší. Kolekce 2010 snad neměla to polohování nožiček, takže soudím podle toho.