Golfky pro 2leťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
486
8.4.11 15:30

Golfky pro 2leťáka

Ahoj kočky :-) Potřebovala bych nějaké lehoučké golfky pro mého prcka jen na občasné sezení. Mám na mysli něco jako Cybex Ruby - ale ten je fakt dost drahý a tolik peněz na párkrát popojetí se mi nechce dávat. A nebo nevíte, jestli někdo neprodává za dobrý peníz nějaké starší Ruby? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3471
8.4.11 16:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
8.4.11 22:56

Jj, už jsem na ně taky mrkla :wink: Uvidíme, jestli obchůdek vyjde 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 17:47

GOLFKY PRO 2 LETAKA

AHOJKY MAME BUGGSTER A CO JSEM VYZKOUSELA X KOCARKU NAS 2 LETAK MA SUPER POHODLY VUBEC NICH JIM NEMOHU VYTKNOUT JEN JEDNU VEC ZE KDYZ JDU SAMA DO TRAMVAJE JE TO NEKDY ZABIRACKA JAK JSOU SIRSI
ALE JINAK VAZI MALOUNKO KOLEM 6KG A TOHO POHODLICKA A SPANEK V NICH JE TAKE SUPER NENI TO JEN MINIMALNI NAKLON JAKO MAJI RUBY POKUD TVUJ MALY NEKDY V KOCARKU JESTE ZDRIMNE RUBY MAJI 2 POLOHY ALE TA 2 JE SKORO JAKO TA SEDICI :(
PAK JEDINE MACLAREN PROSTORNE NEBO CYBEC ONYX ALE TO UZ JE JINA CENA
JINAK RUBY SEZENES NOVE ZA 2 TIS.ALE JAK RIKAM JUKNI NA YOUTUBE VIDEA A TAM JE VIDET JAK TO SKORO NENI ZADNE POLOHOVANI :(

PAPAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 17:49

TA PANI TECH GOLFEK NA MMB JE ASI 3 MAJITEL :(ALE ZASE JE PRY MA V DOBREM STAVU NECHCI NEJAK NAPADAT ALE TAKY JSEM JE CHTELA ALE POLOHOVANI SKORO ZADNE.JINAK VYPADAJI SUPER LIBI SE ME VSECKY CYBEXI A TY CO MAJI CERNOU KONSTRUKCI NEJVIC :)NEBO TEDKA NOVY RUBY JE KRASNY TAKY JEJ JEDNA PANI PRODAVA NOVY NA MMB ZA 2500KC.
A ONYX Z LONSKA SE DA SEHNAT ZA 2400 NA NETU VE VYPRODEJI TEN MA POLOHOVANI ALE JAK JEZDI TO NEVIM RUBY JEZDI KRASNE

MISA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8647
10.4.11 08:05

Anomiska: Ruby je sice drahý,ale velice dobře se prodává pak dál,Cybex prostě ted letí :wink:
Takže počítej,že až se ho budeš za rok chtít zbavit,prodáš ho určitě hodně dobře,a ty prachy se ti vrátí.
Já měla Callisto,kupované za 5.500,–,po roce jsem ho prodala za 3.500,–,a za to si ted koupím Rubyho :wink:

Ale pokud do golfek už nechceš investovat,tak si kup nějaký no name v Kice,v některých hračkářstvích atd.Taky to službu určitě udělá :-)

Jo,a starý Ruby 2009 jde opravdu koupit za 2.000,–, pokud ti nevadí barva,na Babystaru mají svítivě růžové,zelené a šedivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
10.4.11 14:14

Holky, díky moc za rady :palec:
Já nakonec kupuju ty starší Cybex Ruby z MMB, tak uvidíme. Jen nikde nemůžu najít o jakou se jedná kolekci, jestli 2008 či 2009 :nevim: Ale asi 2009, když mají záruku do letošního listopadu :think:
Míšo, buggster se mi líbí, ale to už jsou takové ty klasické robustnější golfky a já právě potřebovala jen takové obyč na sem tam popojíždění, když už mrně budou bolet packy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.4.11 12:07

Ja mam tyhle http://www.babykocarek.pasaz.cz/…uper-lehke-/
Jsou lehke, snadne ovladatelne.
Cena 2000 Kč. Jsou v červené barvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.4.13 21:12

Poraďte prosím

Ahoj, potřebovala bych velkou radu. Mám kluka 21 měsíců a doteď chvíli ťapal a chvíli jsem ho nesla, mám sporťák, ale do 2.auta se mi nevejde do kufru, tak jsem přemýšlela, že bych na popojížďky po městě pořídila golfky, ale nevím jaké. Určitě budu pořizovat bazarové, můžou být i těžší, ale dobře skladné. Měly by být prostorné, širší a hlavně velkou nosnost (malý má teď 14 kg) a aby i použité stály do 2 tisíc. Máte prosím tip :D děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.4.13 21:36

My máme quinny zapp xtra + nepolohovaci potah, ten je prostornejsi. Dcerka má 2 roky, vleze se krásně, kočárek je lehký a maximálně skladny :-) Bazarovy určitě do 2tis seženeš.

Měli jsme i cybex onyx a níc moc. Ten šel po jednom létě pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.4.13 21:41

No já právě všude nacházím akorát 0-36 měsíců, ale 15 kg je strašně málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.4.13 21:47

@veverik a ta opěrka na nohy je polohovatelná, polohuješ jí? A je dost široký v sedací části? Nikde není uvedeno do jaké váhy je možno používat, nevíš kolik to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.4.13 21:48

Ono podle nějaké normy EU výrobci nesmí uvádět vyšší nosnost než těch 15 kg. Ale určitě cybex, mclaren, ty jsou tuším až do 25 kg. Určitě budou i jiné značky s vyšší nosnosti.
Já jsem třeba v zappovi vezla 4 letou holčičku a úplně vpohode. Nevím jakou nosnost má on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.4.13 21:51

@luciezesvetic U polohovací sedačky se ty nožky dají vyboulit, ale používám to málokdy. Vždy se vyspí normálně. Právě, že nevím do kolika je. Alejak jsem psala 4 létě dítě úplně vpohode.
Ale spíš než tu sedacku xtra, bych volila klasickou se vsitým polohovanim, je trochu prostornejsi a skládá se v jednom kuse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.4.13 21:59

@luciezesvetic Tak quinny zapp má nosnost 20 kg. Chtěla jsem poslat fotky sedací části zblízka, ale nejde mi to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí