Golfky pro 2leťáka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
918
19.4.13 21:59

@luciezesvetic Tak quinny zapp má nosnost 20 kg. Chtěla jsem poslat fotky sedací části zblízka, ale nejde mi to :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.4.13 22:01

@veverik děkuju. Já asi najdu nějaký obchod, kde bude více značek a půjdu ozkoušet naživo a pak budu hledat použitý na netu. A máš něco, co ti na tom tvém vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
918
19.4.13 22:10

@luciezesvetic U toho xtra mi vadi, že se skládá na dvě části. Takže kdybych ho kupovala znova koupím klasický se vsitým polohovanim. Hodně maminek si stěžuje, že je na ne nízký, já mám 174 cm a je tak akorát, manžel má skoro 190 a už se mu vozí hůř. Pak bych možná vytkla hůř přístupný nákupni košík, ale není to žádná hrůza.
Perfektně se s ním jezdí, i s jednou rukou, což je u klasických golfek problém. A to skládání je bezkonkurenční. Má tuším 6 kg, takže i s 13 kilovou špici dcerou ho vynesu po schodech :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
19.4.13 22:14

No já mám 180 a manžel 202 cm, tak to budu asi fakt muset zkoušet, hlavně abzch stihla vybrat, aby je ještě potřeboval. Těch kočárků je tolik, ach jo.Tak děkuju za informace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
23.4.13 22:34

Čím déle, to studuju, tím jsem zmatenější :( Už opravdu nevím, v úterý se pojedu podívat do Prahy do obchodu a pokoukám, ale ještě jednu radu bych ocenila. Který golfáč vzdrží nejdéle? Asi záleží na zádové opěrce, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.5.13 19:50

Ahoj, máte některá tyto golfky Hoco-Eagle S?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí