Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Prosím o radu při výběru golfek, potřebuji golfky, ať jsou co nejprostornější, nejlehčí a nejskladnější
Je jedno, jaká značka.
Předem děkuji za každý TIP.
Katka
Taky jsem měla tyto požadavky. Koupila jsem si Chicco Liteway - 7kg, jdou do lehu, lehací plocha dostatečně dlouhá i široká.
rozumbrada píše:
Taky jsem měla tyto požadavky. Koupila jsem si Chicco Liteway - 7kg, jdou do lehu, lehací plocha dostatečně dlouhá i široká.
Na polohování ani nezáleží, to už moc nevyužijeme ![]()
Mě vychází zatím, co se týče mír jako největší Perego Sí sportivo ![]()
Katrinka píše:
Mě vychází zatím, co se týče mír jako největší Perego Sí sportivo
Nikde nemůžu najít rozměry sedáku a opěrky ![]()
Váha 6 kg, Délka x Šířka x Výška: 87×51×103 cm
Hlavně ta šířka je super 51 cm, má málokterý kočárek ![]()
Katrinka píše:
Váha 6 kg, Délka x Šířka x Výška: 87×51×103 cmHlavně ta šířka je super 51 cm, má málokterý kočárek
To je sice pěkný,ale neni to vnitřní šířka sedáku,ale celková šíře kočárku.Takže to o prostoru pro dítě nic nevypovídá.Zkus pohledat jestli to někde nepíšou podrobněji
Tady máš příklad:
http://www.malvik.cz/…ole-Advancer
Píšou šířku 58,ale sedák je 34cm,což je u golfek už celkem dost
Opravdu hodně široký je Buggster, se stupátkem se do něj nasáčkuje v pohodě čtyřleté dítě.
Ty míry neuvádějí ani na jejich stránkách Peg Perego, musím pohledat, se mi to zdálo nějak široké ![]()
PP Sí kdyžtak můžu změřit, ale až odpoledne, mám ho v autě. Jinak potvrzuju, že je hodně prostornej, jeden z důvodů proč jsem ho kupovala. Vážila jsem ho, 7.5kg. A je parádní na ovládání, díky lehkosti a jednoduchým kolečkům.
Údajně má tyto míry:
výška madla po vytažení 109cm, rozměry ložné plochy šířka sedu 32cm, hloubka sedu 40, výška opěrky 50cm.
Allee budu ráda, když přesně poměříš, až dorazíš domů ![]()
Já teda hlasuju pro bugaboo bee+… V pohodě i pro 4letý dítě
(na první pohled se mi krutě nelíbil, ale kvůli spoustě předností do něj jdu).
Jeden čas jsem jezdila i s Espiro Magic 4. Malé byl tak rok. Teď už poměřit nemůžu… Ale za tu cenu byly super ![]()
Mám quinny zapp, po šířce jsem teda nepátrala, ale když nepotřebuješ polohování.. jsou strašně lehoučké a i s dítětem (14kg) skvěle ovladatelné, složí se do malé tašky. Vozím v nich občas dceru 3 roky a vejde se naprosto v klidu.