Tip na nejprostornější golfky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14064
7.4.11 18:21

Lůžko 29cm x 80cm (32cm sed - s napolohovanou podložkou pod nohy, 48cm záda), rukojeti jsou ve výšce 103cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
7.4.11 19:07

Katrinko, nestabilní bych něřekla, já jsem spíš někde taky už psala, že jsou trochu chrastítka, ale to je daný právě tím, že jsou tak prostorný, ale zároveň hodně odlehčený. Mě to vůbec nevadí, vybírala jsem mezi těmahle a Cybex Callisto a nakonec to vyhrály Síčka, protože Callisto mi přišlo už moc robustní, já jsem chtěla něco fakt lehoučkýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.11 17:54

ZKUS CYBEX JSOU NA SEZENI PROSTORNEJI NEZ JINE GOLFKY ALE TREBA RUBY NEMA SKORO ZADNE POLOHOVANI :(
A BUGGSTER JE SUPER MELA JSEM HODNE GOLFEK ALE ZATIM HO MAME NEJDELE :)
KDYBYCH VIC NECESTOVALA MHD KDE HO MUSIM NEKDE I ZVEDNOUT A JAK JE SIRSI MOC ME TO NEJDE TAK BYCH JINE UZ ANI NECHTELA A ASI TO S NIM DOJEZDIME MAME HO NOVY V KRASNE BARVICCE JEN TEDY NEVIM KOLIK VAS MALY VAZI MY MAME ASI 11kG TAKZE TO JE V POHODE ALE JAK HO NALOZIM I NAKUPEM ATD NEJDE RIDIT JEDNOU RUKOU A KDYZ JE NEROVNY CHODNIK MUSIM VIC ZABRAT NO JE TO HOLT 3 KOLKA :)))

PA MISA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
9.4.11 17:57

Dnes jsem po vyzkoušení hooodně golfek :roll: koupila HARTAN I GO, je prostě SUPER, prostorný, lehoučký, stabilní, super se skládá, poježděníčko na 1*** a dcera z něj ani nechtěla ven :lol:

http://www.detskydum.cz/…l/927405.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
9.4.11 18:05
8)

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
9.4.11 19:52
Katrinka píše:
Dnes jsem po vyzkoušení hooodně golfek :roll: koupila HARTAN I GO, je prostě SUPER, prostorný, lehoučký, stabilní, super se skládá, poježděníčko na 1*** a dcera z něj ani nechtěla ven :lol:http://www.detskydum.cz/…l/927405.jpg

vypadá dobře :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
10.4.11 20:26

já teda viděla hartan na vlastní oči v babystaru a moc prostorný mi tedy nepřišel.. :( trochu širší to ano, ale zádovka krátká.. místo na nohy malé… na obrázku se mi hrozně líbil, ale v reálu musím konstatovat, že mě zklamal :( čekala jsem prostorný kočár, když je to Hartan.. :( a ono ne.. :(
skládá se super, to ano..
ale asi mám přerostlé děti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
11.4.11 08:24

Oproti ostatním výše zmiňovaným v diskusi, tedy kromě TFK, je velmi prostorný :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
11.4.11 09:46

Tak já jsem nakonec po dlouhém zvažování objednala tenhle:http://www.babypark.cz/…1st-advancer
tak doufám,že jsem udělala dobře :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
11.4.11 16:54
Stensa píše:
Tak já jsem nakonec po dlouhém zvažování objednala tenhle:http://www.babypark.cz/…1st-advancer
tak doufám,že jsem udělala dobře :-D

myslím, že jo, je fakt prostorný… tříleté dítě v klídku…

jinak Katrinko, nevím, jaké se zmiňovaly přesně v diskuzi (krom callista), jen píšu, že ten hartan jsem viděla a že si prostorné golfky prostě představuju jinak. ale možná mám jen velké dítě.. prostě zádová opěrka pro mne není dostatečně velká… (třeba callisto je úzké,ale záda má dlouhá a vlezlo se mi tam metrové tříleté dítě na výšku zad.. to jsou pro mě proto prostorné golfky na délku.. na šířku ne.. :); Quinny zapp běžně lidi používají pro tříleté děti, já v něm vezla 5letou neteř apod.)

ale důležité je, aby ti, kdo si ho koupí byli spokojení!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
11.4.11 21:09
Nataša píše:
Stensa píše:
tak doufám,že jsem udělala dobře :-D

myslím, že jo, je fakt prostorný… tříleté dítě v klídku…

jinak Katrinko, nevím, jaké se zmiňovaly přesně v diskuzi (krom callista), jen píšu, že ten hartan jsem viděla a že si prostorné golfky prostě představuju jinak. ale možná mám jen velké dítě.. prostě zádová opěrka pro mne není dostatečně velká… (třeba callisto je úzké,ale záda má dlouhá a vlezlo se mi tam metrové tříleté dítě na výšku zad.. to jsou pro mě proto prostorné golfky na délku.. na šířku ne.. :); Quinny zapp běžně lidi používají pro tříleté děti, já v něm vezla 5letou neteř apod.)

ale důležité je, aby ti, kdo si ho koupí byli spokojení!! :palec:

Je fakt, že v Zappovi jsem teď taky viděla sedět už docela starší holku, určitě jí bylo víc než 3, možná taky už 5 :-) V době kdy jsem hledala ty správný golfky pro nás, tak mě Zapp nijak nebral, ale teď musím říct, že se mi líbí čím dál víc. Bez polohování bysme ale být nemohli, takže jsem zatím spokojená se Síčkama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
12.4.11 08:41
:wink:

Příspěvek upraven 12.12.11 v 18:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
12.4.11 08:53

já teda zase nedám dopustit na nespojený rukojeti, už jsem si tak zvykla, že na to můžu cokoli pověsit, že bych už bez toho snad nemohla být, využívám to fakt často :palec: a s ovladatelností nemám problém taky vůbec… a to jsem předtím měla sporťák trojkolku, kterej šel ovládat snad jen jedním prstem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
12.4.11 10:24

zuzulendo, pro mě široké je :) když se tam vlezl 16kg dlouhán. ale proti TFK nebo tomu safety 1st není.. ty jsou širší..
ale teda dobrý, že se do něj vlezeš :palec: :palec: to já nezkoušela, neb mých 175cm/65kg asi těžko nacpu do kočárku
já jsem z CC naprosto unešená a to jsem před 4 lety, když jsem vybírala 1.kočár, tvrdila, že nenafukovací kola ne, golfky ne apod. jenže časem člověk přijde na to, že terénní sporťák je na každodenní využití a skládání do auta moc těžký (a v mém případě koupí zappky k autosedačce).. no a na druhé jsem už nechtěla bojovat s velkým podvozkem (a to je speedi jeden z nejlehčích teréňáků, co znám) pokaždé, když jsem nechtěla jezdit s autosedačkou, a koupila jsem CC. dopadlo to tak, že téměř výhradně jezdím s ním.. speedi stojí doma, a vyjíždí jen po okolí a jen někdy ..(až přijdou výlety mimo okolí, bude mít využití :) je super, mám ho už 4.rok..)

na spojenou rukojeť nedám dopustit, hlavně, když v druhé ruce vláčím buď kolo, nebo staršího.. tašky jsem vyřešila sundavacími závěsy na přebalovací tašku.. do karabin nacvaknu cokoliv a do auta jen sundám karabinku z kočáru a tašky se mi nevysypou :) :palec:
ale se Sí se jezdí třeba o 100 % líp, než s klasikou, páč má jednoduchá kola, ty dělají opravdu hodně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3910
12.4.11 10:32
:jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie