Tip na nejprostornější golfky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
10.2.14 09:41

Ahoj, oživuji tuto diskuzi? Nemáte tipy na nové kousky širokých a dlouhých golfek? Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
10.2.14 09:51

Baby jogger city mini

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.2.14 13:52

Ty jsou fajn, já měla Baby jogger city mini GT, ale je tedy dost široký a nepolohují se nohy, měla jsem jej jako klasický sporťák od 9ti měsíců, nyní ale řeším golfky pro dvouleté dítko, mám problém, všechny jsou jen pro dítě do 15 kg, krom Buggstera, ale TFK fakt ne, poradíte někdo jaké golfky pro těžší dítko, potřebuje, aby se v nich i vyspal, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
10.2.14 20:34

@jkropy hledám také. Našla jsem, že golfky Quatro mají nosnost 20 kg, ale neviděla jsem je snad u nikoho.
http://www.zbozi.cz/?…. seznam. cz&utm_medium=hint&utm_term=golfky%20nosnost%2020%20kg&utm_content=nabidky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.2.14 21:30

No já ještě vyčetla, že golfky Babypoint mají nosnost do 18 kg. Byla jsem se podívat v obchodě, zrovna je tam měli a tedy nic moc, ale ukazovala mi paní Chicco Multiway a byla jsem nadšená, prý mi nikdo dítě výžit nebude, ale nevím, Rozdíl byl fakt velký, ty Chicca se mi zdály podstatně stabilnější a fakt ta větší kolečka asi nebudou při provozu jen tak. Jen škoda, že malý odmítl do kočárku nasednout, chtělo by to zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
11.2.14 08:44

@jkropy já mám Multiwaye - malý jsou dva pryč, má 95 cm a 15 kg a vejde se do nich i s fusakem a je fakt, že díky těm větším kolům projedou i sněhem. Ale jinak jsou docela těžké a po složení velké. A s dítětem je jednou rukou neuřídíš. Ale jsou fakt stabilní, běžně vozím hodně přes 20 kg a naprosto v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
11.2.14 08:46

@jkropy To je jen norma EU (vyrobce to tak musi na EU trhu uvadet, ve skutecnosti muzou mit kocarky nosnost vyssi), treba McLareny jsou urcite do 25kg.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4