Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj! Nevíte prosím někdo, jestli se dá na podvozek Inglesina Zippy dát boudička Inglesina Magnum? Moc děkuju za odpověď! ![]()
Máte zkušenost s Inglesina Zippy?
Přidejte zkušenost s Inglesina ZippyTo by mě taky zajímalo. Snad to někdo bude vědět.
Pokud vím, v podstatě na jakýkoliv podvozek o Inglesiny jde zacvaknout autosedačka Inglesina Huggy. Tak logicky, by se mohly dát střídat na podvozcích i různé korbičky… Ale posílala jsem dotaz do obchodu malvik.cz, zda je možné na podvozek Inglesina System Zippy Free nacvakout korbičku Inglesina Vittoria nebo korbičku Inglesina Sofia. Dostalo se mi odpovědi, že ne.
Konkrétně na Inglesina Magnum jsem se neptala.. ![]()
Možná, říkají že to nejde, aby měli větší kšeft..
Nevím, jak to je. Ale čistě teoreticky,bych si ráda myslela, že by to mohlo jít, vzhledem k tomu že autosedačka Inglesina Huggy jde nacvaknout jak na Inglesina Magnum tak na Inglesina Zippy.. ![]()
Snad nám někdo odpoví z vlastní zkušenosti.. ![]()
já jsem původně chtěla koupit jen ten golfkovej podvozek, ale je docela drahej, tak jsem přemýšlela, že bych koupila bazarový zippy, ale potřebovala bych, aby tam šla ta hluboká korba ![]()
Tak jsem psala do jednoho obchodu a z toho mi napsali, že to jde a ještě jsem psala jedné paní, co ho má a ta mi napsala, že to nejde, tak nevím
![]()
kruci teď babo raď…
To by mě zajímalo jak to ve skutečnosti je. ![]()
Jedině se jít poptat do obchodu kde je prodávají. Já ty golfky mam, teda ted je už prodávam ale nikdy jsem nenacvakávala žádnou nástavbu takže envim ale dle mého ěnjaká ta boudička tam jít musí ![]()
Markét, prosím tě, nemohla bys třeba vyfotit to místo, kam se to nacvakává? Třeba by jsme to z toho poznaly ![]()
Dobry den, prosim mate nektera zkusenost z nandavanim autosedacky huggy na podvozek od golfek zippy inglesina? Nechci kupovat drahy podvozek a pry jde na golfkach sundat nastavba sportovni a da se tam autosedacka. Prosim o radu. Vyrobce uvadi ze to jde na kocarech od roku vyroby 2008. Dekuji.