Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den. Prosím o radu maminky co vlastní a nebo jen znají tyhle golfky. Asi si někdo bude myslet,že jsem naprostý idiot..ale nevím si rady s připevněním stříšky
Na stranách je to jasné..ale co vzadu??? Návod k tomu nemám v češtině a obrázky pro blbce tam bohužel také nejsou
Přítel je z toho paf stejně jako já. A obrázky a videa na netu mi taky nepomohly..dokonce na některých to vypadá uplně jinak než máme mi doma ![]()
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Nuna Pepp?
Přidejte zkušenost s Nuna PeppAhojky, hele já nad tým nadávala 2 dny než jsem se smířila s tím že to prostě v sedě bude plandat… v lehu je to jasny připne se to sucháčema ale v sedu to buď plandá dolů nebo to můžeš strčit ze spodu do tý stříšky… jinak ti asi neporadim ![]()
Já v sedu zastrčím tu plandající plachtu celou do tý kapsy pod boudičkou…nebo nevím, co konkrétně myslíš ![]()
Ahoj,dnes me kocarek NUNA dorazil a abych rekla pravdu taky jsem z toho byla trochu vykolejena..Ale i kdyz sedi ,tak se to da pripnout na ten dolnu malej suchac a okraje aby tak strasne necuceli zastrcim do boku. A vypada to dobre ![]()