Espiro Magic nebo Nuna Buggy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1219
20.4.11 09:01

espiro magic nebo Nuna Buggy?

jsem tu zase trapně s golfkami :roll: . Prostě se nemůžeme rozhodnout zda Nuna buggy , yellow nebo espiro magic http://www.malvik.cz/…kocarek-2011 růžové. Máme 7,5 měsíční holčičku. Chtěla bych golfky jen tak na nákupy a tak. U nuny se mi více líbí skládání do auta u espira že je tam i polohování nožiček. Máme espiro gtx trojkombinaci a je uper, ale nevím, zda ty golfky u něj nejsou prakticky to samé jako náš sporťák :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
436
20.4.11 10:06

Ahoj, já mám espiro magic 4 a miluju ho.. Skládání do auta má super, polohování zad je taky strašně fajn, hlavně je lehkej, snadno ovladatelnej.. Já za sebe ho můžu doporučit.. Moje malá v něm má spoustu prostoru a to už má víc jak 13kg.. Neporovnám Ti ho, ale doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
20.4.11 10:09

Nunu jsme zkoušeli a je to kočár na frajeření, ne na běžné ježdění jako jediný kočárek. Má ale nádherny barvy ( mně se moc líbí ty jejich kombinace). Espiro nevím, ale nelíbí se mi barvy. Nuna je super určitě do míst, kde jsou chodníky - aspoň trošku rovné. Má nízko podvozek, takže najíždění na vyšší obrubník nic moc. Navíc je celý plastový, což třeba já nemám ráda :nevim:
Přeji dobrý výběr a spokojenost s kočárkem. Hodně si holky chválí Cybex golfky, ale sama s nima zkušenost nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.11 10:23
synyminis píše:
Ahoj, já mám espiro magic 4 a miluju ho.. Skládání do auta má super, polohování zad je taky strašně fajn, hlavně je lehkej, snadno ovladatelnej.. Já za sebe ho můžu doporučit.. Moje malá v něm má spoustu prostoru a to už má víc jak 13kg.. Neporovnám Ti ho, ale doporučuju :palec:

A od kdy jsi tam dávala dítě? Mě to přijde, že ta Nunyna je opravdu tak na nákup autem, ne do terénu, jak tady psala jedna maminka. A složíš i rozložíš jej jednou rukou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2508
20.4.11 10:26

ja si teda dovolim oponovat ze je jenom na chodniiky… jsme ted na kanarskejch ostrovech a ne vsude jsou chodniky a zvlada uplbe bez problemu, na vyssi obrubnik se najizdi uplne v pohode, sjizdeni je trosku horsi, ale da se to zadnima koleckama stejne jako s jinejma kocarama. Mame starsi nepolohovatelnej typ a mala se v nem vyspi kdyz potrebuje…
jezdi tady po nezpevnejech cestach, v pisku… zadnej problem… kdyz se ted dela jeste polohovatelnej, nevahala bych :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.4.11 10:36

Já mám ten s dvěma držadlama místo rukověti a ten se skládá oběma rukama ale snadno.. Dala jsem malou vždycky do autosedačky a hodila kočár do kufru.. Jezdím s ním normálně od jejích cca 7mi měsíců asi.. skoro hned co šla do sporťáku.. Nešel dobře složit do auta a byl těžkej. Jinak používala jsem ho i v zimě když byl sníh jen nesměl být vysokej ty kolečka na to nejsou dělaný.. Jinak je odpruženej, takže terén nám problémy nedělá..teda né že bych s ním vyrazila třeba na pole nebo tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.4.11 10:38

jo a rozložím ho jednou rukou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.11 10:38
synyminis píše:
Já mám ten s dvěma držadlama místo rukověti a ten se skládá oběma rukama ale snadno.. Dala jsem malou vždycky do autosedačky a hodila kočár do kufru.. Jezdím s ním normálně od jejích cca 7mi měsíců asi.. skoro hned co šla do sporťáku.. Nešel dobře složit do auta a byl těžkej. Jinak používala jsem ho i v zimě když byl sníh jen nesměl být vysokej ty kolečka na to nejsou dělaný.. Jinak je odpruženej, takže terén nám problémy nedělá..teda né že bych s ním vyrazila třeba na pole nebo tak..

Do sněhu není snad žádný sporťák ideální :-) . Tak půjdeme asi so espira. Máme od nich i trojkombinaci a je úžasný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
20.4.11 10:44

To teda, ale přežily jsme s ním :-) jezdíme 2× v týdnu 30km od domova a většinou za každého počasí, takže ani sněhu jsme neušly.. Já za sebe jsem fakt spokojená takže schvaluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
20.4.11 20:30

MELA JSEM V RUCE OBA A NE JEN JEDNOU,, NAKONEC VYHRAL ESPIRO A JSEM RADA,, JE UZASNY ,, MA POLOHOVANI NOZICKY SKORO DO ROVNA ZADA ,, SUPER SIROKY KRASNE ODPEROVANY I KRASNY NA POHLED ,, JSEM NADSENA ,, ZA NAS TEDY ESPIRO MAGIC 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
20.4.11 20:50
anomisisi píše:
MELA JSEM V RUCE OBA A NE JEN JEDNOU,, NAKONEC VYHRAL ESPIRO A JSEM RADA,, JE UZASNY ,, MA POLOHOVANI NOZICKY SKORO DO ROVNA ZADA ,, SUPER SIROKY KRASNE ODPEROVANY I KRASNY NA POHLED ,, JSEM NADSENA ,, ZA NAS TEDY ESPIRO MAGIC píše: Více

Díky :palec: . Už jsme rozhodli: Espiro :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
21.4.11 13:00

nemas zac ,, :-) urco budes spokojena ,,, necetla jsem predchozi prispevky ,, ale jsem narocna na kocarky a toto me fakt dostalo :-))
buga nugy se veze dobre v obchodaku ,, lehoucky to joo !! ale nic dobreho nema co pro mimi budes potrebovat ! jinak nemysli taky jsem se v nem shledla a pak taky je super novinka od quinny chtela jsem ho ale ,, nevybrala nebot jsem chtela spojenou rukojet ,, tento mrkni ,,:-)

http://www.google.cz/imgres?…

ale uz nema tu V houpaci konstrukci ale ma dalsi super vychytavky ,, ale kluk ma uz dva a pul a tak ,, snad na dalsi mimi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
21.4.11 16:24

No taky si myslím, že nuna je lepší, já jsem ji měla do vesnice na nezpevněný terén a je fakt super. Ale i to espiro nebude špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
21.4.11 18:43

No u nás teda vede espiro, ale tenhle je taky nádherný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
21.4.11 22:08
k.a.c.k.a.1 píše:
No taky si myslím, že nuna je lepší, já jsem ji měla do vesnice na nezpevněný terén a je fakt super. Ale i to espiro nebude špatné.

NUNA NEJDE POLOZIT JEN TROSKU SKLOPIT A POLOHA NOZICEK A VUBEC KAM A CO NOZICKY DRZI JE DOST TENULINKE ODPOCIVADLO KAM DAVA NOZKY ,, TY ZIPY A BOUDA ALE JINAK VOZI SE KRASNE,, ANO JE TO TAKY JAKO NIC . TA RUKOJET JE TAM DOBRA :-)) A JINACI VYCHYTAVKY TO JE JASNE,,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí