Espiro Magic v Polsku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5502
9.8.11 08:55

ESPIRO MAGIC v Polsku?

Ahojky, chtěla bych se zeptat jestli jste někdo kupovali Espira v Polsku,konkrétně v Těšíně? Nevím kde ho tam zajet koupit a taky jestli vyjde cenově lépe než u nás. Máte někdo zkušenost? Nebo s jinými Espiry. A taky jestli je máte,napište prosím jaký ten kočárek je:-) A popř.jestli máte už někdo nový model 2011… Děkuji moc za odpovědi. Mám na kočárky smůlu tak bych už ráda koupila dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7932
9.8.11 09:15

ahoj, já mám Espiro Magic 2011 (kupovaný tady přes e-shop) a jsem spokojená :palec: dobře se ovládá, dobře se skládá, po složení je malý, takže se mi do auta vejde s kočárem i velký nákup, malá je v něm spokojená, takže za mě jo :palec: ale teda není moc do terénu, spíš do města :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.8.11 15:06

Děkuji za odpověď:-) Ale trošku terén to zvládne,ne:-)? Třeba přejetí po trávě,nerovný povrch… Horší než klasické golfky to není ne?
A jestli tady ještě někdo zavítá kdo by věděl o tom kde koupit v Polsku budu ráda:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.8.11 15:53
Brokianaa píše:
Děkuji za odpověď:-) Ale trošku terén to zvládne,ne:-)? Třeba přejetí po trávě,nerovný povrch… Horší než klasické golfky to není ne?
A jestli tady ještě někdo zavítá kdo by věděl o tom kde koupit v Polsku budu ráda:-)

jo, to jo :) bydlím na vesnici a ještě nemáme k baráku chodník a při troše dobré vůle jsem s ním projela i tou „oranicí“, co máme před barákem :lol: akorát nevím, jak dlouho by to vydržel, kdybych to s ním dělala denně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.8.11 16:00

no to jo:-) Neplánuju s ním jezdit do lesa,ale ať se hned nerozpadne jako golfky,které mám doma a to stály trojku:-( Ráda bych koupila něco pořádného co ale nbude stát pět tisíc…Max.do těch 3500kč a taky pro ně chci jet do Polska,snad tam budou ještě levnější a máme to kousek:-) A navíc je to polská značka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
16.8.11 17:46

Mám dotaz, neví někdo jestli má magic 2011 tvrdé sedátko? Nebo jestli se prohýbá tak jak u klasických golfek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
29.12.11 19:44

Už je asi pozdě na radu ale snad to někomu dalšímu pomůže, my jsme se rozhodli pro vítěze testu MF Dnes kočárek Firkon (přesněji Firkon Verano Long), líbila se mi nová puntíkatá kolekce 2012 u nás za něj chtěli původně 12 000, pak měli výprodej a chtěli 9000Kč (ještě bych jej musela koupit přes e-shop), my byli v Polsku v Těšíně a koupili jsme jej za 6200Kč a autosedačku Firkon pokud koupíte celou sadu a kočárkem (pokud se nerozhodnete pro Maxi Cosi, tu lze také pomocí adaptérů upevnit do podvozku)nám nabízeli za 1300Kč. . A chování prodavačky perfektní ukáže, vysvětlí, můžete si vybrat korbu, podvozek atd.. byla jsem v několika obchodech v Ostravě a prodavači měli problém ukázat atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
29.12.11 20:50

Taky mám kočár z Těšína - z burzy u řeky a :palec: Espiro magic 4 2011-paráda,max.spokojenost! A pak Dorjana,ten má své mouchy,ale nejhorší to není. Je pravda,že jsem původně jela pro Firkon,ale pak se mi líbil ten co jsme koupili…Ale to je těžko…každý může mít něco:-) Ale Poláci jako obchodníci jsou nej!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí