Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím všechny maminy. Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zkušenost s čištěním boudiček u Jané slalom pro limited 2011. Přijdou mi celkem choulostivé a mám tam pár šmouch z auta a nějaké fleky od mušek a různé havěti ze zahrádky
.
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhoj, já boudičku normálně peru v pračce a pak jí mokrou navlíknu zpátky, aby se vytáhla.
Já mám tu limit. kolekci, tak jestli myslíš tu, tak tady je celá diskuse https://www.emimino.cz/…-2011-54865/
spokojenost veliká… už mám druhý… ![]()
já si ho plánuju koupit, ovšem včera jsme potkali maminku s miminkem v janéčku a přítel (sice byla blbá nálada a trochu jsme se hádali)prohlásil, že se mu vůbec nelíbí…pro mě je to po dlouhém zvažování ale prostě nejlepší kočár ![]()
Ja mam trojkombinaci peg perega GT3 ted uz z nej teda pouzivam jen sportak,ale cekame druhe mimco a mam chut si koupit jiny
a nema malou korbicku? Trosku me jeste desi ten material,je sice moc prijemny,ale kamaradce se na autoseacce tak cuckati..
ahojky no to je to co jsem chtěla slyšet
…dííík. A máš taky tenhle typ? Protože ty starší maji jinej matroš a přijdou mi takový odolnější.
Dappp píše:
Já mám tu limit. kolekci, tak jestli myslíš tu, tak tady je celá diskuse https://www.emimino.cz/…-2011-54865/
spokojenost veliká… už mám druhý…
JJ tu myslim, kouknu na to. Moooc diky ![]()
Fakt bez problému to jde vyprat, na 30st. a ten krátký program, jen takové přemáchnutí. Zmoknul nám a nalepil se nám na to bordel ze stromů, listí a všechen možnej hnus a vypralo se to v pohodě.
Prtka píše:
Ja mam trojkombinaci peg perega GT3 ted uz z nej teda pouzivam jen sportak,ale cekame druhe mimco a mam chut si koupit jinya nema malou korbicku? Trosku me jeste desi ten material,je sice moc prijemny,ale kamaradce se na autoseacce tak cuckati..
S korbičkou téhle nové kolekce nemám zkušenost, to koukni do diskuse, ale materiál na boudičce je v pohodě, bez problémů… kdybych si jí sama nepřipálila žehličkou, tak je pořád jak nová a to s ním jezdím už od ledna.
Tak zítra jde boudička do pračky:).. jsem ráda, že to nemusím šudlat v ruce:)).
Jinak s kočárkem jsme spokojení. Včera jsem zkusila naaplikovat cvičně sporťák a už tam asi zůstane, malýmu se tam líbilo stokrát víc jak v korbičce. jen teď ještě řeším clonu versus slunečník.
Přejdi k nám do diskuse, máš tam fotky jak se slunečníkem tak s clonou a jaký typ… ![]()
Já už na to koukala večer
, pekne jsem si pocetla. Raději bych tu clonu. Slunecnik mi prijde takovej nepraktickej.
Taky myslím, ale holky jsou spokojený. V tomhle počasí to snad ani nemá cenu kupovat… ![]()