Jané Slalom Pro 2011 - čištění boudičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
7.8.11 16:39

jané slalom pro 2011

Zdravím všechny maminy. Chtěla jsem se zeptat, zda nemáte některá zkušenost s čištěním boudiček u Jané slalom pro limited 2011. Přijdou mi celkem choulostivé a mám tam pár šmouch z auta a nějaké fleky od mušek a různé havěti ze zahrádky :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
374
7.8.11 16:53

Ahoj, já boudičku normálně peru v pračce a pak jí mokrou navlíknu zpátky, aby se vytáhla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.8.11 17:07

Holky a jak jste s timto kocarem spokojeny????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.8.11 17:15

Já mám tu limit. kolekci, tak jestli myslíš tu, tak tady je celá diskuse https://www.emimino.cz/…-2011-54865/
spokojenost veliká… už mám druhý… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
7.8.11 17:17

já si ho plánuju koupit, ovšem včera jsme potkali maminku s miminkem v janéčku a přítel (sice byla blbá nálada a trochu jsme se hádali)prohlásil, že se mu vůbec nelíbí…pro mě je to po dlouhém zvažování ale prostě nejlepší kočár :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
7.8.11 17:25

Ja mam trojkombinaci peg perega GT3 ted uz z nej teda pouzivam jen sportak,ale cekame druhe mimco a mam chut si koupit jiny :-D a nema malou korbicku? Trosku me jeste desi ten material,je sice moc prijemny,ale kamaradce se na autoseacce tak cuckati..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.8.11 17:26

ahojky no to je to co jsem chtěla slyšet :palec: …dííík. A máš taky tenhle typ? Protože ty starší maji jinej matroš a přijdou mi takový odolnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.8.11 17:27
Dappp píše:
Já mám tu limit. kolekci, tak jestli myslíš tu, tak tady je celá diskuse https://www.emimino.cz/…-2011-54865/
spokojenost veliká… už mám druhý… :palec:

JJ tu myslim, kouknu na to. Moooc diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.8.11 18:24

Fakt bez problému to jde vyprat, na 30st. a ten krátký program, jen takové přemáchnutí. Zmoknul nám a nalepil se nám na to bordel ze stromů, listí a všechen možnej hnus a vypralo se to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
7.8.11 19:43
Prtka píše:
Ja mam trojkombinaci peg perega GT3 ted uz z nej teda pouzivam jen sportak,ale cekame druhe mimco a mam chut si koupit jiny :-D a nema malou korbicku? Trosku me jeste desi ten material,je sice moc prijemny,ale kamaradce se na autoseacce tak cuckati..

S korbičkou téhle nové kolekce nemám zkušenost, to koukni do diskuse, ale materiál na boudičce je v pohodě, bez problémů… kdybych si jí sama nepřipálila žehličkou, tak je pořád jak nová a to s ním jezdím už od ledna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.8.11 20:01

Prodejce Jané říkal na třicítku, v pračce a bez aviváže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
7.8.11 22:17

Tak zítra jde boudička do pračky:).. jsem ráda, že to nemusím šudlat v ruce:)).
Jinak s kočárkem jsme spokojení. Včera jsem zkusila naaplikovat cvičně sporťák a už tam asi zůstane, malýmu se tam líbilo stokrát víc jak v korbičce. jen teď ještě řeším clonu versus slunečník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.8.11 07:55

Přejdi k nám do diskuse, máš tam fotky jak se slunečníkem tak s clonou a jaký typ… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
8.8.11 08:04

Já už na to koukala večer :), pekne jsem si pocetla. Raději bych tu clonu. Slunecnik mi prijde takovej nepraktickej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.8.11 09:48

Taky myslím, ale holky jsou spokojený. V tomhle počasí to snad ani nemá cenu kupovat… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí