Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
10052
11.11.10 22:46

Jané slalom 2011

Ahoj, myslíte že vyjde jané slalom 2011?? Vyrábějí každý rok nový model??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
464
12.11.10 07:18

Zuzko, proč by ne? Každý rok je nový model… Jen k nám na trh se dostává až tak v březnu/dubnu… Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7369
12.11.10 08:14

Tak každý rok je něco nového, ale myslím, že letos nebudou tak zásadní změny, které proběhly v loni. Viděla bych to na nové barvy, možná nějaká úprava. Ale pozor opravdu je to můj názor, nikde jsem se neptala, nic nečetla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
KVITKULKA
29.12.10 20:43

Jane 2011

Zde nějaké info o kolekci 2011 - koncem ledna 2011 by měla být na veletrhu v zahraničí, takže snad se pak dočkáme nějakých novinek.

http://www.janecz.cz/aktuality

• Citovat
  • Upravit
KVITKULKA
7.1.11 17:53

Byla jsem dnes v Handy Praha na prodejně, kolekce 2011 na podvozcích 2009 (tzn, starý nereverz podvozek se sezením směrem dopředu a nové barvy a materiály 2011) a paní potvrdila, že by měl přijít jeden objednaný kamion a na prodejně bude kolem 20.1. 2011. Jde o limitovanou kolekci, kterou si nechavali šít speciálně pro ČR a nebude jich tedy mnoho. Viděla jsem zběžně barvy…jedna je podobná molten red (2010), pak černo-žlutá, béžová (až do zlatova), určitě tam byla černo-šedá a snad mám pocit, že i nějaká oranžovo-béžová. Materiály kopírují 2010 kolekci - tzn neoprenové stříšky apod. Paní říkala, že se budou prodávat komplety (sporťák, korba a autosedačka strata). Korbička je vzhledu spíš 2008 (stříška je napnutá na madlo a kryt korbičky je na zip. Tak snad jsem vám všem trošku pomohla.

• Citovat
  • Upravit
112
14.1.11 21:29

I já jsem byla zvědavá na kolekci 2011. Po zkušenosti s kolekcí 2010 a 2009 mě vůbec nepřekvapuje, že se vrátili ke starému dobrému Slalomu. Já jsem 2010 vyměnila za 2009 a jsem nadmíru spokojená. Ta novinka s otočnou sedačkou mi teda vůbec nesedla, i když je spoustu maminek, které jsou spokojené. U kolekce 2011 se mi moc nelíbí ty materiály, ale neviděla jsem na živo, tak že je to jen názor na fotky. Jinak se mi hooodně líbí korbička, ta je moc povedená. Už se těším, až se tu dočtu o zkušenostech s novou kolekcí. Myslím ale, že to tu bude samá chvála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
20.1.11 19:34

snad to bude lepší než 2010,to je hrozně malá korbička,proto jsme volili raději concord.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
25.1.11 22:33

Tak jsem koukala na novinky od Jane 2011

TRider = smichali Ridera a Slalom a vznikla trojkolka Rider
 http://2.bp.blogspot.com/…der+Blog.jpg

Muum = vypada to, ze by to mela byt asi nahrada za Nomada,jen predni kola nejsou zdvojena
Pisou ze ma byt hodne lehky, tak jsem zvedava, jestli bude tak lehounky jako Nomad
http://1.bp.blogspot.com/…rix+Blog.jpg
 http://3.bp.blogspot.com/…lla+Blog.jpg

Twone = novy sourozenecky kocar, fotky jsem ale nenasla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
26.1.11 13:34

Ježkovy oči, a já se na novou kolekci tak těšila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.1.11 13:39

mne se teda ten MUM moc libi.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
31.1.11 19:55

Ahoj, mně by koncem týdne měl přijít sporťák z té nové limitované kolekce, tak jsem zvědavá na ty barvy ve skutečnosti. Všechny ty varianty vypadají pěkně, je to zase změna oproti 2009.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.2.11 20:49

TAK nám tento kočárek dorazí přisti tyden, uz se na nej moc tesime, libi se nam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.2.11 07:14

Berushko18 a jakou barvu sis objednala? Já mám doma sporťák v té hnědé-district a ve skutečnosti vypadá „trochu“ jinak než na netu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.2.11 08:48

Dapp objednala jsem ten limon, ci jak je to oznacene .Na obrazku tuhle barvicku :) Puvodne jsem premyslela o cervene ale mam uz do sportaku doma koupene vlozky do kocarku a jedna je ruzova a druhou bila s ruzovou kytickou, takze by to kc ervene moc neladilo.. myme jane slalom pro 2009 ale je sedozeleny a me vadi ze je to hodne klucici barva:) takze kocik prodavame a bude tento, uz se na nej moc tesim :) Podovzek je pry stejny jako u kolekce 2009 tak doufam ze to tak bude, protoze s podvozkem jsem spokojena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.2.11 10:39

Jo jo, konstrukce je stejná. Jen boudička je neoprenová a potahy jsou stejné (materiálem) jako u kolekce 2010. To budeš určitě spokojená. Taky se mi ta barvička líbila, jen jsem se té žluté bála, aby nebyla moc křiklavá. Já když jsem kočár vybalila z krabice, tak to byl šok. Ta vložka v kočárku co měla být - podle obrázku - tmavě hnědá, stejně tak taška ke kočárku, je ve skutečnosti proužkatá !!!, černá s béžovým. Ale jinak jsem s kočárkem max spokojená a i ty barvy jsou prostě změna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí