Růžový panter - kočárek Country XL

10.11.10 10:29

Růžový panter- country xl

Ahoj holky, uvažujeme o koupi kočárku Country XL z Růžového pantera, tak bych se chtěla zeptat těch, které jej mají, jak jsou s ním spokojeny a zda funguje spolehlivě. Díky moc za odpovědi. Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Růžový panter City XL?

Přidejte zkušenost s Růžový panter Cit...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
18.3.11 11:29

Ahoj Ivanko, koupila jsi nakonec? Jsi spokojena?
Já něm teď uvažuji.
Takže alespoň oživuji diskuzi, třeba někdo napíše - diky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1619
18.3.11 12:09

Jé já taky uvažuju o koupi, tak snad někdo se zkušenostma napíše.Včera jsem se na něho byla dívat v obchodě a pořád se nemůžu rozhodnout mezi city xl a country xl. ale asi vyhraje country. nebo si dokoupím za 2,5 tis ještě jeden podvozek :-). Mě ho totiž nabízí kamarádka po jednom dítěti a ta si ho moc pochvaluje, že se sním dá hezky najíždět na obrubníky, pěkně jezdí v lese, hezky houpe a je prostornej. Žádnou poruchu nezaznamenala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.3.11 12:22

Taky jsem vaham mezi country a city. Ale asi zvitezi city, protoze bych chtela predni kola otáčecí. ale asi bude nejlepsi si to zajit osahat 8-)
prave sestrenka ho ma taky a je moc spokojena (teda zatim 7 mesicu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.3.11 11:19

Ahojky holky, tak my nakonec potkali kočárek Jedo Bartatina (Polsko, 4 neotočný kola) a koupili ten, jednak mě zaujal tak nějak víc i tím že houpe i do boku a byly na něj i lepší názory zde a jinde v diskuzích. Zatím ním jezdíme necelý dva měsíce a od začáku má tedy osmy na kolech, ale jinak zatim velká spokojenost. Při tlačení kočáru po polnačce do kopce se s ním jede snad líp než do kopce po rovné cestě. Už jsem s ním pěkně krosila polem - nepolem, cestou - necestou a zatim jsem spokojená, uvidím jak dlouho vydrží. Mějte se Ivča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
khalysi
12.12.11 20:00

Country Xl

Zdravím holky, pro všechny co chtěj tento kočárek, já ho mám a je to strašný, pořád prázdný kola, špatně ovladatelnej, těžkej, takže za mě nedoporučuju. kupovali sme ho v Brně v Růžovým Panteru a ty prodavačky, byly protivný, neochotný a navíc, ta nejstraší tmavovlasá neumí ani pozdravit, dobrrý den a naschledanou.. k.

• Citovat
  • Upravit
Sandra.xxx
21.12.11 13:34

Já mám s RP výborné zkušenosti…prodavačky fajn…mám Cityho a nemůžu si stěžovat… 8)

• Citovat
  • Upravit
khalysi
21.12.11 16:01

Ahoj, jak už sem psala níže, já ho nedoporučuju, je to polskej šunt a máme pořád špatný kola, je širokej takže se s ním dostat třeba k pokladně bývá problém, je těžkej a hodně vrže. Myslím, že je plno lepších kočárků. Měj se, k.

• Citovat
  • Upravit
Domďuch
6.9.12 14:08

Ahojky mamky, mám country xl a jsem spokojená (synovi je 6měsíců), máme dva psi, takže pořád běháme po lese a drží, je pravda, že je těžší a širší, ale právě proto je skvělý v terénu, pokud bych ho měla jen do parku a mhd, tak si ho neberu… s přístupem prodavaček v Brně nepomůžu, mám jej od „překupníka“ ve Varech… i kombinace barev na objednávku přišla správně…

• Citovat
  • Upravit
Domďuch
6.9.12 14:11

A po promazání nevrže… chce se to o něj řádně starat, ostatně jako o každý, který jezdí v terénu…

• Citovat
  • Upravit
22.12.12 20:08

Zhodnocení Jedo Bartatiny

Ahoj, tak když už jsem tu kvůli jiné diskuzi, tak dopíšu aspon sem moje zkušenosti s kočárkem Jedo Bartatina, který jsme nakonec koupili. Po asi osmi měsících, kdy jsme kočárek rozhodně nešetřili nám praskl první čep, který drží podvozek dohromady. Za nedlouho se přidal i další. To jsme ještě na reklamaci nedávali a vyřešili to šroubkem s matičkou. Pak jsme ale asi po roce a půl zjistili, že nám praskla i jedna přední trubka, která je mezi kolama, ale drží nákupní košík, tak jsme jej dali na reklamaci v Prostějově, i když původně byl kupovaný v Brně. Kupodivu nám vyreklamovali úplně vše, co jsme požadovali (prasklá slída v boudě, ony čepy, brzda…) a ještě něco navíc, tak nám z něj udělali nový kočár. Manžel je z kočárku zklamaný (kvůli těmto závadám), ale jina já jsem s ním spokojená, jezdí pěkně a když pominu to slabé místo v křížení podvozku, tak do terénu naprosto suprový. S golfkama co jsme pořídili ted se to nedá srovnat, ty mají jediné pozitivní- otočná kola, což v obchodě je mnohem lepší než ta pevná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Domďuch
23.12.12 00:40

Taky přidám recenzi po 10měsících na Countryho XL…
fakt jsme mu dali záhul a vše drží i přesto, že ve spoustě diskuzí si stěžovali, hodně na praskání podvozku… jen nás zlobí kola, stále se vyfukovali, tak se je manžel pokusil vyplnit pěnou a na to prostě stavěny nejsou… takže jsme po výměně kol, dokonce po dohodě na krámě jsme zvolili jiný typ, sice nám to kvůli té pěně nevzali na reklamaci (tlakem se mírně zdeformovala), ale tyto jsou lepší… zatim jezdíme sporťák a myslim, že ve sklepě počká na druhé ;)
takže za mě/za nás… pokud někdo hledá slušnýho teréna za rozumný peníz, tak je to dobrá volba
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
catiiss
31.12.12 13:32
@khalysi píše:
Ahoj, jak už sem psala níže, já ho nedoporučuju, je to polskej šunt a máme pořád špatný kola, je širokej takže se s ním dostat třeba k pokladně bývá problém, je těžkej a hodně vrže. Myslím, že je plno lepších kočárků. Měj se, k.

NEZBÝVÁ NEŽ SOUHLASIT S TÍMTO KOMENTÁŘEM!!!

• Citovat
  • Upravit
catiiss
31.12.12 13:34
@khalysi píše:
Zdravím holky, pro všechny co chtěj tento kočárek, já ho mám a je to strašný, pořád prázdný kola, špatně ovladatelnej, těžkej, takže za mě nedoporučuju. kupovali sme ho v Brně v Růžovým Panteru a ty prodavačky, byly protivný, neochotný a navíc, ta nejstraší tmavovlasá neumí ani pozdravit, dobrrý den a naschledanou.. k.

ZTOTOŽŇUJI SE S TÍMTO KOMENTÁŘEM…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí