Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj, kočárek se mi líbí. Taky by mě hodně zajímala zkušenost s ním. Budu ráda za každou odpověď..
Také se přidávám s dotazem, zda ho někdo už nemá doma? Kdo je vůbec výrobcem?
ahojky..ja mam taky dotaz jeslti mate nekdo zksuennosti..taky se mi moc libi..
Dobrý den,výrobcem je implast tuším,ale jinak o něm nic moc nevím.I mě by zajímalo,co sem maminky napíšou-hlavně o sportovní verzi.Děkuji.
ahoj,tento kočárek jsme koupili loni,používáme od prosince a zatím spokojenost.vanička je celkem prostorná,kočárek je dobře skladný do auta,jednoduchá manipulace.jezdíme s ním i v terénu a nemůžeme si stěžovat.autosedačka-vajíčko jde taky snadno připevnit k podvozku.se sporťákem ještě zkušenost nemáme,jinak můžu doporučit
Dobrý den, jaký kočárek máte chtěli bychom barvu olympic pošlete fotky děkuji ![]()
my máme barvu safari,vyfocený zatím nemáme..chystáte se koupit celou trojkombinaci?
Ahoj Radko, chci se zeptat, jak je ten kočárek odpružený? Dobře do terénu? Jestli když normálně stojí a zhoupneš se do rukojeti, jestli se zhoupne nebo jestli je na pevno. Mě jde o to, že např. X-lander je tvrdej jak beton (bez odpružení) a v terénu děsně drncá.
Výrobce je Implast jedná se o polskou firmu ,tento model kočárku je bez závad pokud budete mít někdo fotku ve skutečnosti pošlete ,mi ho chceme teprve kupovat ![]()
Mám Implast bolder SD a jsem moc spokojená, jediná závada je, že nesmyslně umístěn ventilek na nahuštění pneumatik, tak se tam špatně dostává. U canu nevím, ale doporučuju shlédnout na živo a osahat si ho. Viděla jsem ho je moc krásný.
http://www.youtube.com/watch?…
barva olympic, jdou dohledat i jiné ![]()
Ahojky, ty máš Canu? Ono je asi jedno jestli eco line nebo bolder, mě to přijde stejný. Je dobrý do terénu? nevíš? A jak odpružení? Je měkký nebo úplně tvrdý, to je pro mě dost důležitý. Já ho chci do terénu a budu s nim jezdit v zimě, takže ve sněhu (ale samozřejmě také po normálních silnicích rovných).
Děkuju Hanka
Ne promin, je to rozdíl, tak nic, oni to píšou podivně na netu. Eco line chci, je trochu jiný než bolder
Ne promin, je to rozdíl, tak nic, oni to píšou podivně na netu. Eco line chci, je trochu jiný než bolder
Mi se jedeme podívat na kočárek v květnu tak pak určitě vystavím fotky ,těch prodejen moc není kde ho prodávají mi máme nejbližší Hradec tam ho mají se vším za cca 14000 kč a v Náchodě 12 700 kč a mají ho hlavně na prodejně přesně moji barvu Olympic tak jsem zvědavá jak bude vypadat ve skutečnosti je to kočárek pro naše druhé dítě tak nevím jestli budu kupovat vajíčko když už mám ? nevíte někdo jestli se dá vajíčko otočit na oba směry … ![]()
Ahoj holky mate nektera skušenost s timto kočarkem?Dekuju