Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den všichni, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s kočárkem zn.Jane Slalom.
Sestra mi dal korbičku a vajíčko Jane slalom 2007, ale nemám konstrukci (podvozek). Chtěla bych si koupit sporťák Jane Slalom ale 2009 a teď nevím zda korbička a vajíčko z r.2007 půjde dát na sporťák r. 2009.
Nevíte náhodou zda to půjde nebo né ????
Děkuji předem
Míša
![]()
Příspěvek upraven 10.11.10 v 18:09
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Propůjde,máme to taky tak,jen naopak.Sporťák 2006 a korbu a vajíčko 2009 ![]()
Ano, je to kompatibilní. Mám sporťák 2007, korbu 2008 a autosedačku Concord 2009 ![]()
mikkalka píše:
Dobrý den všichni, chtěla bych se zeptat zda má někdo zkušenosti s kočárkem zn.Jane Slalom.
Sestra mi dal korbičku a vajíčko Jane slalom 2007, ale nemám konstrukci (podvozek). Chtěla bych si koupit sporťák Jane Slalom ale 2009 a teď nevím zda korbička a vajíčko z r.2007 půjde dát na sporťák r. 2009.
Nevíte náhodou zda to půjde nebo né ????
Děkuji předem
Míša![]()
![]()
Jde to, to je to skvělé u Jané, že všechno krásně sedí i ze starých a nových kolekcí.
Rada bych se zeptala jake mate zkusenosti s kocarkem Slalom pro-Jane PO2 2011.A jaka je ve skutecnosti barva.Dekuji
Ahojky. Ráda bych se zeptala, jak vám vyhovuje kočárek Jané Slalom Reverse Formula Matrix 2011. Není moc nízký? Máte kočárek Jané vyzkoušený i v zimě ve sněhu? Jaká je manipulace? Koukala jsem i na COncord, je hodně podobný, jen si myslím, že ty kolečka, který nejsou nafukovací, nejsou tak dobrý. Díky za odpovědi…
ahoj, chtěla bych radu , koupila jsem si tento kočárek jane slalom mám ho z druhé ruky a ted nevím zda u boudičky sportáku je nějaká sklopná tička , která trží boudičku aby se neotvírala , doufám že jsem to napsala srozumitelně já tam nic nemám a boudička se mi potroškách otvírá
tak se chci informovat a jinak bych musela pak zavolat té paní at mi to dodá . Chci být připravená kdyby se mě snažila přesvětčit že tam nic není děkuji za odpověd .
Jinak jočárek nemá chybu malému se tam krásně skoro v 5 měsících spinká a nám pěkně jezdí až na tu boudičku
Ahoj, mám taky Jané slalom, můžeš mi poslat nějakou fotku, abych si to lépe představila? Lucka
lawine píše:
Ahoj, mám taky Jané slalom, můžeš mi poslat nějakou fotku, abych si to lépe představila? Lucka
děkuji za radu
napnuté z venku
já si myslím že by tam mělo něco co to podrží mělo být ![]()
Ahoj, máme doma jane slalom 2004, vozí už čtvrté dítě, docela intenzivně, když pominu to drkání zadní brzdy o kolečka, to, že přední brzdu mi docela často dotahují a nesedí mi na něj originál surfer (tam mi možná chybí nějaká vložka, mám ho z druhé ruky), kola byla měněna jednou, aby se nesjížděla, je dobré je více nafouknout, jinak ty chyby to má, ale to asi každý kočárek. Já jsem s ním spokojená. Nijak zvlášť mi nevyblednul, myslím přiměřeně vzhledem k délce jeho denního používání. Nic se na něm nezhoršuje. Za mne pohodový kočárek
Mela jsem Jane Slalom Pro dva roky. Celkove jsem byla velmi spokojena. Kocarek lehoucky, vyborne ovladatelny, korbicka velka, snadno na- a vy-cvaknutelna na podvozek stejne jako autosedacka. Za mnohe svedci snad to, ze na druhe, ktere ted cekam, jiny nehledam. Kdybych mela shrnout nevyhody, barvy hlavne na korbicce opravdu mely tendence sisovat (zalezi ale na roku vyroby a kolekci), boudicka korbicky po vyprani nedrzela tak pekne vypnuty tvar jak na zacatku, dva cvocky (jeden na autosedacce a jeden na tasce) se vytrhly z latky, ale poradila jsem si s tim. Jinak kolecka nezklamala za dva roky bezneho pouzivani ani jednou, zadne pichnuti, opotrebovavani, vyklani ani smajdani do A, jen obcas potrebovala dofouknout. Brzda plne funkcni, jen ji manzel musel asi 2× za tu dobu postelovat, dotahnout. Na podvozku je pouzivani za ty dva roky normalniho, nijak setriveho, provozu i v terenech na vyletech asi castecne znat, ale neznam kocarek, na kterem ne - nic hrozneho. Se sportakem jsem byla tak spokojena, ze mi prislo zbytecne si kupovat golfky, takze jsme ho pouzivali az do dvou let poctive. Originalni slunecnik jsme nekupovala, fusak taky ne. Celkove tedy s recenzi nesouhlasim. Nevim, jestli meli smulu na aususovy kus nebo to bylo necim jinym.. Jen doplnim, ze jsem mela Slalom Pro z kolekce 2009, korba Capazo (ne Matrix jako v recenzi- ta mi prijde strasne mala).