Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proja kdyz ho videla tak bych taky rekla ze je oboustranny
je to z toho jemnejsiho materialu tennanoznik, takovy prijemny na dotek
ja jsem z nej porad ohromena
kdyz jsme kupovali predchozi kocarek tak jsem jestenemela tuseni jaci krasavci jsou na trhu
![]()
Taky jsem měla radost, když jsem ho objevila na netu. Věděla jsem, že budou, ale všude psali, že se bude prodávat jen celý komplet a pak jsem našla jen sporťák, tak jsem byla ráda.
ja zase shanela puvodne jen korbu ale ta uz byla nesehnatelna samotna
ale pak jsem narazila na tenhle kousek a jsem moc rada
my meli predtim jane 2009 a ten sportak je taky obrovska zmena, libi se mi mnohem vic nez predchozi kocik
navic jsme meli barvu amazon tu sedozelenou a to se mi na holcicku vubec nelibilo, tahle se mi libi moc a jeste je neutralni kdybych si nahodou kocik pak nechala na druhe mimi
pred chvili jsem vyzkousela i autsedacku a je super,…mala v ni jeste ted chrupka, pekne spokojene ![]()
Omlouvám se že tak vstupuju do diskuze, ale začala jsem se zajímat o tento kočárek a nějak jsem z té nové kolekce popletená. Je limitovaná edice a ta má kulatou boudu a tak klasická kolekce 2011 má hranatou boudu, jestli tomu dobře rozumím. Když tak mně opravte jestli se pletu. No a co podvozek? jsou stejné? Kolik váží sportovní kočárek víte?
Moc vám děkuji za pomoc, malý má 7 měsíců a tak už potřebujeme pomalu koupit sporťák ![]()
Ta limitovaná kolekce je návrat k původnímu kočárku Jané (starší modely), protože o ně byl velký zájem vzhledem k jejich prostornosti. Vylepšené jsou jen použité materiály na potah a boudičku (kulatou), jinak podvozek zůstává stejný. U klasické kolekce 2011 je hranatá bouda a hlavně otočné sezení, takže ta konstrukce je trochu jiná a sedačka pro dítě užší. Váhově by na tom měla být líp limit. kolekce.
Z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit, měla jsem jak starší trojkombinaci jané, tak teď tu limit. kolekci a jsem moc spokojená. Kočárek je lehce ovladatelný a sporťák super prostorný.
![]()
Nebo mám doma v záloze ještě Casualplay S4, kdybyste měla zájem… ![]()
Děkuji za pomoc. Casualplay s4 byl sice v užším výběru ale do finále se nedostal
..... uvažovala jsem jestli nekoupit staršího slaloma 2008. Když můžete porovnat tak myslíte že kolekce 2011 bude lepší? …na internetu jsem našla že po složení je kol. 08 menší (85×61×49cm) než 11 (107×61×107 cm) a mám taky strach z té váhy, hodně jezdím autem i s kočárkem, tak jsou pro mně váha a rozměry dost důležité.
Holky prosím nehodily byste sem nějaké reálné fotky, já pořád váhám mezi 2009 a 2011, materiál, barvy, nevím si rady:( Díky. ![]()
S. BARCA - určitě jsou velikostně shodné 2008-2011 a váží taky stejně. Tam jde hlavně o tu boudičku, že je jakoby neoprenová, ale jinak na jízdní vlastnosti a co se funkčnosti týče jsou stejný. Jinak kočárek jsme nacpali i do malýho auta, ale pak už se tam nic nevešlo…
Zabere víc místa, ale není vůbec těžký, když porovnáte váhu s jinými sporťáky.
Anonymní píše:
Holky prosím nehodily byste sem nějaké reálné fotky, já pořád váhám mezi 2009 a 2011, materiál, barvy, nevím si rady:( Díky.
Pár fotek tam máš, tak záleží jaká barva by se ti líbila. Já jsem právě kvůli tomu, že se mi nelíbila žádná barva 09 a jané reverse 2010 jsem nechtěla, koupila casualplay S4. A teď jak vyšla ta limit. kolekce, tak mě hned zaujala ta hnědá a vůbec všechny ty barvy se mi v tý kolekci líbí.
holky fotky už tu od nás jsou ![]()
Dapp já byh řekla že jsou ještě odpružená zadní kola podvozku ne? mi přijde že jsou tam ty perka a že když jedu po nerovnem teerénu tak to s korbičkou tak nedrncá jako drncala kolekce 2009 ![]()
holky fotky už tu od nás jsou ![]()
Dapp já byh řekla že jsou ještě odpružená zadní kola podvozku ne? mi přijde že jsou tam ty perka a že když jedu po nerovnem teerénu tak to s korbičkou tak nedrncá jako drncala kolekce 2009 ![]()
Nevím, jestli je to tu dostatečně vidět, ale ta hnědá se na sluníčku třpytí a vypadá opravdu jak zlatá a s tou černou to vypadá moc pěkně…
Nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku, je to super věc, můžu doporučit. Vypadá to dobře a navíc praktický, pláštěnka nebude zabírat celý košík, je pořád při ruce a ještě se tam vejde deštník…