Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
17.2.11 21:32

ja kdyz ho videla tak bych taky rekla ze je oboustranny :) je to z toho jemnejsiho materialu tennanoznik, takovy prijemny na dotek :) ja jsem z nej porad ohromena :)kdyz jsme kupovali predchozi kocarek tak jsem jestenemela tuseni jaci krasavci jsou na trhu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.2.11 08:39

:lol: Taky jsem měla radost, když jsem ho objevila na netu. Věděla jsem, že budou, ale všude psali, že se bude prodávat jen celý komplet a pak jsem našla jen sporťák, tak jsem byla ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.2.11 10:00

ja zase shanela puvodne jen korbu ale ta uz byla nesehnatelna samotna :( ale pak jsem narazila na tenhle kousek a jsem moc rada :) my meli predtim jane 2009 a ten sportak je taky obrovska zmena, libi se mi mnohem vic nez predchozi kocik :)navic jsme meli barvu amazon tu sedozelenou a to se mi na holcicku vubec nelibilo, tahle se mi libi moc a jeste je neutralni kdybych si nahodou kocik pak nechala na druhe mimi :) pred chvili jsem vyzkousela i autsedacku a je super,…mala v ni jeste ted chrupka, pekne spokojene :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.11 11:41

Omlouvám se že tak vstupuju do diskuze, ale začala jsem se zajímat o tento kočárek a nějak jsem z té nové kolekce popletená. Je limitovaná edice a ta má kulatou boudu a tak klasická kolekce 2011 má hranatou boudu, jestli tomu dobře rozumím. Když tak mně opravte jestli se pletu. No a co podvozek? jsou stejné? Kolik váží sportovní kočárek víte?
Moc vám děkuji za pomoc, malý má 7 měsíců a tak už potřebujeme pomalu koupit sporťák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 12:22

Ta limitovaná kolekce je návrat k původnímu kočárku Jané (starší modely), protože o ně byl velký zájem vzhledem k jejich prostornosti. Vylepšené jsou jen použité materiály na potah a boudičku (kulatou), jinak podvozek zůstává stejný. U klasické kolekce 2011 je hranatá bouda a hlavně otočné sezení, takže ta konstrukce je trochu jiná a sedačka pro dítě užší. Váhově by na tom měla být líp limit. kolekce.
Z vlastní zkušenosti můžu jen doporučit, měla jsem jak starší trojkombinaci jané, tak teď tu limit. kolekci a jsem moc spokojená. Kočárek je lehce ovladatelný a sporťák super prostorný. :palec: :palec: :palec:

Nebo mám doma v záloze ještě Casualplay S4, kdybyste měla zájem… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.3.11 12:51

Děkuji za pomoc. Casualplay s4 byl sice v užším výběru ale do finále se nedostal :wink: ..... uvažovala jsem jestli nekoupit staršího slaloma 2008. Když můžete porovnat tak myslíte že kolekce 2011 bude lepší? …na internetu jsem našla že po složení je kol. 08 menší (85×61×49cm) než 11 (107×61×107 cm) a mám taky strach z té váhy, hodně jezdím autem i s kočárkem, tak jsou pro mně váha a rozměry dost důležité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.11 13:10

Holky prosím nehodily byste sem nějaké reálné fotky, já pořád váhám mezi 2009 a 2011, materiál, barvy, nevím si rady:( Díky. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
374
8.3.11 13:31

S. BARCA - určitě jsou velikostně shodné 2008-2011 a váží taky stejně. Tam jde hlavně o tu boudičku, že je jakoby neoprenová, ale jinak na jízdní vlastnosti a co se funkčnosti týče jsou stejný. Jinak kočárek jsme nacpali i do malýho auta, ale pak už se tam nic nevešlo… :-) Zabere víc místa, ale není vůbec těžký, když porovnáte váhu s jinými sporťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 13:37
Anonymní píše:
Holky prosím nehodily byste sem nějaké reálné fotky, já pořád váhám mezi 2009 a 2011, materiál, barvy, nevím si rady:( Díky. :kytka:

Pár fotek tam máš, tak záleží jaká barva by se ti líbila. Já jsem právě kvůli tomu, že se mi nelíbila žádná barva 09 a jané reverse 2010 jsem nechtěla, koupila casualplay S4. A teď jak vyšla ta limit. kolekce, tak mě hned zaujala ta hnědá a vůbec všechny ty barvy se mi v tý kolekci líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.3.11 15:32

holky fotky už tu od nás jsou :)

Dapp já byh řekla že jsou ještě odpružená zadní kola podvozku ne? mi přijde že jsou tam ty perka a že když jedu po nerovnem teerénu tak to s korbičkou tak nedrncá jako drncala kolekce 2009 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
8.3.11 15:32

holky fotky už tu od nás jsou :)

Dapp já byh řekla že jsou ještě odpružená zadní kola podvozku ne? mi přijde že jsou tam ty perka a že když jedu po nerovnem teerénu tak to s korbičkou tak nedrncá jako drncala kolekce 2009 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 16:00

Tak to nevím, je to možný…, jezdí se s ním prostě skvěle!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 16:06

S fusakem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 16:09

Nevím, jestli je to tu dostatečně vidět, ale ta hnědá se na sluníčku třpytí a vypadá opravdu jak zlatá a s tou černou to vypadá moc pěkně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.3.11 16:17

Nechala jsem si ušít na MMB tašku na pláštěnku, je to super věc, můžu doporučit. Vypadá to dobře a navíc praktický, pláštěnka nebude zabírat celý košík, je pořád při ruce a ještě se tam vejde deštník…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí