Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
15.2.11 18:20

Jééé, já mám chlapečka 2.3., ale 2006. :-D Tak přejeme rychlý a pohodový porod… :palec:

Berushko18, děkuji za pochvalu… :-) Ten nánožník je větší a když nemáš klasický zimní pytel, který to pořádně vyplní, tak určitě stačí ten menší. To pak pošli fotku, jak to vypadá. My to máme tak akorát,ale malýmu už je rok a tři měsíce. Tak snad budete mít zítra hezky na „první“ vycházku… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.2.11 20:33

Ja se taky na mou mooc tesila , je to stesticko :)

Dapp ven pujdeme kdyz prijde do dvou hodin..dele uz to mozna ani nebude mit cenu ale doufam ze prifrci brzy !!! :) vsechno nafotim, ja prave vzala schvalne mensi protoze mala jeste na podzim tak velka nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.2.11 14:04

holkyyy kocarek je na poste !! ale jdeme pro nej v pet, posta mi nechala oznamenku ze pry nejsem doma..nakopat je !!! vecer dodam fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
16.2.11 14:18

Tak to je síla, to bych byla pěkně naštvaná. No jsme zvědaví stejně jako ty… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.2.11 15:09

berushka - ahoj, budu si kupovat taky tu žluto černou, můžeš sem pak dát fotky? Zatím jsem ho neviděla nikde naživo, tak jsem zvědavá, zda barvy jsou takové jako na obrázku. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3362
16.2.11 15:09

jo tak vidím, že je dáš večer, tak super, těším se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.2.11 18:37

holky dam fotky okolo devate, za chvili koupeme a pak trochu poklidim curbes z krabic a pak dodam fotky :)

ale jednim slovem je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
16.2.11 21:09
berushka18 píše:
holky dam fotky okolo devate, za chvili koupeme a pak trochu poklidim curbes z krabic a pak dodam fotky :)ale jednim slovem je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnej :)

ahoj holky, můžete mi poradit, kde jste ho koupily? Já ho teď našla na malvikovi, tak jestli mám jít jinam nebo vzít tady odtud :palec: a ještě prosím, jaký mají dodací lhůty? Já mám holčičku, tak beru ten fialovej :hug: :hug: je fakt super a krásnej, máte recht :palec: :dance: :dance: už ho chci mít doma :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1101
16.2.11 22:00

tak holky vkladam fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.2.11 22:03

autosedajda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.2.11 22:06

http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesena :) sportacek nafotim asi zitra :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
16.2.11 22:18
berushka18 píše:
http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesena :) sportacek nafotim asi zitra :)

herdek, tam nemají ten fialovej :cert: :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
1101
16.2.11 22:30

fialovej ale v kolekci v nove neni :) je cernej, hnedej, zlutej a červenej ne? 8-o ja jsem fialovy nevidela 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
emocuc.polymorf
16.2.11 22:47
emocuc.polymorf píše:
berushka18 píše:
http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesena :) sportacek nafotim asi zitra :)
herdek, tam nemají ten fialovej :cert: :cert: :cert:

Teď jsem si všimla, že to tvoje je nějaká LIMITED verze a to má jinou střechu na tom sporťáku, než to moje v malvika. Už jsem to mmch objednala :nevim: Ale mně se víc líbí ta střecha na tom nelimited :palec: Tak bych si stejně vybrala tuhle svou. A navíc ten fialový v LIMITED verzi vůbec nedělají :nevim: Tak pak povím. Jo a má i jiný kolečka, černý :palec:

• Citovat
  • Upravit
1101
16.2.11 23:41

jo uz vim ktery myslis, me tam dosti vadi u sportaku ta hranata bouda.. proto me mile prekvapila tato kolekce, kde se vratili ke kulate boude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí