Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJééé, já mám chlapečka 2.3., ale 2006.
Tak přejeme rychlý a pohodový porod… ![]()
Berushko18, děkuji za pochvalu…
Ten nánožník je větší a když nemáš klasický zimní pytel, který to pořádně vyplní, tak určitě stačí ten menší. To pak pošli fotku, jak to vypadá. My to máme tak akorát,ale malýmu už je rok a tři měsíce. Tak snad budete mít zítra hezky na „první“ vycházku… ![]()
Ja se taky na mou mooc tesila , je to stesticko ![]()
Dapp ven pujdeme kdyz prijde do dvou hodin..dele uz to mozna ani nebude mit cenu ale doufam ze prifrci brzy !!!
vsechno nafotim, ja prave vzala schvalne mensi protoze mala jeste na podzim tak velka nebude ![]()
holkyyy kocarek je na poste !! ale jdeme pro nej v pet, posta mi nechala oznamenku ze pry nejsem doma..nakopat je !!! vecer dodam fotky ![]()
Tak to je síla, to bych byla pěkně naštvaná. No jsme zvědaví stejně jako ty… ![]()
berushka - ahoj, budu si kupovat taky tu žluto černou, můžeš sem pak dát fotky? Zatím jsem ho neviděla nikde naživo, tak jsem zvědavá, zda barvy jsou takové jako na obrázku. Díky
holky dam fotky okolo devate, za chvili koupeme a pak trochu poklidim curbes z krabic a pak dodam fotky ![]()
ale jednim slovem je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnej ![]()
berushka18 píše:
holky dam fotky okolo devate, za chvili koupeme a pak trochu poklidim curbes z krabic a pak dodam fotkyale jednim slovem je uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnej
ahoj holky, můžete mi poradit, kde jste ho koupily? Já ho teď našla na malvikovi, tak jestli mám jít jinam nebo vzít tady odtud
a ještě prosím, jaký mají dodací lhůty? Já mám holčičku, tak beru ten fialovej
je fakt super a krásnej, máte recht
už ho chci mít doma
![]()
http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesena
sportacek nafotim asi zitra ![]()
berushka18 píše:
http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesenasportacek nafotim asi zitra
herdek, tam nemají ten fialovej
![]()
fialovej ale v kolekci v nove neni
je cernej, hnedej, zlutej a červenej ne?
ja jsem fialovy nevidela ![]()
emocuc.polymorf píše:berushka18 píše:herdek, tam nemají ten fialovej
http://www.kocarky-matous.cz/…ng-anis.html tady jsem objednala kočárek ja, objednala jsem ho v patek vecer ale protahlo se to vikendem, vcera ho odeslali a dnes prisel, jsem z nej unesenasportacek nafotim asi zitra
![]()
![]()
Teď jsem si všimla, že to tvoje je nějaká LIMITED verze a to má jinou střechu na tom sporťáku, než to moje v malvika. Už jsem to mmch objednala
Ale mně se víc líbí ta střecha na tom nelimited
Tak bych si stejně vybrala tuhle svou. A navíc ten fialový v LIMITED verzi vůbec nedělají
Tak pak povím. Jo a má i jiný kolečka, černý ![]()
jo uz vim ktery myslis, me tam dosti vadi u sportaku ta hranata bouda.. proto me mile prekvapila tato kolekce, kde se vratili ke kulate boude ![]()