Kočárky na internetu - zahraničí

598
11.11.10 09:25

kočárky na internetu - zahraničí

Ahoj holky, prosím o radu… Žiju ve Finsku, jsem v 6. měsíci a pomalu začínám shánět výbavičku. Bohužel výběr kočárků je zde naprosto tristní, jsem z toho docela v šoku, ve specializovaných obchodech mají vždycky 5 kočárků a toť vše, pro novorozeňátka max. 2. A všechny stojí tak 1000 euro :(. Očekávála jsem, že tu budou podobné obchody jako u nás v Brně, kde jsou dvoupatrové domy plné kočárků a sedačkek atd… a NIC :( Proto jsem se rozhodla, že kočárek asi objednám z internetu. Koukala jsem na amazon.com, ale ani tam není výběr nic moc a když je něco naprosto parádní, tak zrovna v tom případě posílají pouze do USA. Neznáte někdo nějakou např. britskou stránku, která posílá i do zahraničí v rámci EU?

Moc děkuji předem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9205
11.11.10 09:40

skus ebay.co.uk, pripadne ebay.de
ja som prave predvcerom objednala kocik z rakuskej stranky - www.babyweltonline.eu
da sa platit cez paypal, zasielaju aj do finska (postovne je 20 EUR)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.11.10 09:48

Děkuji moc, zkusím :)… Ebay mě taky napadl, i když já tam docela nerada nakupuju, nevím, ale třeba u toho taky skončím :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.11.10 10:44

ahoj, ja ziji v Anglii, tady je taky v obchodech maly vyber, s CR se to neda srovnat. A kocarky pro novorozence? to tu pouziva malokdo, hned je soupnou do golface nebo autosedacky :-? je tezke si vybra, ja nakonec vybrala tento sportak - jde predelat na hluboky http://www.babythings4u.co.uk/…lackwhite-uk
problem je s tim zasilanim do zahranici. na finskych internet. strankach si nevyberes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
11.11.10 11:03

velice dobré zkušenosti mám já i mé 4kamarádky s tímto obchodem:
 http://o-baby.de/

do Finska posílají za 25Eur… ono hodně záleží, jaký kočárek vybereš ;-) Spíš asi mít několik favoritů a pak hledat, kdo ti ho pošle do Finska popř. za kolik…

paní majitelka z toho O-baby se mnou opravdu mile komunikovala, pomohla vybrat, když jsem váhala, a to neumím německy ani žblept - rozumí i anglicky… do Čech jsem měla dokonce dopravu zdarma…jsou hodně přizpůsobiví ;-) tak šťastnou ruku při výběru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
11.11.10 11:13

lucie.t: no, co jsme narazila na pár finských stránek, tak výběr špatnej, navíc finština je šílená, učím se teprv základy a abych celej popis vždycky házela do překladače, tak na to se můžu vyfláknout :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
11.11.10 11:50

finstinu nezavidim. ja mam co delat s anglictinou. prekladac je muj nejlepsi kamarad. lepsi nez hledat ve slovniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí