Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Protak děkuju moc za fotky takhle na světle to vypadá fakt nádherně:) jsme přesvědčená že jít do tohodle..a ten fusak se vejde i takhle v pohodě do autosedačky jo? toho jsem se docela bála abych nemusela kupovat ještě nějakej jinej.
Kačko jj vejde se krásne do autosedačky
akorát ja ho do autosedačky nedávám protože jsem jeste nepochopila jak ho tam dat
pas mezi nozkama provlecu ale raminka ne - tam je totiž pas udelany ze je pres ramínka i přes boky nebo jak to popsat… a meli jsme fusaky jeste dva primo do autosedacky a nedali jsme tam ani jeden, nevi jak to tam dostat - ale ja to nijak nezkoumala protoze to nepotrebuji - kdyz jsme nekam jeli tak jsem malou oblekla teple a prikryla teplou dekou a v aute sundala deku a rozepla kabatek.. nemeli jsme zatim jeste ani rýmičku a to chodíme od narození ven za každeho počasí i když mrzlo tak jsme ason na pul hodinky byly…
jo a jeste k nextu - ja uz mam doma malou obleklou az do dvou let
objednavala jsem novy next hlavne 86 a 92 - neco v 80… jinak do te 80 jsem na MMB nakoupila na malou spoooooosty krasnych veci, vse je jak nove a vše je převazne next
takže jak píše Dap na malušké mimi nema cenu kupovat nové, věcicky jsou neznicene i kdyz jsou pouzite a miminko moc rychle roste.. mame i nekoliik kompletu co jsme kupovali treba v CaA nebo HaM (se mi nechce prepinat klavesnice na to áčk uprostřed ) : ) tak je mi strasne lito ze to mala měla na seobe sotva dvakrat.. nez se to vypralo, uschlo a najednou uz jsme krasny kabatek pres brisko nezapli
a to byla drobecek kdyz se narodiila , myslela jsem ze ji to dam na cestu domu z porodky ale nedala protoze v tom plavala a byla jak strasacek jak ji to bylo velky a za mesic sel mily kabatek čekat na další mimi ![]()
no tak já myslim že je asi docela zbytečný kupovat další nějakej fusak do autosedačky když se s ní venku stejně moc nejezdí. Já bych ji měla asi jen do krámu nebo případně na nějaké přecházení třeba k doktorovi nebo tak, takže si taky myslím že bude stačit jen teple obléknout a nějakou deku. A ty pásy jsi myslela ty pětobodové asi jak dělají ted u těch autosedaček že jo? na ty věcičky se teda ještě podívám..nechce se mi totiž moc kupovat nové když říkáš že je jim to hned malé, to asi spíš koupim až na pozdější věk.
Kacko ja nevim jak tomu rikaji
každopadne pětibodove ma i sportak ale tam to jde odepnou a fusak tam dam ale do autosedacky ne
ale je to tak - ve velkych mrazech prece nebudes nikde litat venku s autosedajdou vid ? pripadne prcka teple obleces a koupis nejakou teplouckou kombinezku
my jsme meli 4 tele a pouzite minimalne… pouzivala jsem jen dve a stejne malinko, me prislo ze se v tom mala silene potila.. takze jsem ji pak davala jen chlupatkovy kabatek a puncosky, kalhoty, body dl, rukav a mikinku a sla to lodgru a nikdy nebyla studena, i tak byla tepla, lodger krasne miminka zahreje
a kdyz bylo nad nulou tak mala mela jen bodl. dl. rukav, a svetrik vypodsity fleesem a nikdy nebyla zima, krasne mi spinkala. A to jsme prosincovy, takze Kajulka byla na zimu drobeček. A je to tak, ja si nedala rict a stejne toho spoustu koupila a je mi to lito.. tak postupne rozprodavam at toho nemam moc a za to co prodam vzdycky koupim neco od roka a víc, to uz to ditko tolik neroste, a musim rict ze se tim uplne kochám co máme doma na paradu, už se tředu aby byl malé rok a já ji mohla parádit ![]()
no tak já ten fusak asi kupovat nebudu leda že bych ho sehnala někde v bazárku jinak novej asi ne. budu si šetřit peníze na hadříky:) taky se těšim až budu moct strojit. a kde prodáváš ty věcičky? kdyžtak bych se tam na to podívala a třeba bych i něco vybrala;)
Kačko je pravda že lodger stoji docela peniz…ale je super, nemohu si ho vynachvalit…ted uz fusak nedavam - odepla jsem z nej tu vnitrni vlozku a tu ma Kája v kočárku a je přikrytá jen dečkou ![]()
ja roprodavam tady nejvic http://www.mimibazar.cz je tam hodne veci na holcicku i na chlapecka..me kazdy říkal ze budu mit kluka a ja tomu věřila ! ![]()
Ještě me napadlo, jestli chces lodger z bazarku tak zkus taky mimibazar - ja jich tam pár viděla..
tak jsem koukala na ten tvůj bazárek a máš opravdu krásný věci:) koukala sem že tam prodáváš i tu chlupatou bundičku jak máš tady na holčičce na jedný fotce že jo? ta se mi moc líbila jenže já nevím co to bude takže takhle kupovat nemůžu. a ty sis to nenechala říct že jsi kupovala na chlapečka?:) jo a ten lodger mi slíbil přítel novej tak jsem zvědavá jestli bude:)
Kačko prodávám : je orpavdu nádherny je to vel. 3-6 měsícu ale my v poho nosili od 0 měs - sice byl širší a dlouhe rukavky ale byl super mela jsem to mnohem raději jak kombinézky.. a na příští zimu nám nebude tak nemá smysl ho nechávat doma ![]()
no nechala ale až ve 30tt , do te doby jsem chtela ale nejak jsem to u doktora nemohla dostat z pusy
az ve 30tt jsem se zeptala tak mi řekla že to vypadá na holčičku ale jiste to nebylo protože malá už měla malo místa .. no a den před porodem jsem byla kvuli plodovce v proodnici a pan doktor mi dělal utz a ptal se me jestli vím co to bude tak sem říkala že pry ASI holka a on mi řekl ze 100% holka
takže jistotu jsem mela den před porodem
škoda že jsem si to nenechala říct hned jak to šlo.. mohla jsem nakoupit spousty jiných věci
ale kamaradka vyklada karty a prý se nikdy nesekla, vždycky když někomuu říkala co to bude tak se trefila a mě říkala 100% kluka a prdlajs.. a já jí věřila ![]()
a super že bude lodger
určitě s ním budeš spokojená, já nemam rada takove ty klasicke pytle.. na tenhle fusak jsem měla zalusk už dávno než jsem otehotněla tak jsem věděla že si ho jednou pořídím to bylo před třemi lety.. a dosud mě jiny neuchvatil jako tento
navíc jsem pričetla spousty diskuzí o lodgr a všichni jen chválili ![]()
no kdybych měla holčičku tak bych do něj šla hned jenže nevěřim že se ti bude doma takovejhle kabátek tak dlouho válet a jestli taky já budu mít vůbec holčičku. nechápu jak sis to mohla nenechat říct:) já bych na to čekala celou dobu abych pak mohla začít nakupovat. mě se právě ten lodger začal líbit taky už před tim je fakt krásnej a hlavně se mi zdá takovej útulnej ne jako ty normální pytle. jo a neplave v tom malý mimčo? ty bys to mohla vědět kdy ste v zimě..