Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHolky, jak jsme se bavili o tom modrým Lodgeru, tak jsem ho nakonec koupila, přidávám fotku pro Kačku001…
Promiňte, že vstupuju do diskuse, ale jsem tu poprvé a nevím, jak jinak.
Můžete mi prosím někdo napsat, jak se jezdí s tímto kočárkem v terénu? A také, když bude mít mimčo 6 měsíců v prosinci, jestli se ještě do korbičky vleze?
Díky moc
Ahojky Nám bude 5 měsíců a v korbě jsme akorát a hlavně malé se tam nelibi, chce videt ven a nebavi ji to v korbicce kde nevidi nic. Takze ja bych klidne dala ve tvem ripade sportacek klidne v lednu.. Mimčo bude spokojene, a ve fusaku a nnožníku mu zima nebude…
Dapp ta modra je taky krasna !
Jo, taky se přidávám, kočárek zvládne všechno… ![]()
Já jsem oba kluky dala do sporťáku v 6 měsících, protože právě chtěli pořád čučet ven a otáčeli se mi, tak ve sporťáku mi to přišlo víc bezpečné a hlavně tam mají komfort srovnatelný s korbičkou, tak bych se toho nebála. Ale jinak bych řekla, že tu zimu byste v korbičce s fusakem zvládli… ![]()
moc děkuju Dappp za fotku toho fusaku;) je opravdu moc hezkej..bála sem se jak bude vypadat ta modrá a je taky pěkná:) a kdybys chtěla tak sem můžeš hodit ještě fotku i s malym v něm jestli máš díky:)
Nemám, ale vyfotím…
Je fakt nádhernej, super klučičí varianta toho fialového.
Už víš co budeš mít?
Tak už máme taky clonu, jen jsem odoperovala ty čtyři pásky, který mi tam přijdou zbytečný a drží to jen na těch dvou bočních a musím říct, že fakt super
. Sice jsem si ze začátku připadala jak když jedu s tankem, ale malej je krásně schovaný a vůbec na něj nesvítí.
ahoj holky,taky jsem byla rozhodnutá pro koupi tohoto kočárku,ale ted jsem zjistila že se nedá dát do polohy vodorovně,tak váhám…
stříška u sportáku je taky z toho neoprenu???
Ahojky ,
jané nejde do vodorovné polohy ale nám nevadí. Tento týden už jsme zkoušeli sportak a v pohode neni to leh ale skoro leh. Malá může spinkat nebo čumačkovat.Zatím to mame nejnuz co to jde a v pohode.Striska je stejna jako u korby, taky neopren.
Dapp, taky to vypada moc dobre ! jen teda u nas na te zkute boude by to bylo jak zarivka
zkusila jsem ten slunecnik, poslou mi ho zacatkem cervna tak jsem na to zvedava…
nešlo by to nějak vyfotit,jak moc to je v tom sportáku do kopce???
mě se zdá,ale trochu pevnější ten neoprén u sportáku jak u korbičky…
asi si na vás někde počíhám v Benešově a okouknu
neni to moc z te fotky poznat ale aspon neco - holky taky urcite prispeji
pocihat muzete
myslim že v Bene tento kocarek jeste nikdo ani nema, nevidela jsem.. jinak já jsem se ted na te slunčné dny jeste vratila ke korbicce - čekáme na ten slunecnik , ve sportaku mi na malou moc svítilo a musela byt porad pod plinou tak ho vytahnem zase az prijde slunecnik nebo kdyz nebudou takove dny plne slunka..to bych se sportakem klidne vyjela. Kája bylo mooooc spokojena, spinkala i koukala , řekla bych že mnohem spokojenejsi nez v korbicce, tam uz se nám moc nelibi.
díky za foto,mě jde o to aby v tom šlo spát na boku a na bříško…a nebylo nepříjemné…malá je krasavice
tady jde videt lepe ale to slo myslim jeste o neco malo niz - to jsem tepve vyjizdela tak to nebylo na maximum