Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
374
11.5.11 20:37

Holky, jak jsme se bavili o tom modrým Lodgeru, tak jsem ho nakonec koupila, přidávám fotku pro Kačku001…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyg
2
12.5.11 09:50

Promiňte, že vstupuju do diskuse, ale jsem tu poprvé a nevím, jak jinak.
Můžete mi prosím někdo napsat, jak se jezdí s tímto kočárkem v terénu? A také, když bude mít mimčo 6 měsíců v prosinci, jestli se ještě do korbičky vleze?
Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.5.11 10:37

Ahojky Nám bude 5 měsíců a v korbě jsme akorát a hlavně malé se tam nelibi, chce videt ven a nebavi ji to v korbicce kde nevidi nic. Takze ja bych klidne dala ve tvem ripade sportacek klidne v lednu.. Mimčo bude spokojene, a ve fusaku a nnožníku mu zima nebude…

Dapp ta modra je taky krasna !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.5.11 10:38

jinak me se s kocarkem jezdi krasne v terenu i ve meste…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyg
2
12.5.11 10:45

Díky moc za rychlou odpoved, jsi hodna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.5.11 10:48

Jo, taky se přidávám, kočárek zvládne všechno… :palec:
Já jsem oba kluky dala do sporťáku v 6 měsících, protože právě chtěli pořád čučet ven a otáčeli se mi, tak ve sporťáku mi to přišlo víc bezpečné a hlavně tam mají komfort srovnatelný s korbičkou, tak bych se toho nebála. Ale jinak bych řekla, že tu zimu byste v korbičce s fusakem zvládli… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
12.5.11 14:45

moc děkuju Dappp za fotku toho fusaku;) je opravdu moc hezkej..bála sem se jak bude vypadat ta modrá a je taky pěkná:) a kdybys chtěla tak sem můžeš hodit ještě fotku i s malym v něm jestli máš díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.5.11 16:51

Nemám, ale vyfotím… :-) Je fakt nádhernej, super klučičí varianta toho fialového.
Už víš co budeš mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
20.5.11 10:37

Tak už máme taky clonu, jen jsem odoperovala ty čtyři pásky, který mi tam přijdou zbytečný a drží to jen na těch dvou bočních a musím říct, že fakt super :palec: :palec: :palec: . Sice jsem si ze začátku připadala jak když jedu s tankem, ale malej je krásně schovaný a vůbec na něj nesvítí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
21.5.11 16:04

ahoj holky,taky jsem byla rozhodnutá pro koupi tohoto kočárku,ale ted jsem zjistila že se nedá dát do polohy vodorovně,tak váhám…
stříška u sportáku je taky z toho neoprenu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.5.11 17:00

Ahojky ,

jané nejde do vodorovné polohy ale nám nevadí. Tento týden už jsme zkoušeli sportak a v pohode neni to leh ale skoro leh. Malá může spinkat nebo čumačkovat.Zatím to mame nejnuz co to jde a v pohode.Striska je stejna jako u korby, taky neopren.

Dapp, taky to vypada moc dobre ! jen teda u nas na te zkute boude by to bylo jak zarivka :( zkusila jsem ten slunecnik, poslou mi ho zacatkem cervna tak jsem na to zvedava…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
21.5.11 17:06

nešlo by to nějak vyfotit,jak moc to je v tom sportáku do kopce???
mě se zdá,ale trochu pevnější ten neoprén u sportáku jak u korbičky…
asi si na vás někde počíhám v Benešově a okouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.5.11 17:18

neni to moc z te fotky poznat ale aspon neco - holky taky urcite prispeji :) pocihat muzete :) myslim že v Bene tento kocarek jeste nikdo ani nema, nevidela jsem.. jinak já jsem se ted na te slunčné dny jeste vratila ke korbicce - čekáme na ten slunecnik , ve sportaku mi na malou moc svítilo a musela byt porad pod plinou tak ho vytahnem zase az prijde slunecnik nebo kdyz nebudou takove dny plne slunka..to bych se sportakem klidne vyjela. Kája bylo mooooc spokojena, spinkala i koukala , řekla bych že mnohem spokojenejsi nez v korbicce, tam uz se nám moc nelibi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
21.5.11 17:22

díky za foto,mě jde o to aby v tom šlo spát na boku a na bříško…a nebylo nepříjemné…malá je krasavice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
21.5.11 17:24

tady jde videt lepe ale to slo myslim jeste o neco malo niz - to jsem tepve vyjizdela tak to nebylo na maximum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí