Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJsem zvědavá na slunečník, berushko18. To bude určitě vypadat líp…
děkuju moc za rady,jěště se na to pojedu podívat…říkám si že i když to má sklon,že to bude míň škodlivý než kočárky typu bugaboo a quinny kde to dítě ikdyž leží,tak vlastně sedí a na bok si nikdy nelehne
děkuju ![]()
tka na boku si myslim že by prblem nebyl ale bříško nevím - zase moje malá je docela taková akční takže bych se jí asi bála nechat na bříšku bez zapásání aby nevypadla.. takovou zkušenost s tím nemam
ale maximální poloha co nám u kočárku jde nám vyhovuje. To určitě budou vědět holky co už mají větší dítka jak se tam prckům líbí a jestli spinkaji i na boku či na bříšku.
tak muj favorit byl quinny a casualplay…a oba maji minus v tom ze jsou uzky a maji kratkou zadovou operku.Bugaboo myslim nema polohovani nozicek, aspon mi to prijde podle fotek…to mela kamaradka a radeji se kocarku rychle zbavila, protoze i kdyz miminko spalo, porad jakoby sedelo. Kazdy kocarek ma neco pro i proti ale jeste jsem u jane nenasla nic co by mi nejak vadilo - jen maly nakupni kosik ale to neni nic pro pohodlý miminka ![]()
Dapp privezou mi ho az 8 . června , zatim neni skladem, tak musime cekat ![]()
Mně spal starší syn v janéčku vždycky na boku. Opravdu je to v pohodě a pro děti určitě pohodlnější než úplný leh.
Já kupovala pro dalšího prcka casualplay, hrozně se mi líbil a chtěla jsem ho vyzkoušet. Široký je teda stejně jako Jané, ale má krátké sezení a krátkou opěrku zad, takže jsem ho po půl roce prodala a vrátila se k osvědčenému vozidlu… ![]()
Taky jsem nenašla nic co bych mu mohla vytknout, možná u casualplay byla lepší pumpička… ![]()
Culie píše:
ahoj holky,taky jsem byla rozhodnutá pro koupi tohoto kočárku,ale ted jsem zjistila že se nedá dát do polohy vodorovně,tak váhám…
stříška u sportáku je taky z toho neoprenu???
Ahoj je fakt, že sporťák do úplného lehu nejde a trošku mi to vadí
Jelikož jsem kupovala jenom sporťák a korbička co jsem měla samostatně nám je v 6,5 měsících malá tak už jsme jenom ve sporťáku. Sporťák je super prostorný to ano, má tam pohodlí a není uvařený v těch teplech v posledních dnech
ale když třeba trávíme odpoledne venku a není možnost být někde ve stínu na dece a musí být ve stojícím kočárku déle, v hluboké prostě byl chvíli na bříšku na rovině a hrál si, to tady nejde, nožičky má od pasu zvednutý a hlavu s ručičkama na konci opěrky pro nohy
a to fakt nejde
.
Záleží na dítku - to je třeba výhoda Teutonie o které jsem uvažovala, tam je mimi na bříšku a kouká ven síťkou v boudičce … Jinak ale ke kočárku nemám výhrady. Bohužel žádný kočárek nemá všechno a záleží z čeho je člověk ochotný ustoupit a co upřednostňuje ![]()
Ahoj holky, omlouvám se že vám lezu do povídání. Taky jsem se zamilovala do Jané slalomu 2011, konkrétně té černo žluté kombinace. Už jsem nakazila i manžela a doma nemluvíme o ničem jiném než o nové káře pro našeho kloučka
Byl by to náš druhý kočárek, první jsme kupovali spíš podle vzhledu a ne podle praktičnosti, nu taky to tak vypadalo
Díky, za rady od vás a zkušenosti. Předevčíren jsem hltala celou diskuzi asi dvě hodiny večer jako román na pokračování ![]()
Chci moc poprosit a zeptat se. Někde jsem četla o nějakých problémech s brzdou, že prý jde ztuha a časem se odlamuje. Jestli můžete napsat, jak brzdíte vy a jestli jste stále tak spokojené ![]()
Moc děkuju a krásnou neděli a kočárkování!!!!!
Ahoj, brzda jde ztuha, ale není to až tak hrozné. Jak už jsem psala, tak u starého Jané to šlo lehce a brzda po čase padala, jakože to pak rachtalo o to ozubené kolečko, nedržela pořádně nahoře. Tady to je v pohodě… ![]()
Dappp moc díky
Tak už nám nic nebrání než toho krasavce pořídit, moc se těšíme!!!!!!!!!!!
Ahojky ja taky cetla s tou brzdou ale prave bylo na to spousty stiznosti tak v novych kolekci (mozna i kol 2010 by to uz delat nemelo , melo by to byt vylepsene ![]()
pro me jane kocarek číslo jedna
me brzda jde docela pekne, zase jsem radeji ze jde vic ztuha nez aby to slo lehce.To mi prijde ze by se pak brzy rozrachtalo.
Taky myslim ze dokonaly kcoarek neni ale kazdy si urcite najde sve.
Dapp ta pumpicka je desna to mas pravdu
ja radeji pouzivam pumpicku na kolo ![]()
O té brzdě už tu tuším nějaká diskuze byla…Dokonce jsem tam i psala, nechce se mi ale hledat. Je pravda, že jediné, co bych tomuto kočárku vytkla, je právě ta brzda, která jde tak ztuha.
Myslela jsem si, že se trochu vychodí a bude to v pohodě, ale zatím je to pořád stejný. V zimě to jakž takž šlo, to mám na sobě kozačky a zaberu, ale teď v létě- pokud mám jen žabky, nebo lodičky ( prostě holej nárt), tak nejsem schopná s ní hnout. Nebo to bolí, dokonce se mi udělala i modřinka.
Takže někdy brzdu lovím rukou, ale jen doma, jinak se paradoxně vyhýbám brždění právě proto, abych nemusela odbržďovat.
jeee ja jsem vul
tak ja myslela ze mluvime o kotoucove brzde
tak povim u nas–slo to dost ztuha ale po servisni prohlidce pohoda, dokonce me na to pan upozornil ze mi to slo ztuha a ted to pujde mnohem lepe ![]()
Nám to jde ztuha, ale že by to vyloženě šlo špatně odbrzdit, to zase ne… nebo jsem si na to už zvykla a nepřijde mi to. ![]()