Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
17.6.11 07:58
jj,koukala jsem na net a asi půjdu do toho přes ten net,ale ještě máme čas,zatím teda zjišťuju co a jak se dá sehnat,ale na ty korbičky i kočárky koukám denně,jak na aukro,bazoš,tak na mimibazar,ceny jsou různé,ono chce fakt čas a hledat a hlavně si dopředu ujasnit co chceš,a hlavně je dobrá věc když ti někdo poradí nebo napíše svou zkušenost to je k nezaplacení :palec: .Jen ještě uvažuji zda to opravdu tak půjde když reverse je prý užší tak jestli půjde ta korba proton tedy nacvaknout bez problémů.Ty jsi tedy psala že jsi to viděla u kámošky,že jí to šlo?
Háta_x píše:
Ivul, a koukala jsi na net? Je tam samostatných korbiček Concord Proton docela hodně, až jsem byla překvapená. My budem kupovat jenom tu, možná to vajíčko, Reverse už máme doma.
K té ceně, Slalom se dá koupit za +- 4-7tis a korbu Proton jsem viděla i za 1200.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 08:00
já jsem prozatím našla slalom reverse vždy kolem 8000,pod touto hranicí jsem zatím teda reverse nenašla pouze slalom pro
Háta_x píše:
Ivul, a koukala jsi na net? Je tam samostatných korbiček Concord Proton docela hodně, až jsem byla překvapená. My budem kupovat jenom tu, možná to vajíčko, Reverse už máme doma.
K té ceně, Slalom se dá koupit za +- 4-7tis a korbu Proton jsem viděla i za 1200.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.6.11 08:56
berushka18 píše:pro holky Dapp a Melan taky vkladam fotky slunecniku :) Nejprve jsem ho mela umisteny tam kde Melan ale nikdy s emi poradne nepovedlo nakroutit sluencnik tak aby mala byla cela schovana. Takhle jak jsem to prendala tak na ni nesviti vubec a je pekne kryta :)

:palec: :palec: :palec:
Já taky měla ten slunečník takhle přidělaný, vypadá to parádně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.6.11 09:03

Ivul, to asi levnější neseženeš, přece jenom to jsou teprve rok staré kočárky. Klasický slalom se prodává už dlouho, tak nějaký starší koupíš levněji. Ale jestli máš ještě dost času, tak to třeba po létě půjde dolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 10:41
jj,taky si říkám že počkám až po létě,termín mám až začátkem prosince a to je ještě dlouhá doba
Dappp píše:
Ivul, to asi levnější neseženeš, přece jenom to jsou teprve rok staré kočárky. Klasický slalom se prodává už dlouho, tak nějaký starší koupíš levněji. Ale jestli máš ještě dost času, tak to třeba po létě půjde dolu.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
17.6.11 11:22

Já měla termín 4.12. a nakonec z toho bylo 29.11.  :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 11:27
tak to bych taky brala,v prosinci jsou 3 z rodiny co mají narozky,tak bych byla šťastná jak blecha kdyby to bylo v listopadu,ale já mám termín 9.12.tak můžem jenom doufat…
Dappp píše:
Já měla termín 4.12. a nakonec z toho bylo 29.11. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.6.11 13:34

Půjde to, Reverse je užší v sedačce, ne v konstrukci kočárku. A na Reverse pasují i korby a autosedačky z klasického Slalomu, což to jenom potvrzuje.

ivulik123 píše:
Jen ještě uvažuji zda to opravdu tak půjde když reverse je prý užší tak jestli půjde ta korba proton tedy nacvaknout bez problémů.Ty jsi tedy psala že jsi to viděla u kámošky,že jí to šlo?
Tak jsem asi měla štěstí, já sehnala 6měs starý Reverse, s dokladem z HandyPraha, levněji.
ivulik123 píše:
já jsem prozatím našla slalom reverse vždy kolem 8000,pod touto hranicí jsem zatím teda reverse nenašla pouze slalom pro

Dapp: Slunečník je hezký, souhlasím, ale funguovalo mi to jen při stání kočárku, to je tak všechno. Taky jsem měla klasický Slalom Pro se slunečníkem a nešikovalo se mi to. Pořád s tím štelovat, když trošku pootočíš kočár k slunci jinak, na dítě nevidíš-není k tobě čelem, tak pořád obíhat kočár a hlídat aby na něj nesvítilo, vítr vadil, bokem mezi slunečníkem a boudou svítilo, z jedné strany to trčí mimo kočár, z druhé je to přilepené přímo na boudě a nejde s ní pořádně manipulovat,…lepší byla plenka přehozená přes boudu a dole u strany nebo na madle přes bříško skřipec. Revers má kšilt a boudu přetažitelnou až skoro k madlu, takže i když dítko chrní a je slunce nízko, nesvítí na něj. Ten slunečník je taková designovka, já jsem spíš na ty praktické věci bez nutnosti moc se s tim piplat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.11 14:57
berushka18 píše:
pro holky Dapp a Melan taky vkladam fotky slunecniku :) Nejprve jsem ho mela umisteny tam kde Melan ale nikdy s emi poradne nepovedlo nakroutit sluencnik tak aby mala byla cela schovana. Takhle jak jsem to prendala tak na ni nesviti vubec a je pekne kryta :)

Berushko vypadá to moc hezky. Skoro bych řekla, že máme slunečník úplně stejný. Tak ať je spokojenost :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.11 15:12
Háta_x píše:
Dapp: Slunečník je hezký, souhlasím, ale funguovalo mi to jen při stání kočárku, to je tak všechno. Taky jsem měla klasický Slalom Pro se slunečníkem a nešikovalo se mi to. Pořád s tím štelovat, když trošku pootočíš kočár k slunci jinak, na dítě nevidíš-není k tobě čelem, tak pořád obíhat kočár a hlídat aby na něj nesvítilo, vítr vadil, bokem mezi slunečníkem a boudou svítilo, z jedné strany to trčí mimo kočár, z druhé je to přilepené přímo na boudě a nejde s ní pořádně manipulovat,…lepší byla plenka přehozená přes boudu a dole u strany nebo na madle přes bříško skřipec. Revers má kšilt a boudu přetažitelnou až skoro k madlu, takže i když dítko chrní a je slunce nízko, nesvítí na něj. Ten slunečník je taková designovka, já jsem spíš na ty praktické věci bez nutnosti moc se s tim piplat :lol:

Tak to je věc názoru, někomu vyhovuje, někomu ne.
Já jsem s kočárkem maximálně spokojená a troufnu si tvrdit, že jsem dost náročná. Na malýho nefouká, slunečník natočím max. 3X na procházce a to mě nezabere ani pět vteřin a na malýho vidím, protože si můžu boudičku i sklopit a slunečník ho zastíní celý.
Je to naprosto stabilní trojkolka, s nájezdem na obrubníky není žádný problém a jak píšeš, že se ti naklání v terénu ke straně, tak s tím taky nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 15:31

kámoška má sourozenecký kočárek icandy má děti skoro do roka a se slunečníkem nebyla vůbec spokojená,nebavilo jí to štělovat,pak objednala sluneční clonu a spokojenost 100%,včera jsem to viděla na kočárku a vypadá to dobře,a hlavně plní to účel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
17.6.11 15:52

Někdo je spokojený se clonou, jiný se slunečníkem. To už jsme tady probírali na začátku diskuze.
Mě u clony trochu vadí, že aby plnila účel, nemůžu mít sklopenou boudičku. Taky se mi tolik nelíbí jako slunečník.
Ale každá varianta si najde svoje přívržence i odpůrce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
17.6.11 15:53

Melanko, pak máš ten nejlepší kočárek pro tebe :palec: Je fajn, že má každý jiné poždavky, je pak větší nabídka a výběr.

Ivul: clona vypadá taky fajn, zkoušela jsem na Slalom Pro a obě, co měli v obchodě, tam nesedly (jedna na plastové svorky - byly moc úzké na trubku boudy a nešly nasadit, druhá na žabky podobné záclonovým - moc krátké na Slaloma Pro, nedrželo to pořádně a nešlo vůbec shrnovat boudu). Určitě by se našly jiné druhy clon, ale už jsem nehledala. Ten kšilt na Reversu a hodně přetahovací bouda se mi šikuje nejvíc. Nic nemontuju, nešteluju, nehlídám, nesundavám a neodkládám do košíku nebo při cestování autem. O in-linech ani nemluvě, tam to se slunečníkem nešlo vůbec a sedák se u klasického Slalomu nedal otočit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 15:54

jasně přesně tak :dance: každému se líbí něco jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
17.6.11 16:05
Hata x tys jsi mě tak namlsala ti reversem že už se opravdu po jiném kočáku nedívám,a pořád se jenom ujišťuji v tom že tohle bude pro nás to pravé,mohu se zeptat jakou máte barvičku,mě se strašně moc líbí tato i cena je příznivá
 http://deti.bazos.cz/…-do-2012.php
Háta_x píše:
Melanko, pak máš ten nejlepší kočárek pro tebe :palec: Je fajn, že má každý jiné poždavky, je pak větší nabídka a výběr.Ivul: clona vypadá taky fajn, zkoušela jsem na Slalom Pro a obě, co měli v obchodě, tam nesedly (jedna na plastové svorky - byly moc úzké na trubku boudy a nešly nasadit, druhá na žabky podobné záclonovým - moc krátké na Slaloma Pro, nedrželo to pořádně a nešlo vůbec shrnovat boudu). Určitě by se našly jiné druhy clon, ale už jsem nehledala. Ten kšilt na Reversu a hodně přetahovací bouda se mi šikuje nejvíc. Nic nemontuju, nešteluju, nehlídám, nesundavám a neodkládám do košíku nebo při cestování autem. O in-linech ani nemluvě, tam to se slunečníkem nešlo vůbec a sedák se u klasického Slalomu nedal otočit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí