Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProCulie a nevíš tedy který rok výroby má tu otočnou sedačku?A když je tedy otočná sedačka,tak fakt nejsou nafukovací kola?Bylo to už v roce 2010?Mě se u těch nových modelů nezamlová ta korbiča,má rozměry jenom 72cm což je opravdu velmi málo,a právě jsem si všimla že hodně maminek ji prodává a pak kupuje větší protože se tam mimi nevejde
Ahoj, tak zrovna jsem prodala klasický Slalom Pro - po měsíci používání. Jsem zmlsaná stabilitou ze čtyřkolky a najíždět a sjíždět z chodníku je fakt mazec
O nerovném terénu s odaretovaným kolečkem nemluvě, kočár sjíždí ke straně dle náklonu povrchu. Navíc to nemělo otočnou korbu a tak na malou foukalo, na in-linech to byla dřina a malá po chvíli kňourala, že na ně nevidí. Hned se mi naskytla možnost koupit Reverse a za super cenu, tak jsem to zkusila, že ho kdyžtak snadno prodám a asi si ho nakonec nechám. Není to takový kostitřas, jako ten klasický Slalom, prostoru pro dítě není o moc méně - je celkem prostorný a hlavně má delší záda, má boudu s kšiltem a nepotřebuju dodatečně stínit slunce ani v lehu, když malá spí, nemá klasickou brzdu, o kterou jsem se u všech kočárů kopala a která u Slalomu Pro rachtala, má lepší madlo přes bříško (odnímatelné jen na jedné straně, nemusím ho sundat celé) a při těch pozitivech - na to sjíždění už jsem si nějak zvykla. Malá je čelem ke mně, je dobře skladný do auta (ten váhový rozdíl oproti Slalomu Pro není v praxi moc znatelný) a není to tank, jako třeba GT3.
slalom reverse je jak sem psala s těma nenafukovacíma kolama a má otočnou sportovní sedačku
Mám teď Jané Slalom Reverse. GT3 bych nechtěla, je na mě moc robustní a těžký, hůř se skládá do auta a nemá tolik polohování, jako Slalom.
ivulik123 píše:
Háto co to tedy máš Peg perégo?
Kde jsi to četla? Slalom Reverse má nafukovací kolečka a pumpičku v základní výbavě.
Culie píše:
slalom reverse je jak sem psala s těma nenafukovacíma kolama a má otočnou sportovní sedačku
ivulik123 píše:
Culie a nevíš tedy který rok výroby má tu otočnou sedačku?A když je tedy otočná sedačka,tak fakt nejsou nafukovací kola?Bylo to už v roce 2010?Mě se u těch nových modelů nezamlová ta korbiča,má rozměry jenom 72cm což je opravdu velmi málo,a právě jsem si všimla že hodně maminek ji prodává a pak kupuje větší protože se tam mimi nevejde
Jané je buď reverse s otočnou sedačkou a nafukovacími koly nebo limitovaná kolekce a ta je stejná jako byli stará janéčka, jen trochu jiné materiály.
ahááááá tak holky díky za rady a tipy teď jsem zase o něco chytřejší,takže začnu tedy pokoukávat po jané reverse
Ivul, někde jsem tu četla, že jsi taky koukala po Concordu…můžu doporučit kombinaci sporťák Jané Slalom Reverse a k tomu hlubokou korbu Concord Proton (má uvnitř na délku 86cm! na rozdíl od malých korbiček Jané) je to jeden výrobce a pasuje to na sebe.
ivulik123 píše:
ahááááá tak holky díky za rady a tipy teď jsem zase o něco chytřejší,takže začnu tedy pokoukávat po jané reverse
AHojky,
otocnou sedacku m jane 2010 a i 2011 ale maji dost uzky sportak, kamaradka mela a p oobjeti baraku hned prodavala.
kazdymu vyhovuje neco jineho, ja na trojkolku nedam dopustit a s tou stabilitou je to v rukach, clovek si zvykne. Porad mi ale jane prijde dost stabilni - jsou trojkolky ktery jsou na tom se stabilitou mnohem hur. My meli limitovanou edici jane a korba byla super, male je 6 mesicu a i tak bych ji tam krasne dala a mela by dost prostoru ale uz jsem dala sportak protoze se ji tam nelibi. Otocnou sedacku nemame , male nevadi - pokukuje venku
Brzdu mame taky v pohode.
Ivul A nemAS MOZNOST NAKOUKNOUT NA JANE v nejakem obchode? kamaradka mela ten otocny sportak a je opravdu dost zuzeny - osmimesicni mimi tam bylo jak sardinka a to to nebyl zadny otesanek, na svuj vek ma normalni vaahu.
Háta_x píše:
Ivul, někde jsem tu četla, že jsi taky koukala po Concordu…můžu doporučit kombinaci sporťák Jané Slalom Reverse a k tomu hlubokou korbu Concord Proton (má uvnitř na délku 86cm! na rozdíl od malých korbiček Jané) je to jeden výrobce a pasuje to na sebe.ivulik123 píše:
berushka18 píše:
Ivul A nemAS MOZNOST NAKOUKNOUT NA JANE v nejakem obchode? kamaradka mela ten otocny sportak a je opravdu dost zuzeny - osmimesicni mimi tam bylo jak sardinka a to to nebyl zadny otesanek, na svuj vek ma normalni vaahu.
Jj, taky jsem pátrala a pátrala, jak vyřeším druhé dítko. S Reversem jsem oproti klasickému Slalomu moc spokojená, i když je o trošku užší (ale dítě tam nepotřebuje x místa, stejně jak začne běhat, je víc venku než v kočáru a když spí, nesune se mi ke straně a nepotí se - Reverse má lepší podhlavník, klasický má takovou naducanou peřinu, i když bavlněnou a malá se v tom potila). Jenže jsem zmslaná prostornou korbou z Roanu Marita, Jané dělá korbičky malé a nebyla jsem ochotná slevit z prostoru, tak jsem pátrala a pátrala a vypátrala, že tahle hluboká korba Concord Proton je super obří (zkoušela jsem dát roční malou do Protonu a ještě měla prostor!) a pasují na Jané. Jen to výrobce nechce moc prezentovat ![]()
ivulik123 píše:
Hata x moc děkuji,víš taková to kombinace mě vůbec nenapadlaHáta_x píše:
Ivul, někde jsem tu četla, že jsi taky koukala po Concordu…můžu doporučit kombinaci sporťák Jané Slalom Reverse a k tomu hlubokou korbu Concord Proton (má uvnitř na délku 86cm! na rozdíl od malých korbiček Jané) je to jeden výrobce a pasuje to na sebe.ivulik123 píše:
jj,já jsem to už také několikrát četla že concord je odnož jané a že podvozky jsou vlastně stejné.Hata x a myslíš že kdybych si sehnala prostornou korbičku z concordu že by mi to fakt pasovalo na jané slalom reverse?