Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
362
10.6.11 19:50
berushka18 píše:
Ahojky tak ja jsem zatim se slunečníku dost zklamana :(

Melan vypada to krasne tolik jsem se těšila ale..

slunecnik mi risel s nekolikadennim zpozdenim než měl přijit což to ale kdyz jsem ho vybalila tak jsem myslela že me trefi..slunečník mam ale bez toho nejdulezitejsiho - vez toho uchytu na kocarek…takze si muzu chodit s dštníkem maximalne v ruce :( čekám na vyjadření prodejny, obal byl natrženy tak předpokladam že jim tam musel vypadnout…takže mala bude dal schovana pod plinou neb mi na ni sviti slunko šílene…bože muj zase budem cely vikend zalezle doma, ja jsem tak naštvana :(

No to naprosto chápu, taky bych byla naštvaná. Hlavně když teď každý den svítí sluníčko a potřebujš jezdit. Snad ti to vyřídí ke spokojenosti co nejdřív. :kytka:
Já jsem ho kupovala v kamenné prodejně, mám ji kousek od baráku, takže jsem si ho mohla vyzkoušet a bylo to hned.
Ten obchod, kde jsem to kupovala, má i internetové stránky, ale přímo ten můj slunečník za 360.- jsem tam nenašla.
Ale posílám odkaz, kdyby ses chtěla mrknout.
 http://www.baby-line.cz/…edackam.html?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.6.11 10:19

Melan tak jak koukám tak asi stejně budeme míz slunečník stejný :)) taky mám takový jen čekam na tu uchytku :-/ taky tu mame prodejnu a už jsme bčera mela chut tam pro nej dojit.. a mela jsem to udelat uz davno, ale ja ho brala tady va baliku , protoze jsem objednavala vice veci tak aby to bylo pri jednom…a jak je videt fakt se to vyplatilo :-( tady v te prodejne je to sice drazsi ale maji tam vse a muzu si vše ozkouset…

Dapp je to děs, stále malou zandavám plínou takže prd vidí a po chvíli z toho neni zrovna 2× nadšená :( včera mi pak pani volala z prodejny, že běží na poštu , že uchyt zustal u nich na prodejně… předpokladam tedy, že přidají i neco jako omluvu co myslite?? :D ,, objednávky si maji prece kontrolovat, tohle byla jejich chyba.takze pocitam ze dorazi pondělí - utery…

holky co máte janeckosportacek používate i golfky nebo mate jen jané ? ja premyslim o nuna 11 http://www.kocarky-lvicek.cz/…moskytiera-z hlavne na cestovani autem apod..ale kazd ymi rika ze je to zbytecne :-o jak to mate pouzivate jen jane nebo take mate v zaloze golfky, pripadne jak je vyuzivate ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.6.11 14:50

Koupila jsem si do auta golfky a zrovna tu nunu (sand)… :lol: Musím říct, že i když mi to původně přišlo naprosto zbytečný - na prvního prcka jsem taky měla jen jané - tak je to skvělý. Nemusím pokaždý tahat kočár do auta, myslet na to a hlavně je tenhle super skladný. Mám ho pořád v autě. Navíc ho rozložíš jednou rukou. V menších obchůdkách se s ním krásně manipuluje.
Minulý týden jsme byli na dovče u moře, tak jsme ho taky brali a nemusela jsem se bát, že mi v letadle zničí janéčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.6.11 18:52

Dapp no super €!!! ty jo koukam ze mame stejny vkus na kočárky :-) prave ta nuna jsou jedine golfky ktere me zaujali a libi se mi , tak o nich asi pujdu, chci to prave taky takhle do auta a na cestovani..predstava ze nekam letime a kocar jde do azvazadloveho kocaru .. vim jak tam s tim zachazeji a se vsim mlati tak by to bylo o nervy aby se mi jane vratilo v pohode, takhle to by bylo super, uz jsem videla na obrazku jak jsou skladny :)a jake ma jizdni vlastnosti treba po dlazdickach ? a ma nastavovanou rukojet ? ja teda ho uz potkala nekolikrat ale pokazde ta rukojet byla dost vysoka, ja mam 162 cm, tak snad polohovaci je, jeste jsem to tolik nezkoumala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.6.11 20:01

Vůbec jsem si z golfek nemohla vybrat, tyhle jsou jediný trošku jiný a za tu cenu… :palec: Jako jediný kočárek bych ho nechtěla, přece jenom jsem namlsaná z janéčka :-D , ale jinak je to super kočárek. Hrozně lehounký, ač nevypadá tak docela prostorný, velký košík, bouda se dá přetáhnout dopředu přes celé dítko, rukojeť je nastavitelná… Nejezdila jsem po žádných lesních cestách, ale město zvládá v pohodě, jakýkoliv povrch. Jen to někde holt rachtá víc a někde míň, ale taky nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.6.11 22:33

Diky Dapp tak mám jasno, jdu do nich taky :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.6.11 06:49

A jakou barvu? Já jsem původně chtěla tu černou, ale ta by měla být v prodeji snad až teď koncem června, tak jsem nechtěla čekat.
Máš možnost si ho okouknout v krámě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.6.11 22:02

ja budu chtit akovou tu zlutozelenou či jaka je to barva :) přemyslela jsem i o fialove ale mě ty barvy přijdou an holčičku moc tmavé, tak bych chtěla něco světlejšího, ale nevím jeste uvidim až to uvidim na živo :) tady u nas mame zrovna prodejnu kde ho mají, takže to půjdu omrknout až budem miz cestu kolem :)))

tak mame uchytku - obalka jako hrom a vni takovy kousicek plastu, no čekala jsem aspon nejakou pozornost za jejich chybu ale zklamali .))) zitra nebo pozitri hodim taky nejake foto, trochu s tim stelovani valcim :) ale dobry, jen si na o musim zvyknout - chvili mi trva nez najdu spravnou polohu odkud prazi slunce :D vzdycky mi to tam trosku prosvitalo ale pak uz to slo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
14.6.11 07:47

Holky které už máte jané jak se sním jezdí v zimě ve sněhu?Zvažuji jestli jít do té troj-kolky nebo raději zvolit čtyř-kolku a líbí se mi ten unlimit jenže ve sněhu nevím :nevim: nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
15.6.11 09:28

Ivul muj nazor je kladny pro trojkolku. Mockrat se mi stalo ze kdyz hodne snezi tak je i na chodniku vyspana pouze uzka cestika, kde bych se ctyrkolkou valcila - u trojkolky jsem to vyresila tak ze jsem malinko nadzvedla zadni kola a projela to po prednim kole a krasne bez nejakyhc zadrhelu apod- Jezdilo se mi celou zimu krasne. Některé maminky co meli čtyrkolku docela valcili, ja jsem pro trojkolku ale je to jen muj nazor a zkušenost, každy může mít jiny :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 13:42
Děkuju za radu,no já jsem se do té tří-kolky docela zamilovala,a je fakt že ten unlimit je novější model,myslím loňská novinka a na něj jsem ani žádné recenze ještě ani nečetla
berushka18 píše:
Ivul muj nazor je kladny pro trojkolku. Mockrat se mi stalo ze kdyz hodne snezi tak je i na chodniku vyspana pouze uzka cestika, kde bych se ctyrkolkou valcila - u trojkolky jsem to vyresila tak ze jsem malinko nadzvedla zadni kola a projela to po prednim kole a krasne bez nejakyhc zadrhelu apod- Jezdilo se mi celou zimu krasne. Některé maminky co meli čtyrkolku docela valcili, ja jsem pro trojkolku ale je to jen muj nazor a zkušenost, každy může mít jiny :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
15.6.11 14:40

Taky myslím, že trojkolka je do sněhu dobrá, ale čtyřkolku jsme neměla tak nevím. Unlimit nemá nafukovací kola, což si myslím, že je jeho velké mínus, jinak se mi taky líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.6.11 15:14

unlimit sem měla původně vybraný,ale když sem si ho v krámě vyzkoušela,tak mě zklamal,tím že nemá nafukovací kola,tak se mi zdál těžší,hůř ovladatelný…takže to vyhrál slalom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 15:28

Já byla vždycky proti tří-kolkám ani nevím proč :?: ale na jané slyším jenom samou chválu a pokud je už ta novější verze tak se dá sedačka otočit což je supr :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
15.6.11 15:31
já taky byla vždy zapřísáhlá odpůrkyně,že to není stabilní atd.ale taky slyším samou chválu a zkoušela jsem ho a super,i ta váha je fajn…
já bych chtěla tu limitovanou edici co už tady holky mají,to nemá otočnou sedačku…neb ten co jí má,nemá myslím nafukovací kolečka a je potom zase užší ta sedačka
ivulik123 píše:
Já byla vždycky proti tří-kolkám ani nevím proč :?: ale na jané slyším jenom samou chválu a pokud je už ta novější verze tak se dá sedačka otočit což je supr :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí