Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2043
13.4.11 18:24

díky holky;)včera sem to někde vyčetla tak sem se trošku lekla jestli můj vysněnej kočárek nemá nějakou chybu :-) ona u nás má přítele sestra taky jané slalom pro ale nejspíš 2007 a tam se mi to zdálo nák tak do lehu takže jestli je to podobné tak pohoda;) uvidíme až se pojedu podívat do Handy. Nebyl ste tam ted někdo? nevíte jestli tam maj vystatený tyhle lim. 2011?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
13.4.11 19:05

Kačko v Handy by je meli mit, preci jen je to hl. pobočka a každy kočárek jane jde z Handy skladu do ostatnich prodejen po čr..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
13.4.11 19:55

no tak to sem ráda..moc se na to těšim tak bych tam nerada jela zbytečně;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
26.4.11 20:08

Holky, nebudete někdo kupovat sluneční clonu na sporťák limit. kolekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
26.4.11 20:14

Dapp taky vaham jestli slunecnik nebo clonu…slunecnik mi hodne lidi rozmlouvaji, pry foukne vitr a slunecnik se otoci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
27.4.11 08:27

No, hlavně většinou stíní tam, kde to není potřeba. :-) Pořád jsem ho natáčela a akorát si tím u starého kočáru poškrábala konstrukci. :cert:
Clonu jsem neměla, ale přijde mi praktičtější. Jen nevím, která by na ten náš kočár pasovala… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
28.4.11 21:22

Přidávám se k diskuzi jako další majitelka žlutočerné verze- sporťáku, přikládám fotečku :-)
S kočárkem jsem moc spokojená, jen bych měla pár dotazů…
Nevíte, k čemu jsou ty dvě malá poutka z gumičky na nánožníku? Jsou myslím v horním bočním švu, kousek pod bočním zipem. (nechce se mi lítat na chodbu a přesně se podívat) Nutně potřebuju nějakej slunečník nebo clonu, poraďte :dance: Zatím to řeším tak, že když jedem proti slunku, tak rozepnu zipy zboku, co drží boudičku na konstrukci a boudičku překlopím víc dopředu. Někdy ten zadní volnej díl přehodím nahoru přes boudičku, takže na malýho vidím zezadu, ale nevypadá to moc dobře. Snad to popisuju aspoň trochu srozumitelně. Zkusím najít nějakou další fotku.
Jo a už jste zkoušely nějaká boudičku prát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
28.4.11 21:28
melanka píše: Nutně potřebuju nějakej slunečník nebo clonu, poraďte :dance: Zatím to řeším tak, že když jedem proti slunku, tak rozepnu zipy zboku, co drží boudičku na konstrukci a boudičku překlopím víc dopředu.

Tak jsem našla jen fotku, kde mám zipy rozepnuté a boudičku trochu naklopenou dopředu, snad to z toho půjde poznat, je to focené z dálky. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.11 21:43

Ahojky, sluneční clonu jsem koupila od Sunshine Kids, stíní dobře, ale trošku kazí pohled na kočárek, to ale bude asi každá … :-? Ještě jsem řešila síťku, teď jak všechno kvete, je to samá včelka a tak, nakonec jsem pořídila tmavě modrou od Emitexu viz foto. Fotku s tou clonou přidám také - až nějakou nafotím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.4.11 10:52
melanka píše:
Přidávám se k diskuzi jako další majitelka žlutočerné verze- sporťáku, přikládám fotečku :-)
S kočárkem jsem moc spokojená, jen bych měla pár dotazů…
Nevíte, k čemu jsou ty dvě malá poutka z gumičky na nánožníku? Jsou myslím v horním bočním švu, kousek pod bočním zipem. (nechce se mi lítat na chodbu a přesně se podívat) Nutně potřebuju nějakej slunečník nebo clonu, poraďte :dance: Zatím to řeším tak, že když jedem proti slunku, tak rozepnu zipy zboku, co drží boudičku na konstrukci a boudičku překlopím víc dopředu. Někdy ten zadní volnej díl přehodím nahoru přes boudičku, takže na malýho vidím zezadu, ale nevypadá to moc dobře. Snad to popisuju aspoň trochu srozumitelně. Zkusím najít nějakou další fotku.
Jo a už jste zkoušely nějaká boudičku prát?

Ty očka na nánožníku tam jsou pro přichycení toho vrchního dílu, když se rozepne a jakoby otevře, tak tam jsou gumičky, který se těma očkama provlíknou a připnou.
Taky jsem tu boudičku už měla takhle rozepnutou a danou dopředu kvůli sluníčku, ale clona bude lepší… :palec:
Vybrala jsem také od Sunshine Kids http://www.slune-cz.cz/…-seat-shade/ , http://www.slune-cz.cz/…shade-maker/ , jen nevím, která bude lepší. Jakou máš ty, rychnovačko? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.4.11 11:16

Dapp me se vic libi ta drazsi.. neco takoveho budu brat ja..ta prvni se mi vube cnelibi - u nas to bude boj, nelibi se mi skoro zadne :D ale nez mit poskrabany kocarek a slunecnik porad jinde nez kde by mel byt tak asi pujdu do te clony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 11:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 11:19

odpoledne po procházce přidám fotku s clonou :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.4.11 11:30

tak fotni na tu se rada podivam, nevypada spatne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 13:47

Déšť nás popohnal z prochajdy domů, ale nafotit jsem něco pořídila než jsme vyjeli :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ta clona má 6 popruhů na upevnění - 2 na suchý zip, ale ty nejsou k čemu u toho kočárku upevnit a potom vzadu a v předu na uvázání (ty pásky jsou docela krátký, ale jde to). :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí