Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProAhojky holky, moc díky za vaše názory na brždění
Myslím, že se s tou brzdou nějak poperem, spíš jestli na to stačí i babička ![]()
Ještě se chci zeptat na rozměr-šířku zadních koleček, nějak jsme to nikde nemohli najít…
A co jízda v terénu? My chodíme dost na tůry, tak abychom Vojtíka někde nevysypali ![]()
Cca 61 cm…
Tak teď jsme ještě neměli možnost vyzkoušet nějaký horší terén, ale se starším janéčkem jsme jezdili všude. Zvládne všechno, jen je to tříkolka a je to horší se stabilitou, takže v hodně špatném terénu to chce trochu síly. ![]()
Díky Dappp......my teď doma dost přemýšlíme, jestli zvládneme s tříkolkou sníh…, přeci jenom není ho tady u nás pomálu a často jezdíme na Šumavu, takže máme malé pochybnosti, i když jsem někde četla, že má Jané dobré jízdní vlastnosti.....jj je to dilema, ale asi neexistuje kočárek, který by se zavděčil všem maminkám, každá preferujeme něco jiného ![]()
Hm, tak to neporadím, protože jsem měla jen trojkolky, tak nevím, jestli je to ve sněhu lepší se čtyřma, ale nejspíš jo…
My toho ve sněhu moc nenajezdíme, tak mi to nějak zvlášť nevadí.
Devcata ve snehu je trikolka super!!!!
Kdyz je snih udusany- tak nepoznate rozdil, ale pokud je cerstvy, nazvednete zadni kola a jdete jednostopou a parada
Tak píšu, jak jsem slíbila.
Nakonec jsem koupila obyč. slunečník za 360.- v černé barvě. Materiál je úplně stejný, jako je použitý na kočárku na nánožníku a sedáku, takže kdo netuší, vypadá, že patří přímo ke kočárku.
Už jsem s ním dvakrát vyrazila a plní účel perfektně, takže jsem spokojená. Kupodivu to malej ani nemontuje. ![]()
Přidávám foto.
A ještě detail pro „montéry“ ![]()
Konstrukci mi to nepoškrábalo, za pružinu natáčím, jak potřebuji. Ještě jedna malá pružinka je nahoře na slunečníku.
Tak doufám, že vydrží. ![]()
Já měla stejný a měla jsem tu konstrukci pak poškrábanou, jak jsem ho pořád natáčela, ale to bylo asi mojí vinou… ![]()
Dappp píše:
Já měla stejný a měla jsem tu konstrukci pak poškrábanou, jak jsem ho pořád natáčela, ale to bylo asi mojí vinou…
Jéé tak doufám, že to bude ok, ťuk ťuk. Původně jsem chtěla vypodložit kouskem hadříku, ale zespod té klipsy je taková tvrdší guma, ta by to měla ochránit.
Jo jo, já tam měla taky hadr, ale až potom co jsem si všimla těch odřenin…
Ale ono to tam stejně pořádně nedrželo (ten hadr).
To bude v pohodě, jen si na to dávej radši pozor, ale slunečník má spoustu lidí a určitě si nestěžují…
Já ho měla přidělaný na tý tyči co vede k přednímu kolu.
Ale vypadá to fakt pěkně. ![]()
Ahojky tak ja jsem zatim se slunečníku dost zklamana ![]()
Melan vypada to krasne tolik jsem se těšila ale..
slunecnik mi risel s nekolikadennim zpozdenim než měl přijit což to ale kdyz jsem ho vybalila tak jsem myslela že me trefi..slunečník mam ale bez toho nejdulezitejsiho - vez toho uchytu na kocarek…takze si muzu chodit s dštníkem maximalne v ruce
čekám na vyjadření prodejny, obal byl natrženy tak předpokladam že jim tam musel vypadnout…takže mala bude dal schovana pod plinou neb mi na ni sviti slunko šílene…bože muj zase budem cely vikend zalezle doma, ja jsem tak naštvana ![]()
No to ti věřím, taky bych byla pěkně naštvaná. A neuděláš s tím nic…
Určitě se to nějak vyřeší, ale už nikoho nezajímá, že na blbý slunečník čekáš tak dlouho a když už to zaplatíš, tak to taky chceš používat.