Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJitu tak co kočarek? ![]()
Kačko ja bych házela fotky ale moc fotek kočárku nemam, spis mam malou na fotkach
kdybys chtela neco nafotit tak pisni ![]()
ahoj díky, já už se tak těšim až ho budu mít taky že jsem s tim otravná
tak kdyžtak až budete někde venku a budeš sebou mít foták a bude se ti chtít tak můžeš malou vyfotit v kočárku jak se jí tam hezky hajá:)
Ahoj, já mám teda jenom sporťák, ale Molten Red sem fotečku ještě nikdo nepřidal
, takže tady je. Jinak ještě upřesňuji, že sporťák jsem měla za cenu 10599,–, někde jsem zde už dávala odkaz, ale je pryč. Ta cena 15000 byla opravdu bez autosedačky, omlouvám se, nevšimla jsem si toho. ![]()
Berushko, kočárek je naprosto úžasný! Hned jsme vyzkoušeli všechny tři varianty a vypadá opravdu nádherně! Jen bych s ním chtěla hned vyrazit na procházku, ale já i kočárek budeme muset ještě pár měsíců počkat. I já přidávám pro případné zájemkyně fotku.
Ten žlutý kočárek Jané 2011 je nádhernej, taky bych si ho chtěla pořídit. Už s Vám přišel? Jaký je? A máte nějaké zkušenosti. Jen se obávám, že v létě na to půjdou mouchy a veškerý hmyz ![]()
Ahoj holky,
díky za všechny fotečky. Jsou to nádherné kočárky, já se nemůžu dočkat až ho budu mít taky doma. Ten Molten Red je taky parádní. Nakonec po dlouhém váhání jsme objednali taky ten žlutý, i když mám trochu strach jestli se ta bouda nebude špinit. Jaké máte vůbec zkušenosti s tou neoprénovou boudičkou, je to odolný materiál, dá se na ni v pohodě odložit bunda, mikina? Díky Moc.
Anet pročti si celou diskuzi, je tu o kočárku psáno hodně a fotek si myslím že jsem vložila pro představu dost.. hmyz občas na boudu nejaky sedne ale neni to nic hrozneho, čekala jsem to horší a pohoda…
Nanga ja si teda nedovedu představitmít zahazenou boudu mojim oblecenim nebo cimkoliv
u korby to samo nejde ale asi mysli u sportaku..ja si ji zahazovat urcite nebudu, kdyz mam nejaky prebytek obleceni tak to soupnu do kosiku…
nanga píše:
Ahoj holky,
díky za všechny fotečky. Jsou to nádherné kočárky, já se nemůžu dočkat až ho budu mít taky doma. Ten Molten Red je taky parádní. Nakonec po dlouhém váhání jsme objednali taky ten žlutý, i když mám trochu strach jestli se ta bouda nebude špinit. Jaké máte vůbec zkušenosti s tou neoprénovou boudičkou, je to odolný materiál, dá se na ni v pohodě odložit bunda, mikina? Díky Moc.
Určitě se dá odložit bunda nebo cokoliv lehčího. Ale je to slabý materiál, co toho moc neunese.
ahojky tak jak na to tak koukám tak ten červenej kočárek je podle těch fotek taky docela pěknej..ještě se rozhoduju:)
Berushko, díky moc. Vaše diskuze mi opravdu moc pomohla a také si toho žlutého fešáka nenechám ujít. Je prostě mého srdce šampion, i když taky nevíme co to bude - je ideální, jak pro klučinu, tak pro holčičku
![]()
chtěla bych se ještě zeptat kdo máte tenhle kočárek dá se u sportáku sklopit zádová opěrka až do lehu?
Já se tedy přidávám také k majitelkám Jané Slalom 2011, malému je 5,5 měsíce a koupili jsme si teď ten MoltenRed - samotný sporťák. Je to prostě úúúúžasnej kočárek.
Do korbičky se vejdeme už jen tak tak a malému se líbí ve sporťáku, že má maličko výhled (není to úplný leh jak se tu teď někdo ptal ale tak 160 stupňů, což je naprosto dostačující) a líbí se mi, že mu do sporťáku vůbec nezafukuje narozdíl od korbičky a že ten vítr teď tancuje, teda alespoň u nás je to poslední týden děs a běs
Díky za inspiraci na podložku do kočárku od Pinkie - už jsem objednala šedého medvídka, určitě přidám také fotečky
Měla jsem spíš obavy, že se mi bude ve spoťáku Maty kácet, ale ten 5ti boďák ho pěkně drží a nikam neujíždí
Jsem taky ráda, že se s ním vejdeme do kufru naší stařičký Felicie - musím teda oddělat kolečka, ale díky bohu za to ![]()
Příspěvek upraven 12.04.11 v 22:46
Kačko sportacek do lehu opravdu nejde uplne ale podle toho jak jsem to zkousela tak jak uz tu je psano prede mnou - dle meho je to take dostačujici ![]()