Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProJá jsem ráda, že ho nevidím…
Ba ne, dělám si srandu, ale opravdu mi to nějak zvlášť nevadí. Když jsem měla jiné kočárky s tím oknem nahoře, tak jsem je stejně nikdy nepoužila a vždycky jsem jen nakoukla přes boudu. Tady ta bouda je slabounká, takže jde úplně stáhnout.
můžu se zeptat, kde se nechá ušít ta taštička na pláštěnku? Objednala jsem si jané v černé barvě, každým dnem by mi měl přijít, ale ta taštička na pláštěnku je dobrý nápad… díky za info
http://www.mimibazar.cz/bazar.php?…
Můžu doporučit tuto paní, taštička od ní je opravdu jak originál ke kočárku a i s dokladem kvůli reklamaci.
Jinak jsem si objednala ještě držáček na pití (takový hadrový) za 55 kč, taky skvělá věc a nevypadá to vůbec špatně - dá se připnout i na madlo k dítěti.
Dapp ja tasticku na kocarek budu potřebovat pozdeji
plastenku nepouzivam na korbu vubec.. mam plastenku ze starsiho janecka a stejne si sebou nevozim, ja mam korbicku celou krytou takze ji ani nepotrebuji, a po tom neoprenu to krasne vsechno zteče dolu
ale pozdeji objednam na sportacek ![]()
držák na pití mám už taky doma ale jamam ten original na rukojet.. a stal me tedy 400 ![]()
no jo, ale zase máš originál a určitě to vypadá mnohem líp… ![]()
Já ještě boudu nevyzkoušela v dešti, ale jestli to fakt nepromokne, tak to je super.
Viděla jsem u nás vystavenou tu červeno-černou kombinaci a taky nevypadá špatně, jak pro holku tak pro kluka. Brala bych všechny na střídačku… ![]()
Dapp ta černo červená kombinace je taky krasna… nejprve jsem vahala mezi ni a zlutou ale rikala jsem si ze když bude mala oblečená, v růžovem, fialovém nebo oranžovem tak tam bude jak pěst na oko
mě musí všechno ladit, jsem aranžerka tak si na barvy dost potrpim
navíc už jsem měla doma růžovou a bílo růžovou vložku do kočarku a to by mi k tomu moc neladilo
![]()
jo jo po boudičce to krasne zteka dolu..teda nemam vyzkousena v v nějakem lijáku to zase ne, jen takový lehky deštík a nebo roztavajici snih ale myslim že tu jedna maminka psala taky že po boudičce zteka… u sportaku chci mit plastenku taky u sebe, preci je boudicka už mimi nezakryje.. ja mam zatím ted malou celou zakrytou tak neni potřeba.
a den držák pěkný sice je..ale pak jsem si říkala za kus plastu tolik penez ! ale v létě ho budem potřebovat, mame taky jeden latkovou, nejaky obyc koupeny ale nevejdou se nam tam žádne lahvičky je moc uzoučky.. do toho plastoveho dam aspon vše co máme doma.
Ta žlutá je pro holčičku určitě lepší.
Já mám ten držák na pití veliký, vejde se tam i litrová lahev a když ho nepoužívám, tak ho mám právě v té taštičce na pláštěnku.
Taky jsem přemýšlela ještě o nějaké vložce, ale pořád nemůžu natrefit na nic, co by se mi hodilo a líbilo.
Dapp a koukala jsi na podložky jak jsem kupovala ja ? nekde je tu i odkaz jsem davala.. jsou krasne , jsem s nimi moooc spokojena a uz se nemuzu dockat az malou dam do sportaku ![]()
jinak už mam korbičku - jak stříšku tak nánožník ozkoušenou dned v pořádnem deštíku a vůbec se to nepromočilo takže jsem moc spokojena
ani na malou nepršelo do korbičky protože ta korbička má takový kšiltík…
Tak to je super. ![]()
A z jakého materiálu máš ty podložky? Některý mi přijdou, že jsou šitý jak z prostěradla nebo čeho…
Nevím tu barvu, aby se to netlouklo.
Dapp jeste jsem nezkoumala ale myslim že je to bavlna, prostěradlo urcite ne
jen jsem si predstavovala ze budou silnejsi maji cca kolem jednoho cm..ale zase za tu cenu je to super oproti tomu kolik stoji obyč.original jane… a ja tam tu original podlozku budu nechavat - tyhle co mam dam rovnou pres to - jsem s nimi spokojena, vyzkousela jsem je do kočárku a jsou krásne ! já jeste asi objednám jednu, uvidim ![]()
a k hnědé můžes ladit spoust barev..krásná by bylá řlutá - hnědožlutá je užasná kombinace…nebo zelená by taky nebyla špatná, myslim že výber jak barev tak obrázku mají dost ![]()
Ahojky, omlouvám se, že vám tady takhle skáču do diskuse, ale chtěla jsem se zeptat, jak jste tady s DAPPP psaly že máte fusaky Lodger tak jaké máte a jak dobře se vejdou pod ten originální nánožní z lim. kolekce 2011? Přemýšlím totiž o zakoupení právě té žluté varianty a fusaku Lodger Bunker a protože mi připadá dost velký tak nevím jestli by se tam vešel. Mohly byste sem případně vložit nějaké fotky těch fusaků? Všude jsou vidět jen počítačové fotky z katalogů. Díky moc.
Já mám ten fusak v barvě powder. Na obrázku mi přišel světle béžový, ale ve skutečnosti má trochu jinou barvu, ani přesně nevím jak jí popsat - pudrově béžová…
Jinak se vejde v pohodě do nánožníku, je tam ještě spousta místa, určitě líp než klasický zimní pytel.
děkuju moc, já sem právě že přemýšlela bud o týhle barvě ta je taková neutrální a nebo potom o těch s těma kytičkama je to fialová něbo růžová, ty se mi opravdu moc líběj akorát že jsou prostě přímo na holčičku a já zatím ještě nevím. a ještě by mě zajímalo jestli se ten fusak nerozepne, když je to dítko už trošku větší a třeba se v něm chruje? myslím že ty máš maličko už větší dítko tak jestli s tím máš nějakou zkušenost. nebo tak obecně jestli seš s tímhle fusakem spokojená?