Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTím, že mám černou stříšku tak to docela splyne, u té žluté to bude výraznější. No slunečník vypadá slušivěji, ale toto bude asi praktičtější. ![]()
Pro Dapp:díky za radu ohledně oušek, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá.
Pro Rychnovačku: díky za foto se clonou.
Na té černé to ještě jde, ale moc z ní nadšená nejsem. Jenže než péct miminko, paráda musí stranou.
Já jsem v tomdle trochu úchylná, všechno musím mít tip ťop a jak se mi něco trochu nelíbí, jsem z toho nerv.
A co přímo slunečníky Jané, neměla jste ho některá? Ty by snad neměly konstrukci škrábat? Když jsou přímo vyrobený k těm kočárům?
Já fakt nevím, nevím a čas tlačí ![]()
Tady je ještě jedna možnost - stříška pro Jané, ale nevím jak to ty spony udrží - jestli to při každém fouknutí neodlítne…
http://www.babystyle.cz/…ecni-striska
Já jsem na tuhle taky koukala, ale docela bych se bála připnout ty spony na ten jemný materiál co je na boudičce, aby se to nezničilo. ![]()
Ta tvoje je ale pěkná, žádná clona nebude nic extra krásnýho. Já už jí objednala! ![]()
Dappp píše:
Já jsem na tuhle taky koukala, ale docela bych se bála připnout ty spony na ten jemný materiál co je na boudičce, aby se to nezničilo.![]()
Napadlo mě přesně to stejný, aby to na tom jemném materiálu nedělalo neplechu.
Líbí se mi trochu víc, ještě ale přece jen zkouknu ty slunečníky.
Teď na to nebudu mít delší dobu čas, ale napíšu vám později, co jsem nakonec pořídila.
holky ja zkusim prímo slunečník jané..taky myslim ze kdyz je to primo origos tak by konstrukce poskrabana nemusela byt.. uvidime.. kdyz nebudu spokojena objednam tuhle clonu ta se mi docela libi.. ale mame zlutou boudicku a tam se mi to libit nebude, na tom cervenem to vypADA pekne..tak zkusim nejdriv slunecnik,,,objednam ale az začatkem cervna, takze kdo by chtel foto dodam pozdeji s komentarem, my jeste proad jezdime v korbicce a mesic tam jeste musime vydrzet..... jinak moc pekne foto !
Ahojky Berushko, chtěla bych se zeptat. Jak sis objednávala kočárek ze stránek kočárky MATOUŠ, přišel ti i s nánožníkem na sporťáček? Není totiž za tu cenu 19tis.uvedený v ceně,tak abych ho nemusela ještě zvlášť dokupovat. Díky za radu
![]()
Anet prisel i nanoznik a meli to tam psane že nanoznik je zdarma..ale jeste se radeji poptej v poznamce objednavky ![]()
Berushko, moc děkuji. Objednala jsem si kočárek nakonec na stránkách http://www.jane-kocarky.cz/ za cenu 18.250kč pro další zájemkyně
Tak snad bude vše ok. Už se ho nemůžu dočkat, včera jsem ho viděla na vlastní oči a byla jsem z něj paf
Tak díky za rady ![]()
Anet me stal 18, 290 ![]()
holky budete kupovat nekdo taky kupovat slunecnik nebo jen ja ?
kamaradka rikala ze ta ho mela u minuleho ditka a konstrukci ji u jane neposkrabal a ze letos ho koupi znovu..tak ja do nej pujdu.. akorat nevim jakou barvu delaji vsechny co se mi nehodi
potrebovala bych cerny a ten original jane nema jen tm. modry… jeste by k te nasi zlute sle cerveny ale mam koupene podlozky do sportaku v ruzove barve a to nejde dohromady a prodavat podlozky se mi nechce , mam z nich radost a libi se mi… vyber barev je jen v neoriginal slunecniku a tech se zase bojim …
Tak to ej krásná cena, ted asi podražili - na těch stránkách Matouš je kočárek se vším už za 19tis přesně
A to se tam nepíše, že by byl nánožník zdarma :-/ To je nejnižší cena, co jsme teď našla, jinak všude už 19.900kč. Jsou to potvory
![]()
tak to podrazili…
ale je to pravdaja ho kupovala v akci a jeste tam bylo uvedenou nanoznik zdarma..asi jak sli kocarky do prodeje tak byla akce ![]()