Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.4.11 13:48

ze zhora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 13:50

Tím, že mám černou stříšku tak to docela splyne, u té žluté to bude výraznější. No slunečník vypadá slušivěji, ale toto bude asi praktičtější. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.11 13:54

a ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.4.11 16:13

Díky moc za fotky :kytka: , taky si jí tedy objednám… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
29.4.11 20:45

Pro Dapp:díky za radu ohledně oušek, myslela jsem si to, ale nebyla jsem si jistá.
Pro Rychnovačku: díky za foto se clonou.
Na té černé to ještě jde, ale moc z ní nadšená nejsem. Jenže než péct miminko, paráda musí stranou. :think: Já jsem v tomdle trochu úchylná, všechno musím mít tip ťop a jak se mi něco trochu nelíbí, jsem z toho nerv.
A co přímo slunečníky Jané, neměla jste ho některá? Ty by snad neměly konstrukci škrábat? Když jsou přímo vyrobený k těm kočárům? :nevim: Já fakt nevím, nevím a čas tlačí :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.11 14:42

Tady je ještě jedna možnost - stříška pro Jané, ale nevím jak to ty spony udrží - jestli to při každém fouknutí neodlítne…
 http://www.babystyle.cz/…ecni-striska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.4.11 15:44

Já jsem na tuhle taky koukala, ale docela bych se bála připnout ty spony na ten jemný materiál co je na boudičce, aby se to nezničilo. :nevim:

Ta tvoje je ale pěkná, žádná clona nebude nic extra krásnýho. Já už jí objednala! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
30.4.11 20:49
Dappp píše:
Já jsem na tuhle taky koukala, ale docela bych se bála připnout ty spony na ten jemný materiál co je na boudičce, aby se to nezničilo. :nevim:

Napadlo mě přesně to stejný, aby to na tom jemném materiálu nedělalo neplechu. :cry:
Líbí se mi trochu víc, ještě ale přece jen zkouknu ty slunečníky.
Teď na to nebudu mít delší dobu čas, ale napíšu vám později, co jsem nakonec pořídila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.5.11 12:53

holky ja zkusim prímo slunečník jané..taky myslim ze kdyz je to primo origos tak by konstrukce poskrabana nemusela byt.. uvidime.. kdyz nebudu spokojena objednam tuhle clonu ta se mi docela libi.. ale mame zlutou boudicku a tam se mi to libit nebude, na tom cervenem to vypADA pekne..tak zkusim nejdriv slunecnik,,,objednam ale az začatkem cervna, takze kdo by chtel foto dodam pozdeji s komentarem, my jeste proad jezdime v korbicce a mesic tam jeste musime vydrzet..... jinak moc pekne foto !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anetik123
4.5.11 08:15

Ahojky Berushko, chtěla bych se zeptat. Jak sis objednávala kočárek ze stránek kočárky MATOUŠ, přišel ti i s nánožníkem na sporťáček? Není totiž za tu cenu 19tis.uvedený v ceně,tak abych ho nemusela ještě zvlášť dokupovat. Díky za radu :-) :-) :dance:

• Citovat
  • Upravit
1101
4.5.11 08:21

Anet prisel i nanoznik a meli to tam psane že nanoznik je zdarma..ale jeste se radeji poptej v poznamce objednavky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anetik123
4.5.11 09:46

Berushko, moc děkuji. Objednala jsem si kočárek nakonec na stránkách http://www.jane-kocarky.cz/ za cenu 18.250kč pro další zájemkyně :palec: Tak snad bude vše ok. Už se ho nemůžu dočkat, včera jsem ho viděla na vlastní oči a byla jsem z něj paf :dance: :kytka: Tak díky za rady :wink:

• Citovat
  • Upravit
1101
4.5.11 09:55

Anet me stal 18, 290 :))))))))

holky budete kupovat nekdo taky kupovat slunecnik nebo jen ja ? :)) kamaradka rikala ze ta ho mela u minuleho ditka a konstrukci ji u jane neposkrabal a ze letos ho koupi znovu..tak ja do nej pujdu.. akorat nevim jakou barvu delaji vsechny co se mi nehodi :( potrebovala bych cerny a ten original jane nema jen tm. modry… jeste by k te nasi zlute sle cerveny ale mam koupene podlozky do sportaku v ruzove barve a to nejde dohromady a prodavat podlozky se mi nechce , mam z nich radost a libi se mi… vyber barev je jen v neoriginal slunecniku a tech se zase bojim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
anetik123
4.5.11 09:59

Tak to ej krásná cena, ted asi podražili - na těch stránkách Matouš je kočárek se vším už za 19tis přesně :-) A to se tam nepíše, že by byl nánožník zdarma :-/ To je nejnižší cena, co jsme teď našla, jinak všude už 19.900kč. Jsou to potvory 8-o :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1101
4.5.11 10:05

tak to podrazili… :))) ale je to pravdaja ho kupovala v akci a jeste tam bylo uvedenou nanoznik zdarma..asi jak sli kocarky do prodeje tak byla akce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí