Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProTak snad se ti bude šikovat
Hezká barvička v tom inzerátu a takhle používaný a za tyhle peníze bych asi neváhala. Dokonce s průkazem původu ![]()
My máme molten red
http://www.handypraha.cz/…-detail.html
a líbil se mi taky ten se zeleným kšiltem, mají ho u nás v obchodě, ale nemůžu ho najít na webu. Ještě jak koukám na ty fotky z tvého inzerátu, tak jsem přišla na další výhodu: jak je ta sedačka otočená k tobě, sklopíš podnožník dolu a mrně může chodit za kočárkem a držet se břišního madla
u klasického si malá s tlačením kočárku neštrejchla - různě mi vlála na tašce
a teď vidí i před kočárek, když ho sklopím (viz foto)
ivulik123 píše:
Hata x tys jsi mě tak namlsala ti reversem že už se opravdu po jiném kočáku nedívám,a pořád se jenom ujišťuji v tom že tohle bude pro nás to pravé,mohu se zeptat jakou máte barvičku,mě se strašně moc líbí tato i cena je příznivá
http://deti.bazos.cz/…-do-2012.php
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
tady je ten zelený, ve skutečnosti ta zelená není tak řvavá, spíš taková mechová, moc se mi líbí.
Ta zelená se mi taky moooooc líbí… ![]()
Měla jsem ho původně vyhlídnutý, ale ta úzká sedačka mě odradila, podle mě je to super kočárek pro děti do roka. Ale to je na dlouhé diskuze, spousta maminek v něm vozí i dvouleté děti a nemají s tím problém. Mně spíš vadilo, že se s ním hůř manipulovalo, když dítě bylo proti směru a ta rukojeť mi taky moc nesedla. Ale tak jsme všechny spokojené a to je hlavní.
Jinak s tím slunečníkem jsem to tu už psala, že jsem ho měla na první dítko a právě se mi moc neosvědčil, tak jsem teď koupila clonu (viz foto str. 15) a jsem spokojená. Je pravda, že nejde stáhnout bouda, protože to ta clona drží pevně, ale tak zatím mi to nijak nevadí. To je u reverse vyřešené super, stejně tak jsem to měla u casualplay.
Dappp: my ho v roce věku koupili
sázím na to, že dítě roste nejvíc do cca roka a pak už víc do délky, než šířky. Naše dítko je po nás dlouhé a ostatní kočárky byly kratší v zádech a že jsem toho obešla hodně, v některých obchodech už si mě pamatovali
i tady jsem to řešila v diskuzích. Hodně jsem lítala s malou na ruce a zkoušela kočárky a zkoušela a hledala zkušenosti hlavně v terénu, metr v ruce. Moc se mi třeba líbil i ABC design trojkolka s tím jednoduchým kolečkem vepředu, ale ten je ještě mnohem menší, než Revers, což na první pohled vůbec nevypadalo. Sedák i záda. A nemá otočnou sedačku a ruční brzdu, kšilt a další detaily.
PS: Kamarádka si teď koupila PP GT3 (který se mi nelíbí, ale všichni říkají, jak je velký), tak jsem je porovnala: sedačka je jen o 2cm širší, záda má delší Revers a podnožník nešel polohovat jako u Reverse. Což mě dost šokovalo, všude jsem četla, jaký je to tank obří
Je vidět, že zdání klame. O tom, že Revers je lehčí, skladnější a líp se s ním manipuluje do auta, nemluvě. Jo, GT3 má větší nákupní košík, to jo, ale zase menší tašku na kočár. Ale u moderních kočárků obecně je do košíků přístup jak do tanku.
A když tak vidim, jak hodně mamin kočárky mění a shánějí, nebylo by marné pořídit si bazar ![]()
Hata x ta zelená v kombinaci s černou je moc pěkná
i ten červený co máte je hezký
.My už měly červený kočárek u dcery v kombinaci s béžovou ,tak teď počkáme ještě 4 týdny do toho velkého UTZ zda nám řeknou pohlaví mimi a uvidíme do jaké barvičky tedy půjdeme
Ahoj holky, potřebovala bych od zkušené majitelky Jané Slalom Pro 2011 Limited poradit s jednou blbostí
. Kočárek máme zatím schovaný u babičky, ale dneska, jak jsem ho zase byla okukovat, tak mě zarazila jedna věc. Jak je na hluboké korbičce ten chránič na zip, jde to nějak sundat? Nějak se mi nepodařilo přijít na to jak
a nedovedu si představit, jak bych s tím v létě vozila mimi, vždyť by se mi tam upeklo. Chtěla bych, aby to šlo pryč, jde to? Moc díky!!! ![]()
No, já jsem nevěděla, jak to nejlíp vysvětlit
. Myslím to, na co ukazuje šipka na fotce
V létě mi to tam přijde zbytečné, ale zase se bojím, že když to sundám, tak že to nepůjde zpátky nasadit, tak se chci ujistit, že to můžu z toho zipu vysunout, nebo je na to nějaký jiný fígl
. Děkuji moc!
Nemáte někdo tenhle fusak? Náhodou jsem na něj narazila a vypadá úúúúžasně… ![]()
Markéta2208 píše:
No, já jsem nevěděla, jak to nejlíp vysvětlit. Myslím to, na co ukazuje šipka na fotce
V létě mi to tam přijde zbytečné, ale zase se bojím, že když to sundám, tak že to nepůjde zpátky nasadit, tak se chci ujistit, že to můžu z toho zipu vysunout, nebo je na to nějaký jiný fígl
. Děkuji moc!
Nemám teda hlubokou korbu, ale nemyslíš nánožník???
Dappp píše:Markéta2208 píše:Nemám teda hlubokou korbu, ale nemyslíš nánožník???
No, já jsem nevěděla, jak to nejlíp vysvětlit. Myslím to, na co ukazuje šipka na fotce
. Děkuji moc!
Ne ne, nánožník budu řešit až příští rok z jara
. Myslím to, na co ukazuje šipka na obrázku u předchozího příspěvku
. Je to na té hluboké korbě…
No jestli myslíš tu látku co je přes hlubokou korbu, tak to je nánožník… jinak nevím co bys mohla myslet jiného.
Tady je to řešené trochu jinak než to bylo u starších janéček, tam to bylo jen přetažené přes tu hlubokou korbu a připnuté na druky k boudě, tak jsem to měla já. Ale předpokládám, že tady stačí rozepnout zip a normálně to na podzim zase připneš. Neboj… ![]()
Máš tu barvu district?