Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
18.7.11 09:47

Dapp ty jo, to je mazec :-o ja teda nezehlim boudicku vubec, kdyz vyperu tak jak je sucha rovnou ji natahnu na kocarek - myslim ze neni treba zehlit - ta boudicka je natazena takze se mi vzdy hned vyrovna… ty jo jedine zkus nejakou pani na MMB jestli by ti usila, siji hodne ale jestli sezene odstin a aspravny material..snad jo budu drzet palce jinak nevim :-o je to hodne videt?

jinak ten vak je pomerne velky, neni tak maly, sednu si na nej i ja .:) sice to asi pro dospele nebude :D..ale rozhodne to pro deti na nekolik let vydrzi, to kdyby ses pani zeptala pro jaky vek se to hodi, vse zodpovi a poradi.. a cen ami prijde pekna, spoustu takovych vaku se prodava mnohem draz, znama koupila za 2 500 vak myslela si co nema a me se vubec nelibil uplne obycejny,..to ten nas je vymazleny :)))

Saroya - dle meho ve snehu jezdi trojkolka lepe jak ctyrkolka. Moje zkusenost a me to tak vyhovuje, kdyz jedu s kamaradkou ktera ma ctyrkolku ve snehu nebo v terenu tak na ni vecne nekde cekam, neb si je jede spatne.. ale je to jak komu vyhovuje, treba s trojkolku krasne projedes na zasnezenych chodnicich kde mas treba jen vyspalanou cesticku od lidi - zvednu zadni kola a krasne projedu. Teren zvlada dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.7.11 10:21

No vidět to je, ale vypadá to spíš jako špinavý.
Já to taky po vyprání nechávám uschnout natažený, to nežehlím, ale mívám to někdy zmačkaný z auta, když je to dýl složený, na bocích. Tak to vždycky jen trochu napařím a ono se to vyhladí. Já totiž nesnáším špinavý a zmuchlaný kočár… :-(

A kolik si za ten vak dala? No jsou nádherný, pro holčičky jsou kouzelný a když máš k tomu ještě doplňky, tak musí mít krásný pokojíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
18.7.11 10:22
Háta_x píše:
Dapp: To je smůla :kytka: Máme s Handy dobré zkušenosti, ale jen díky objednávání náhradních dílů přes jiný kamenný obchod. A za směšné ceny, ani poštovné nám neúčtují, přihodí to k jiné objednávce. Zkus si náhradní díl objednat taky přes nějaký obchod, který máš nejblíž a prodávají Jané.

Děkuji, tak já to zkusím objednat ještě jinde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 14:53
berushka18 píše:
Dapp ty jo, to je mazec :-o ja teda nezehlim boudicku vubec, kdyz vyperu tak jak je sucha rovnou ji natahnu na kocarek - myslim ze neni treba zehlit - ta boudicka je natazena takze se mi vzdy hned vyrovna… ty jo jedine zkus nejakou pani na MMB jestli by ti usila, siji hodne ale jestli sezene odstin a aspravny material..snad jo budu drzet palce jinak nevim :-o je to hodne videt?

jinak ten vak je pomerne velky, neni tak maly, sednu si na nej i ja .:) sice to asi pro dospele nebude :D..ale rozhodne to pro deti na nekolik let vydrzi, to kdyby ses pani zeptala pro jaky vek se to hodi, vse zodpovi a poradi.. a cen ami prijde pekna, spoustu takovych vaku se prodava mnohem draz, znama koupila za 2 500 vak myslela si co nema a me se vubec nelibil uplne obycejny,..to ten nas je vymazleny :)))

Saroya - dle meho ve snehu jezdi trojkolka lepe jak ctyrkolka. Moje zkusenost a me to tak vyhovuje, kdyz jedu s kamaradkou ktera ma ctyrkolku ve snehu nebo v terenu tak na ni vecne nekde cekam, neb si je jede spatne.. ale je to jak komu vyhovuje, treba s trojkolku krasne projedes na zasnezenych chodnicich kde mas treba jen vyspalanou cesticku od lidi - zvednu zadni kola a krasne projedu. Teren zvlada dobre.

děkuju za reakci (ráda to čtu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 14:54
Dappp píše:
Saroya píše:
Ahoj děvčata, vlezu vám do diskuze. Moc se mi líbí Jané Slalom Pro Limited 2011, zvlášť zelená, ale i ostatní. Je možné, že to tu někde zaznělo, ale chtěla bych se ještě zeptat, protože se mi to nedaří dohledat - máme psa a budu jezdit samozřejmě nejvíc po chodnících, ale je pravděpodobné, že taky v mírném terénu…jak jezdí trojkolka na sněhu, na nerovném terénu?
Díky za reakce a mějte se krásně.
Janéčko jezdí dobře v každém terénu. Je jasný, že po kamenech nebo nějakém náročnějším terénu to bude horší a bude se naklánět, tak to chce trochu síly udržet ho, ale v pohodě. :palec:
Jinak v té limit. kolekci není zelená… :nevim:

myslela jsem tohle: http://www.kocarky.cz/…limited.html ona je to taková žlutopistáciová…
a díky za to ujištění, že i v terénu to dáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.7.11 15:49

Saroya,viděla si tu barvu na živo??? mě totiž na ní osobně nepřijde nic pistáciového,tak abys třeba nebyla pak v šoku,taky jí chci…

holky kdo máte ten žlutej 2011,nelítají na tu žlutou střechu v létě mušky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 17:08

Jo mušky na tu barvu lítají a to fakt hodně,kámoška měla něco taky mezi limetkou a žlutou a byl posetý muškama když to chtěla třeba je rukou sestřít tak si je pěkně rozmázla po celé boudičce,tak jsem se zařekla že i když se mi ta barvička hodně líbí tak k vůli těm muškám určitě néééé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 18:16

Saroya - tak tenhle kočárk máme my :))) ale uz jsem korbičku vyměnila za sportacek, dobrá volba, ale podivej se na fotky tady, vlozila jsem jich dost to tehle diskuze,fakt to jde spis do žluté…

Culie sem tam muška přiletí ale nic hrozného, já s tím problem nemám, většinou tam mám 2-3 a ja je odezenu tak ze je odcvrknu ale zevnitr boudicky, tak si je nerozmaznu na boudicce. A vic nez mušky na kocarek seda blýskáček řepkový ale taky nic hrozního ty jsou dolu krasne sklepnout, obalenou boudičku jsem nikdy neměla ani ve městě ani na vesnici.

Dapp jukni http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… náš prcek na pytli :-D ta barva je mnohem vyraznejsi, fotak mi to moc nepobral, mela jsem ve fotaku nastaveny spatny rezim ale aspon muzes kouknout na veliksot :) maji pytle i pro chlapecky a porad chystaji nove :-) uz se tesim az bude pokojik dodelany se vsemi doplnky :) a s tou boudickou dobrý napad, treba nejaky obchod bude mit v oci boudicku sehnat…a jakto ze kocarek skladas? ja myslela ze na cestovani a do auta pouzivas jen nunu… ja janecko uz neskladam vubec , mam ho porad rozlozeny doma, nunu mam doma taky ale slozenou a tu nosim do auta apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.7.11 18:28

ivulik a berushka…díky za názory…tak a ted komu věřit,já už se picnu…bydlíme na vesnici,tak se toho docela bojím nerady bych měla kočárek pořád posetej a pokousaný dítě,dřív než ho stačím schovat sítkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 18:38
my taky žijeme na vesnici,je fat že ve městě té havěti asi tolik není,já jsem jen napsala co si užily kámošky,já taky nevím jakou barvu,zvažuji béžovou,snad oranž,no nevím :nevim: ještě mám čas a za 2 týdny se teprve dozvíme pohlaví tak pak se přikloním k nějaké barvičce :dance:
Culie píše:
ivulik a berushka…díky za názory…tak a ted komu věřit,já už se picnu…bydlíme na vesnici,tak se toho docela bojím nerady bych měla kočárek pořád posetej a pokousaný dítě,dřív než ho stačím schovat sítkou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 18:40

Culie jestli chces brat zluty urcite bych sitku brala, nekde je ten musinec vic nekde min ale já osobne jsem to obalene nemela nikdy ani kdyz se zastavim. Já sítku pouzivam kdyz treba mala spi a necham ji treba u baraku apod…tak pouzivam sitku ale to spis aby mi ji nedobla vosa apod, na madlu ma hodne barevne hracky a na ty mi sem tam chteji vosy sednout , ale musinec je u nas v pohode. já kdyz kočárek kupovala , počítala jsem s tím že na to budou sedat ale čekala jsem mnohem vic, a blýskáček už za chvíli nebude poletovat tak to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.7.11 18:40

Holky má někdo Jane slalom reverse?Zájímalo by mě jestli má v boudičce to plastové okénko(kterým se dá kouknout na mimi),ráda bych ho viděla někde na živo,moc se mi líbi a zvažuji jeho koupi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 18:43

Culi , my ted kupovali golfky od nuny, mame cerne ale jsou i ve stejne barve jako zlute jane a holky v diskuzi na nunu nepsali o tom ze by jim na kocarek sedal hmyz a to je ten kocarek cely zluty ( i cele polstrovani). Za celou dobu co mame jane jsem pouze jednou dala pres boudu bílou plínu, to se mi zdalo ze to litalo nejak vic.. jinak jsem ji nikdy pouzit nemusela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 18:44

a vesnice a město těžko říct… třeba když jedu k babičce na vesnici tak tam mám kočárek uplně čistý :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 18:45

ivulik tady vetsinou holky meli klas. jane, zkusdat do vyhledavace jane reverse.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí