Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3389
20.7.11 12:34

ivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 12:40

Tuhle konkrétně jsem nezjišťovala, ale soudím, že ano. Je to všechno jeden systém upínání. Osobně budu asi volit autosedačku od Jané, prý jsou bezpečnější. A když mimino usne, tak převezu v korbě, hlavně v zimě.

JaninkaKelt píše:
A autosedačku ION ke kočárku Concord Fusion taky připnu na podvozek Jané Slalom Pro 2011?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 12:44
krásná barva že jo?
JaninkaKelt píše:
ivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
20.7.11 12:53

Taky jsem jí viděla, je super :palec: A v případě holčičky by k ní šlo i naš růžové plymo :-D

ivulik123 píše:
krásná barva že jo?
JaninkaKelt píše:
ivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
20.7.11 14:03

ivulik kde si našla to Jané na bazaru na netu??? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
20.7.11 14:13
jj,bazoš.cz sekce kočárky a do kolonky si napiš jané a je tam žlutý limetkový,je fakt krásný,kdybys ho nenašla tak ti hodím odkaz do SZ,pa
Culie píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
21.7.11 09:33
Culie píše:

O ten kočárek jsem měla zájem, ale i když je koupený před pár dny, tak je bohužel bez záruky - paní nemá paragon :-( . Na internetu se dá koupit koupit o 1 000 Kč dráž, tak zase tak supr sleva to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.7.11 09:34
JaninkaKelt píše:
Jasně,já ho jenom našla a věděla že tady někdo psal o té limetce že by měl zájem,jo záruka je samo lepší
Culie píše:
O ten kočárek jsem měla zájem, ale i když je koupený před pár dny, tak je bohužel bez záruky - paní nemá paragon :-( . Na internetu se dá koupit koupit o 1 000 Kč dráž, tak zase tak supr sleva to není.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
21.7.11 09:48

Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.7.11 10:04

Ivul, hodila jsem ti ještě SZ k tomu kompletu..jukni.

Janinko, na Slalomu Pro mi drnčela ta nožní brzda, děsně mě to rozčilovalo a dle servisu to dělá většině Slalomů. No ale s ním jsem to vydržela jen měsíc a šel z domu. Na Reversu jsem zatím nic nenašla, jen jsem si vlastním zásahem zničila tu nášlapnou brzdu a oprava včetně nové stála teď nevím jestli 200 nebo 300. A měla jsem zlomenou přezku ramenního pásu, objednali mi u nás celé nové kšíry a stály směšných 250kč tuším. Zírala jsem, čekala jsem pálku, když je to Jané a ono nic :palec:

JaninkaKelt píše:
Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.7.11 12:58
janinko,švagrová má Casualplay s4 a já jsem s malou občas jezdila a s kočárem se jezdilo moc dobře,z mého pohledu nebylo co mu vytknout,krásně se sním zatáčelo i brzdilo,ale je fakt že když to dítko vozíš jenom občas tak ti toho ani víc napsat nemůžu,švagrová pouze nadávala na autosedačku že tu už teda nikdy
JaninkaKelt píše:
Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
21.7.11 13:19

ivulik, a ty jdeš taky do Jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
21.7.11 13:29
tak na 99% ano,moc se mi líbí Jané slalom reverse,chci na dítko vidět,proo se koukám po Jané reverse,já jsem se nějak zamilovala do té trojkolky,ještě mě malinko láká Teutonie S3 ale stejně se pořád vracím k tomu Jané,jenom jsem ještě neměla možnost ho někde omrknout na živo,tady kde já bydlím není šance :nevim:
JaninkaKelt píše:
ivulik, a ty jdeš taky do Jané?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
21.7.11 17:56
JaninkaKelt píše:

Poruchové nejsou, jediná vada klasického slalomu ta padající brzda je teď u té limit. kolekce vyřešená, takže nepadá vůbec. Když koukneš na inzeráty, tak se málokdy tenhle kočár prodává po půl roce nebo po roce, jako u jiných kočárků, viz Jané reverse - a tím ho nechci hanit.
A Casualplay bych řekla, že je taky v pohodě. Já jsem s ním teda neměla žádný problém, jezdilo se mi dobře, byl i dobře skladný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
24.7.11 09:26

Dapp tak mě se taky podařilo kočárek poničit :-(

včera jsem jela výtahem v tak malem prostoru a madlo mi zadrhlo při jízde o dveře a na te pěnové rukojeti mám 1,5 cm díru..ach jooooooooooo… nevíte někdy jestli ru pěnu na rukojeti v Handy mohou nějak vyměnit nebo to nejde???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí