Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála ![]()
Tuhle konkrétně jsem nezjišťovala, ale soudím, že ano. Je to všechno jeden systém upínání. Osobně budu asi volit autosedačku od Jané, prý jsou bezpečnější. A když mimino usne, tak převezu v korbě, hlavně v zimě.
JaninkaKelt píše:
A autosedačku ION ke kočárku Concord Fusion taky připnu na podvozek Jané Slalom Pro 2011?
JaninkaKelt píše:
ivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála
Taky jsem jí viděla, je super
A v případě holčičky by k ní šlo i naš růžové plymo ![]()
ivulik123 píše:
krásná barva že jo?JaninkaKelt píše:
ivulik - já jsem koukala, ten modrý je moc krásný a já bych ho brala i pro holčičku, když je to taková blankytně modrá, bych se toho vůbec nebála
Culie píše:
ivulik kde si našla to Jané na bazaru na netu??? díky
Culie píše:
ivulik kde si našla to Jané na bazaru na netu??? díky
O ten kočárek jsem měla zájem, ale i když je koupený před pár dny, tak je bohužel bez záruky - paní nemá paragon
. Na internetu se dá koupit koupit o 1 000 Kč dráž, tak zase tak supr sleva to není.
JaninkaKelt píše:
Jasně,já ho jenom našla a věděla že tady někdo psal o té limetce že by měl zájem,jo záruka je samo lepšíCulie píše:O ten kočárek jsem měla zájem, ale i když je koupený před pár dny, tak je bohužel bez záruky - paní nemá paragon
ivulik kde si našla to Jané na bazaru na netu??? díky. Na internetu se dá koupit koupit o 1 000 Kč dráž, tak zase tak supr sleva to není.
Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové. ![]()
Ivul, hodila jsem ti ještě SZ k tomu kompletu..jukni.
Janinko, na Slalomu Pro mi drnčela ta nožní brzda, děsně mě to rozčilovalo a dle servisu to dělá většině Slalomů. No ale s ním jsem to vydržela jen měsíc a šel z domu. Na Reversu jsem zatím nic nenašla, jen jsem si vlastním zásahem zničila tu nášlapnou brzdu a oprava včetně nové stála teď nevím jestli 200 nebo 300. A měla jsem zlomenou přezku ramenního pásu, objednali mi u nás celé nové kšíry a stály směšných 250kč tuším. Zírala jsem, čekala jsem pálku, když je to Jané a ono nic ![]()
JaninkaKelt píše:
Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové.
JaninkaKelt píše:
Holky, a jak jsou ty kočárky Jané Slalom poruchové? Já jsem prvně měla zájem o Casualplay S4 a to jsem se docela dost dočetla, že za tu cenu, kvalita nic moc, že jsou dost poruchové.
JaninkaKelt píše:
ivulik, a ty jdeš taky do Jané?
JaninkaKelt píše:
Poruchové nejsou, jediná vada klasického slalomu ta padající brzda je teď u té limit. kolekce vyřešená, takže nepadá vůbec. Když koukneš na inzeráty, tak se málokdy tenhle kočár prodává po půl roce nebo po roce, jako u jiných kočárků, viz Jané reverse - a tím ho nechci hanit.
A Casualplay bych řekla, že je taky v pohodě. Já jsem s ním teda neměla žádný problém, jezdilo se mi dobře, byl i dobře skladný.
Dapp tak mě se taky podařilo kočárek poničit ![]()
včera jsem jela výtahem v tak malem prostoru a madlo mi zadrhlo při jízde o dveře a na te pěnové rukojeti mám 1,5 cm díru..ach jooooooooooo… nevíte někdy jestli ru pěnu na rukojeti v Handy mohou nějak vyměnit nebo to nejde???