Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
28.8.11 08:23

ten moonlight nebo jak se ten smetanovo černý jmenuje, ten je opravdu krásný, až na to, že můj muž nemá rád černé kočárky, prohlašuje, že by tam miminko bylo jak v rakvičce, takže mám asi smůlu, žlutá se mu taky nelíbí, béžovku moc nemusím já a zbývá červená, tu ale mi teď někdo shodil, že pro kluka se to fakt nehodí :lol: no asi mi na tom až tak nesejde, ale ještě teda budu zvažovat a doufám, že se doma shodnem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
28.8.11 09:09

já už vybráno taky mám,ale kočárek si poskládám sama.Korbičku čekam novou příští týden dorazí,objednala jsem si novou Jane Capazo,tak je prý o něco větší,a budu objednávat reverse,nakonec asi půjdu do černo-béžové barvy,původně jsem se zakoukala do Calm Blue,jenže ve 22tt se nám na UZ ukázala holka a já zase nemusím červenou,měla jsem 2 kočáry,a limetka mě osobně moc nenadchla,takže už toho taky moc nezbývá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.8.11 10:58
Saroya píše:
ten moonlight nebo jak se ten smetanovo černý jmenuje, ten je opravdu krásný, až na to, že můj muž nemá rád černé kočárky, prohlašuje, že by tam miminko bylo jak v rakvičce, takže mám asi smůlu, žlutá se mu taky nelíbí, béžovku moc nemusím já a zbývá červená, tu ale mi teď někdo shodil, že pro kluka se to fakt nehodí :lol: no asi mi na tom až tak nesejde, ale ještě teda budu zvažovat a doufám, že se doma shodnem :wink:
Řekla bych ale, že tahle červená je spíš pro kluka. Je to taková ta tmavá s černým a šedivým, to se hodí. A to nejsem příznivce červených kočárů pro kluky, ale tenhle mi vůbec nepřijde holčičí.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
28.8.11 11:08

mně právě taky ne, zrovna na to znovu koukám, líbí se mi, je prostě fakt „sportovní“ a i s klukem mi to přijde v pohodě
a i ta béžová i když tu barvu nemusím je prostě šik, jj Jané jsou hezký kočáry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.8.11 15:59

u nás zase jednoznačně vyhrál černý, ikdyž je tam spousta světlých věcí…ale pravdou je, že jsou tací, co černý kočár ani omylem a pak jsou zase takový jako my, že bez černého kočárku ani ránu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
28.8.11 17:28

Líbí se mi, že na těch černých střechách je ten nápis, to vypadá moooc pěkně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
28.8.11 21:21

Já jsem byla taky zarytá, že černý kočárek nee :roll: . Líbil se mi ten žlutý, ale nakonec mne rodina i prodavačka přesvědčily, že černý bude lepší. Nakonec do černého se dá koupit barevná vložka a už není tak černý. ;-) http://www.pinkie.cz/…flowers.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
28.8.11 21:23

Černý mám tedy jen sporťák. Nakombinovala jsem to s Concord Proton korbou 2010 barva Leaf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
28.8.11 22:28

Dobrý večer, nezlobte se, že sem lezu, ale mám prosbu jestli by mi někdo poradil. Nemůžu se rozhodnout jestli slaloma 2009 nebo reverse 2010 nebo ted tu limit. kolekci 2011. Já bych potřebovala vědět rozměry, vím když pročtu diskuzi tak to někde je, ale ta reverse by měla být užší, ale zase delší záda nebo nee? Chtěla bych jen sporťák. děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.8.11 08:37
Alanis já budu taky kupovat reverse,byla jsem se podívat na rok starý ježděný reverse a srovnala ho s reversem novým který na první pohled působí že je úzký na šířku ma mít myslím 31cm,ale on se sezenim trošku rozšířil(ty polstry mírně splaskly) takže ten co jsem viděla ježděný rok mě fakt úzký nepříšel a když jsem si v hlavě srovnala golfáče které měla dcera před 8 roky tak mě ta šířka přišla úplně na stejno :pankac: ta plocha na to ležení byla podle mě dostačující.Záleží taky jestli máš doma obříka nebo né,pokud je to obřík tak bych raději volila tu limit.edici která je o něco šiřší,ale jak píšu toto je jenom můj osobní postřeh
alanis píše:
Dobrý večer, nezlobte se, že sem lezu, ale mám prosbu jestli by mi někdo poradil. Nemůžu se rozhodnout jestli slaloma 2009 nebo reverse 2010 nebo ted tu limit. kolekci 2011. Já bych potřebovala vědět rozměry, vím když pročtu diskuzi tak to někde je, ale ta reverse by měla být užší, ale zase delší záda nebo nee? Chtěla bych jen sporťák. děkuji
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.11 10:11

Já jsem četla na ten revers nějaký špatný recenze, že je tužší a že kolečka se sjíždějí. Já pořád nevím. Ale zase některé maminky si ho moc pochvalují, že má vychytávky atd. Já asi budu vypadat za blbce, ale chci ten kočár hlavně pro malou na spaní, protože ona spí po obědě v kočáře(má 2 roky), a na zimu nic nemám a tady je prostě velká plocha a ten nánožník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.8.11 10:13

v obchodě mi prodavačka říkala, že revers nějak výrobce nevychytal a byl často reklamovaný a že by ho osobně nedoporučila, já do něj nejdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.11 10:26
Saroya píše:
v obchodě mi prodavačka říkala, že revers nějak výrobce nevychytal a byl často reklamovaný a že by ho osobně nedoporučila, já do něj nejdu

no právě, mám z toho strach, a kterej jsi tedy vybrala? Já jsem béžovej měla bebecar trojkombinaci, protože jsem nevěděla tehdy co to bude, golfky mám černy a sporťáček Lunu mám růžovou a ted nevím jestli tu červenou nebo právě ten moonligt, ten mě asi láká nejvíc protože tam právě můžu dát třeba růžovej fusak.Já ho asi objednám tady http://www.ondalek.cz/…tovana-edice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.8.11 10:33

ten moonlight se mi líbí moc, ale neprojde mi u muže, ani žlutá se mu nelíbí (mně ano a ten bych asi chtěla nejvíc), takže asi připadá do úvahy ta červená. Ovšem on prudí ještě s bio kočárkem, na který se pojedem podívat, dnes ráno mi řekl, že není v pořádku upřednostňovat vzhled kočáru před zdravím dítěte (ten bio je kontrolovaný na ftaláty a pvc atd), to sice souhlasím, ale asi se přes to nemohu přenést :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.8.11 11:55

Saroya tak hoď jsem potom odkaz na ten BIO kočárek,zajímalo by mě to :dance:
Ještě k tomu reversu,já jsem ty recenze taky četla,ale jezdila jsem sním po obchodě a nepřipadalo mi že by jezdil špatně jednou rukou jsem ho krásně otočila kolem své osy,ale je fakt že jsem ho vozila prázdný takže až tak to posoudit nemůžu :nevim: mě zase spíš láká ten tvar té konstrukce do C protože manža je hodně vysoký tak jsem nechtěla aby si kopal nohama do kočáru a co je pro mě velké + je ta otočná sedačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí