Jané Slalom 2011

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
8.9.11 14:45

Taky si myslím, že tam nenarveš 3 letý dítě. Já mám tento http://www.aesthetic.cz/?… a jsem zvědavá jak nám bude malá má 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
8.9.11 15:01

Ahoj holky, máte některá ten original fusak od Jané pro kočárek Slalom Pro a Slalom Reverse?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.9.11 18:15
Háta_x píše:
Ahoj holky, máte některá ten original fusak od Jané pro kočárek Slalom Pro a Slalom Reverse?

Taky se pořád ptám, ale nikdo nikdo… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
8.9.11 18:18
Saroya píše:
Dappp píše:
Jestli budeš používat Lodger od miminka, tak bych si ho určitě koupila, opravdu ho hodně využiješ a navíc v kočárku náááádherně vypadá a jestli máš doma ještě i klasický fusak, no tak ho vždycky můžeš použít. A fakt ho dobře prodáš, takže tě vyjde nakonec třeba jen 1000 kč.
a co je pravdy na tom, že až do 3let? mi to přijde jako hovadina??

No tak vejde se tam tříleté dítě, ale nebude úplně zachumlaný a v zimě bude mít tu vložku jen pod sebou. Jenže to zase může někdo namítnout, že tříleté dítě to už nepotřebuje nebo že vůbec už není v kočáře. Ale jinak ho doporučuji, fakt je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
9.9.11 14:11

Holky prosím vleze se do klasického slaloma 3 leté dítě? Měla jsem ho kdysi, když měl malý rok, ale tak nějak si to neumím představit a vybavit, ani nemám kde ozkoušet, jde mi o to aby hlavou neprotlačoval boudu, potřebuju ještě jeden kočár k paní, která malého hlídá. A slalom se mi jeví fajn. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
9.9.11 20:05

Já budu mít taky sporťák od té limitované edice,revers určitě ne e,ten se mi zdá šílenej!!!Konečně jsem vybrala barvu :) vybrala jsem černou :) a konečně jdu objednat :dance: Proč chcete rvát tříleté dítě do fusaků a do kočáru???To si teda nedovedu představit,že Terku vezu v kočáru a ve fusaku do školky :lol:

• Citovat
  • Upravit
374
9.9.11 21:13
k.a.c.k.a.1 píše:
Holky prosím vleze se do klasického slaloma 3 leté dítě? Měla jsem ho kdysi, když měl malý rok, ale tak nějak si to neumím představit a vybavit, ani nemám kde ozkoušet, jde mi o to aby hlavou neprotlačoval boudu, potřebuju ještě jeden kočár k paní, která malého hlídá. A slalom se mi jeví fajn. Děkuji.

Vejde se tam v pohodě, jak na šířku, tak na délku. Vozíme v něm i pětiletého, když na to přijde… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.9.11 21:15
Michaluska píše:
Já budu mít taky sporťák od té limitované edice,revers určitě ne e,ten se mi zdá šílenej!!!Konečně jsem vybrala barvu :) vybrala jsem černou :) a konečně jdu objednat :dance: Proč chcete rvát tříleté dítě do fusaků a do kočáru???To si teda nedovedu představit,že Terku vezu v kočáru a ve fusaku do školky :lol:
:lol: :lol: :lol: nejspíš mají lenocha jako my, ale ve třech jsme už teda taky nejezdili. Ale jak jsem psala, tak i teď vyžene mladšího a nacpe se do kočáru, když ho bolí nohy.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.9.11 08:31

Není lenoch, ale paní, která hlídá má svoje další dvě děti a musí je ráno zavést do školky a školy a to by musela vyjít tak ve 4 ráno, aby tam do 8 s mojím malým došla. :-) A navíc s golfkama by se tady ve sněhu nechytala. :-) A malý měl teď dva, ale výškově je na tři, tak proto se ptám. :-)
A moc děkuji. A holky prosím nevíte jaká je v reálu barva amazon??? Šedo žlutá nebo zelená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.9.11 08:55
k.a.c.k.a.1 píše:
Není lenoch, ale paní, která hlídá má svoje další dvě děti a musí je ráno zavést do školky a školy a to by musela vyjít tak ve 4 ráno, aby tam do 8 s mojím malým došla. :-) A navíc s golfkama by se tady ve sněhu nechytala. :-) A malý měl teď dva, ale výškově je na tři, tak proto se ptám. :-)
A moc děkuji. A holky prosím nevíte jaká je v reálu barva amazon??? Šedo žlutá nebo zelená?

v limitované žádná barva amazon není? nebo o ní aspoň nevím - jsou tam 4 -molten red říkaj tomu vínově červená, černá moonlight,béžová district a topping anis žlutá malounko šmrnclá zeleným podtónem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
10.9.11 09:04

Nene to je starší kolekce, já jen když jsme u slaloma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
10.9.11 09:07
k.a.c.k.a.1 píše:
Nene to je starší kolekce, já jen když jsme u slaloma. :-)

jo táák, tak to jo, to neporadím, v obchodech už nejsou, viděla jsem jen tmavě modrou, nelíbí se mi ten matroš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.9.11 10:32
k.a.c.k.a.1 píše:

Je to šedo-zelená…, berushka18 ho měla, tak ta ti spíš řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
14.9.11 17:18

Jané Slalom pro 2011 nebo Jané Slalom Reverse?

Ahoj holky,
už snad tři dny čtu vaše řádky o Jané Slalom nebo Jané Reverse. Uvažuju o koupi kočárku této značky. Jané Slalom byla pro mě láska na první pohled. Kamarádka totiž má Concord fusion a velmi se mi líbí způsob vynadavání a nandavání korbičky. Bydlím totiž v bytovce a plánuji si korbičku nosit ze sklepa do bytu. Concord ale nemá nafukovací kola, které v našem městě opravdu potřebuji, protože je to tu samá kostka. Takže mě na první pohled zaujala trojkolka Jané Slalom pro 2011 limited. Minulý týden jsem byla na 100% rozhodnutá, že koupíme tento kočárek i se sporťákem a autosedačkou. Když jsem ale v práci řekla, že se sporťák nedá otočit proti směru jízdy, kolegyně mi to začaly rozmlouvat. Uvažuji tedy o Jané Reverse. Ale zase se dočítám, že je těžší, má horší odpružení, sedačka na sporťáku je úzká a celkově i korbička je menší. Mimčo čekáme 3.ledna, tak vůbec nevím, co mám pořídit. Napadla mě i kombinace (také to tu už někdo radil), že koupím starší korbičku od Concordu (Patron) a sporťák Jané Slalom Reverse a vajíčko také nějaké starší. Co byste dělaly vy? Už z toho začínám byt trochu bezradná. Opravdu nechápu, proč nemůžou vyrobit jeden kočár, který bude vyhovovat po vše stránkách? Holky poraďte!!! Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 17:59

a jak kolegyně argumentovaly?
já sporťák proti směru nechci, přijde mi, že děcko už chce sledovat okolí a ne maminku
osobně tohle pro mě není vůbec důležité a to, že je chybový a často reklamovaný ano, jdu do slaloma pro limitovaného (teda jestli mi dorazí peníze :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí