Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDíky mě se ta béžová taky celkem líbí,i ten potah ta té boudičce se mi líbil,je to fakt něco jako neoprén,já právě už 2 červený kočárky měla u dcery tak jsem si řekla že by to už fakt chtělo i změnu
Holky ja myslím, že prodáte krasně všechny barvy z nových kolekcí. Prodávala jsem sportak, rok v záruce šedozelený - mě se ta barva nelíbí a prodala jsem do deseti hodin od vložení inzerátu, ozvalo se mi 5 zájemců a prodělala jsem jen 1000 KČ to mi prijde slusný od kupní ceny. A s naším novým janéčkem si taky nemyslím , že by byl problem, tyhle kočárky se prodavaji moc dobře ![]()
ted nevím kdo psal ale taky máma variantu sportak jané a golgky od nuny a velká spokojenost
jen je to teda pálka na peněženku.
berushka18 píše:
Holky ja myslím, že prodáte krasně všechny barvy z nových kolekcí. Prodávala jsem sportak, rok v záruce šedozelený - mě se ta barva nelíbí a prodala jsem do deseti hodin od vložení inzerátu, ozvalo se mi 5 zájemců a prodělala jsem jen 1000 KČ to mi prijde slusný od kupní ceny. A s naším novým janéčkem si taky nemyslím , že by byl problem, tyhle kočárky se prodavaji moc dobřeted nevím kdo psal ale taky máma variantu sportak jané a golgky od nuny a velká spokojenost
jen je to teda pálka na peněženku.
Ivul , nemyslím si že bych měla stestí na prodej, obecně jsou kočárky jané jedny z nejprodavanějších a jak říkám - zájemcu bylo běhěm chviličky až až , takže si myslím že prodej jané kočárku novejsich kolekci pujde krasne, prodeje se vubec nebojim.Kamaradka treba prodava celou kombinaci x landra, minimalne jezdeni jeste vic jak rok v zaruce a prodava ho od unora a stale neprodala a to ho ma uz za smesnou castku… a jinak jsem prodala na MMB.
Dapp a jak si to vyřesila ? a treba z tech nahradnich urcite delaji treba boudu celou cernou ne ? asi bych zkusila nejakou neutralni , černá by ti k te hnede šla a nejake boudy snad do černé také meli
ale nevím jen si to myslim..nebo jsi to vyřesila jinak ? ![]()
Nijak jsem to nevyřešila.
Nabízejí jen komplety ze starých kolekcí, potah, boudu a tašku. Samotnou střechu ne. Už jsem si na to zvykla, tak už to neřeším, ale díky tomu to prodám určitě hůř nebo spíš za míň peněz. Ach jo, co se dá dělat. Ještě možná zkusím napsat na MMB, jestli by to někdo neušil, ale zatím se do toho nemůžu dokopat.
A jak si dopadla s tím madlem?
heh…tak s tim madlem jsem tam jeste nebyla
nevim jestli do vyresim do zimy nebo az po zime
vůbec se to nešíří takže mi to zatím nevadí..ale do jara si to necham urcite vyměnit.. pro muj pocit
tak zkus na mmb, ale asi to nebude tenhle material
i kdyz nejaka rikovna pani by mohla třeba sehnat?
Asi bych tam poslala tu boudu, aby věděla ten materiál i barvu, ale to pak bude stát dost. ![]()
Nemáte některá už ten fusak k limit. kolekci? Pořád uvažuji, jestli ho koupit, ale chtěla bych vědět tu velikost ve skutečnosti, přijde mi docela krátký.
Dapp,já jsem na MMB denně,jedna paní tam prodává boudy,teda nevím jestli je to to co ty potřebuješ na tvoje Jané,a jestli je to origoš nebo šité chceš poslat odkaz?
Dapp,zkus se pozeptat u téhle paní,nevnucuji,jen na to mrkni jestli by ti nepomohla vyřešit tvůj problém:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
berushka18 píše:
Ivul , nemyslím si že bych měla stestí na prodej, obecně jsou kočárky jané jedny z nejprodavanějších a jak říkám - zájemcu bylo běhěm chviličky až až , takže si myslím že prodej jané kočárku novejsich kolekci pujde krasne, prodeje se vubec nebojim.Kamaradka treba prodava celou kombinaci x landra, minimalne jezdeni jeste vic jak rok v zaruce a prodava ho od unora a stale neprodala a to ho ma uz za smesnou castku… a jinak jsem prodala na MMB.Dapp a jak si to vyřesila ? a treba z tech nahradnich urcite delaji treba boudu celou cernou ne ? asi bych zkusila nejakou neutralni , černá by ti k te hnede šla a nejake boudy snad do černé také meliale nevím jen si to myslim..nebo jsi to vyřesila jinak ?
alanis píše:
No já taky pořád nevím, ale zatím jsem měla vždycky novej.Toto bude pátej a asi poslední. Já bych se chtěla ještě zeptat která barva se u kočáru prodává potom nejlíp, jestli teda někdo víDěkuji
černá a ještě limitovaná, myslím, že za tu nám za rok urvou ruce ![]()
ivulik123 píše:
Dapp,zkus se pozeptat u téhle paní,nevnucuji,jen na to mrkni jestli by ti nepomohla vyřešit tvůj problém:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Děkuju… ![]()
Potřebuju jen ten hadr co je na boudičce, ten neoprén, mám ten hnědo-černý a právě v Handy na tuhle limit. kolekci neprodávají náhradní potahy.