Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4401
8.8.11 20:29
jj zvítězil…mám ráda veselé barvičky…a z těch 4 co jsou na výber,to pro mě bylo nejlepší řešení…
ivulik123 píše:
Culie takže nakonec fakt zvítězila ta limetka :lol: Já pořád koukala po tom modrém Calm blue a minulý týden jsme se dozvěděli že čekáme holčičku tak teď mám dilema jakou barvu vybrat
Culie píše:
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
8.8.11 20:34
Tak já teď váhám do jaké barvičky jít :think: ,ta modrá se mi líbí pořád u těch Jane reverse je asi 6 barev 4loňské+2nové letošní,ale krom té modré mi žádná až tak do oka nepadla,zvažuji ještě černo-béžovou kombinaci.Mám slíbeno se zajed podívat do jednohoe skladu a vidět reverse na živo a možná ho i objednám
Culie píše:
jj zvítězil…mám ráda veselé barvičky…a z těch 4 co jsou na výber,to pro mě bylo nejlepší řešení…
ivulik123 píše:
Culie takže nakonec fakt zvítězila ta limetka :lol: Já pořád koukala po tom modrém Calm blue a minulý týden jsme se dozvěděli že čekáme holčičku tak teď mám dilema jakou barvu vybrat
Culie píše:
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
8.8.11 23:07

Jsem tu zpet ,slalomačky :-D ješte sem se stale nerozhodla,jaky vlastne kocar mam koupit.Mužu poprosit ješte o jednu radu ? Když Pro se sklada komplet cele i s korbou,tak jde tam vubec sundat potah na vyprani?
No a za druhe, je to jen muj pocit nebo PRO je lehci vahove a taky na ovladani než REVERS ?
Uvazuji,že vemu Jane na vychazky,ale abych jej teda kvuli vahy nemusela furt taha z kufru ,tak si rovnou dokoupim hned golfky,ktere bych stejne koupila pozdeji. Jenze nechapu proc vetšina tech golfek dneska ma ten fixni dil na nohy,takze i kdyz dite spi ma nohy smerem nahoru !!!Libi se mi NUNA PEPP ,akorat zas nejde do lehu ! No des , ty kočary, jednou me z toho klepne pepka,fakt.
No reknu vam,je to fuška dnes koupit kočar!!!

• Citovat
  • Upravit
374
9.8.11 08:36
tinkapletinka píše:
Jsem tu zpet ,slalomačky :-D ješte sem se stale nerozhodla,jaky vlastne kocar mam koupit.Mužu poprosit ješte o jednu radu ? Když Pro se sklada komplet cele i s korbou,tak jde tam vubec sundat potah na vyprani?
No a za druhe, je to jen muj pocit nebo PRO je lehci vahove a taky na ovladani než REVERS ?
Uvazuji,že vemu Jane na vychazky,ale abych jej teda kvuli vahy nemusela furt taha z kufru ,tak si rovnou dokoupim hned golfky,ktere bych stejne koupila pozdeji. Jenze nechapu proc vetšina tech golfek dneska ma ten fixni dil na nohy,takze i kdyz dite spi ma nohy smerem nahoru !!!Libi se mi NUNA PEPP ,akorat zas nejde do lehu ! No des , ty kočary, jednou me z toho klepne pepka,fakt.
:lol: To je fuška… :lol:
Nuna jde do lehu, mám jí doma. :palec:
Normální janéčko je lehčí než reverse, jak váhově tak je lehčí i na ovládání, ale to už jsem ti psala… Měla ho kamarádka, tak jsme mohli porovnat.
Potah by měl snad jít sundat, ale ještě jsem to nezkoušela, tak jestli se tu někdo najde…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
9.8.11 08:46
Nějaká diskuze o praní potahu tady proběhla vím že jsem něco četla a musela bys pohledat,ale prát to určitě jde :pankac:
tinkapletinka píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
9.8.11 08:56

pere se to v pračce na 30, sundat to normál jde, je tu diskuze a holky psaly, že se to pere v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
9.8.11 12:33

Aha tak ted koukam,ze 2011 už ma i do lehu coz tady na tom neni http://www.youtube.com/watch?…
Snad se mi dnes podari vyrazit do obchodu a rozhodout se konecne!
Zatim stale vede varianta PRO + Nuna a rika se,kdo prebira prebere a ze prvni rozhodnuti je vždy nejlepsi ! Tak se ozvu jak jsem dopadla. Dekuji vsem za pomoc :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
374
9.8.11 12:37

Určitě vybereš dobře, tuhle variantu mám taky a jsem spokojená… :palec: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
11.8.11 14:37

Holky ja se jeste nerozhodla :-D No taky je to asi i tim,ze sem neprodala tu svou trojkombinaci,tak ted to vazne na financich. Mezitim mi kamoška doporučila at kouknu na tenhle,že je strašne lehky,ale oproti Janečku ma jen 2kg mene a nelibi se mi tam ty barvy ! http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Co rikate ?

• Citovat
  • Upravit
4401
11.8.11 15:44

tak za mě nee,ale jen z důvodu že se mi nelíbí jinak nevím nic o té značce ABC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.8.11 15:45
Mě se docelá líbi,záleží jako jsou jeho jízdní vlastnosti,polohování,mám supr velký koš to bych mu dala k dobru o proti Jane,já ho dopodrobna nezkoumala,i ty barvy nejsou špatné,ale ta bílá na kočáru nechápu kdo to vymyslel :zed:
tinkapletinka píše:
Holky ja se jeste nerozhodla :-D No taky je to asi i tim,ze sem neprodala tu svou trojkombinaci,tak ted to vazne na financich. Mezitim mi kamoška doporučila at kouknu na tenhle,že je strašne lehky,ale oproti Janečku ma jen 2kg mene a nelibi se mi tam ty barvy ! http://www.kocarkydavidek.cz/detail.php?…
Co rikate ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.8.11 20:07

Tak váhově je na tom stejně jako Jané-limit… jinak si nejsem jistá, že jdou polohovat záda??? A kola nejsou nafukovací.
Ale koukni do diskusí, určitě o něm nějakou najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
27.8.11 00:51

No zdravim vsechny po delsi odmlce.Mela sem tu rodinu a tak nebyl cas na kocarky. A navic me navrtali abych si koupila radeji starsi nez novy za 11.000,– ! :zed:
Tak bych mela teda na vas opet dotaz jaky je rozdil mezi 2011 a starsimi roky treba 2010 a 2009 ? Co mi doporucite ?

• Citovat
  • Upravit
374
28.8.11 07:55

V roce 2010 se dělal jen ten otočný, reverse. Ale 2009 a 2011 jsou úplně stejný, jen 2011 má jiný materiál. Jinak funkčně, velikostně i váhově jsou stejný… Jestli vyloženě nejsi nějaký maniak do kočárků a nevadí ti použitý, tak bych koupila ten starší model od někoho. Nebo jestli se dá sehnat levněji nový, ale to asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
28.8.11 08:17

už víc jak týden mám doma jané slalom limited v černé barvě a nemůžu se na něj vynadívat. měla jsem jané slalom 2007 na prvního syna tak i teď jsem se nerozmýšlela a byla to moje jediná volba. do staršího bych nešla, může mít nějakou chybu, což janéčka po delší době používání mívají…ale za mě slalom je 1*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí