Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
29.8.11 12:03

Ahoj, jenom bych chtěla reagovat, že tento e-shop dováží kočárky ze zahraničí neautorizovaně, proto pokud se něco stane, reklamuje se tuším v Německu, v Handy Praha ho ani nezaservisují viz odkaz
 http://www.janecz.cz/…hodni-prodej

alanis píše:
Saroya píše:
v obchodě mi prodavačka říkala, že revers nějak výrobce nevychytal a byl často reklamovaný a že by ho osobně nedoporučila, já do něj nejdu
no právě, mám z toho strach, a kterej jsi tedy vybrala? Já jsem béžovej měla bebecar trojkombinaci, protože jsem nevěděla tehdy co to bude, golfky mám černy a sporťáček Lunu mám růžovou a ted nevím jestli tu červenou nebo právě ten moonligt, ten mě asi láká nejvíc protože tam právě můžu dát třeba růžovej fusak.Já ho asi objednám tady http://www.ondalek.cz/…tovana-edice
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.8.11 12:32
ivulik123 píše:
Saroya tak hoď jsem potom odkaz na ten BIO kočárek,zajímalo by mě to :dance:
Ještě k tomu reversu,já jsem ty recenze taky četla,ale jezdila jsem sním po obchodě a nepřipadalo mi že by jezdil špatně jednou rukou jsem ho krásně otočila kolem své osy,ale je fakt že jsem ho vozila prázdný takže až tak to posoudit nemůžu :nevim: mě zase spíš láká ten tvar té konstrukce do C protože manža je hodně vysoký tak jsem nechtěla aby si kopal nohama do kočáru a co je pro mě velké + je ta otočná sedačka

http://www.branakdetem.cz/…nd-koala.htm to je on :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.8.11 12:36
no není špatný,ale co si budem povídat Jané je prostě Jané,já už pokukovala i po jiných značkách a nějak se stejně k tomu Jané vrátím,tento týden čekám na tu korbu Jané a pak si začátkem prosince než porodím objednám nějaké to Janéčko
Saroya píše:
ivulik123 píše:
Ještě k tomu reversu,já jsem ty recenze taky četla,ale jezdila jsem sním po obchodě a nepřipadalo mi že by jezdil špatně jednou rukou jsem ho krásně otočila kolem své osy,ale je fakt že jsem ho vozila prázdný takže až tak to posoudit nemůžu :nevim: mě zase spíš láká ten tvar té konstrukce do C protože manža je hodně vysoký tak jsem nechtěla aby si kopal nohama do kočáru a co je pro mě velké + je ta otočná sedačka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.8.11 12:36

Petronko děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.8.11 13:21
ivulik123 píše:
no není špatný,ale co si budem povídat Jané je prostě Jané,já už pokukovala i po jiných značkách a nějak se stejně k tomu Jané vrátím,tento týden čekám na tu korbu Jané a pak si začátkem prosince než porodím objednám nějaké to Janéčko
Saroya píše:
ivulik123 píše:

no právě :think: :roll: ale nechci to odmítnout aniž bych ho viděla…protože ty argumenty pro jsou rozumné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
29.8.11 17:25

No tak furt sice uvazuji ale asi taky pujdu do noveho ! A radeji pockam z nakupem nuny a politam v golfkach co sem dostala zadara.
Takze kdy mi doporucite nakup jen ssportovni verze a posledni otazka , vejde se mi do kufru od Golfa III ???

• Citovat
  • Upravit
685
29.8.11 17:53

Tak já jsem dnes byla v Prostějově a viděla jsem slaloma 2009 a 2011. Jsem nadšená jsou stejné, ale materiál je určitě lepší ten 2011. Ten černej tam měl někdo odloženej, ale ukázali mi ho je boží. Ale ještě tam měli i red castla a já sakra nevím. Neměla jsem sebou malou, tak tam pojedu i s ní a posadím ji a uvidím, ale asi to vyhraje JANÉ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.8.11 19:48
alanis píše:
Tak já jsem dnes byla v Prostějově a viděla jsem slaloma 2009 a 2011. Jsem nadšená jsou stejné, ale materiál je určitě lepší ten 2011. Ten černej tam měl někdo odloženej, ale ukázali mi ho je boží. Ale ještě tam měli i red castla a já sakra nevím. Neměla jsem sebou malou, tak tam pojedu i s ní a posadím ji a uvidím, ale asi to vyhraje JANÉ :mrgreen:

:palec: Úplně vám závidím to vybírání… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
29.8.11 22:45

Dappp no to teda nevím co závidíš :mrgreen: , víš že vybírám i k Jané ještě Nunu a je to pakárna :zed: Mám už z toho deprese :think: Kdyby měl člověk prachy tak to ani neřeším,jenže takhle. Koupit hned 2 kočáry najednou a k tomu potřebuji za chvilkku i sedečku no MAZEC ! A mateřská není ani na jídlo a plíny.
On sportak se dá sehnat za 5-6 tis jenže to jsou pak ročníky 07-08 a to je fakt vidět že je starší a když sem viděla v mé barvě zeleno modré,tak byla jen trojkombinace a ty jsou zas za 8-10 tak co ušetřím a kde budu zas skladovat boudu nebo jí někde prodávat samostatně na netu. No celá žhavá nakřivo :dance:

• Citovat
  • Upravit
374
30.8.11 08:36

Je fakt, že s dostatkem peněz se vybírá líp… :-( Já jsem taky nunu kupovala asi tři měsíce po jané a je to pálka dát 17 tis. jen tak za kočáry, manžel nebyl zrovna nadšený… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tinkapletinka
30.8.11 11:00

no a k tomu potřebuji ještě sedačku do auta , vajíčko už máme tak tak na hranici a od března sem ještě nedostala rodičák,takže fakt hoooooooooodně zvařuji mezi novým a starým a mezi jane jako první nebo nuna a pak později jane. No síla.
Ale vuhledem k mému puntičkářství to vidím na nové ! :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6292
30.8.11 12:28

tinko,já původně taky koukala po bazarových,jenže když jsem si to přebrala v hlavě tak ho většinou koupíš a je už po záruce,a když na něm najdeš potom nějakou vadu tak kde se dovoláš,že jo?Tak že nakonec jdu taky do nového reversu ten se dá sehnat do těch 10 000kč použité se prodávají kolem 8000kčnanožník bych asi koupila emitexový ale budu mít klid že mám nový kočár,a věřím že pak snáze prodám dál,takže asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.8.11 12:34

No já taky pořád nevím, ale zatím jsem měla vždycky novej.Toto bude pátej a asi poslední. Já bych se chtěla ještě zeptat která barva se u kočáru prodává potom nejlíp, jestli teda někdo ví :mrgreen: Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.8.11 12:38

No to by mě taky zajímala která barva se dobře prodává,ale podle toho to zase tak hrotit nebudu,koupím si to co se mi bude líbit,já pořád pokukuji po té černo/béžové kombinaci a to si myslím že jde dobře jak pro kluky tak i pro holky,korbu budu mít taky béžovou.Ještě se mi líbila u toho reversu kombinace šedo/fialová,ale né každý prodejce jí umí sehnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.8.11 12:43

Tak já měla už béžovej, černy mám golfky a růžovej spor´táček. Tak ted bud červenej nebo černej. Ta béžová je krásná :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí