Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProHm, to je děs, viď…
Ale tohle ti určitě v Handy vymění, protože to je stejný jako u starých janéček. Mně taky nabídli novou boudu z té staré kolekce, to se normálně prodává. Jen potahy limit. kolekce nemají. ![]()
Vymění ti to
Vyměnili by to i v obchodě, kde Jané prodávají. Na počkání.
berushka18 píše:
Dapp tak mě se taky podařilo kočárek poničitvčera jsem jela výtahem v tak malem prostoru a madlo mi zadrhlo při jízde o dveře a na te pěnové rukojeti mám 1,5 cm díru..ach jooooooooooo… nevíte někdy jestli ru pěnu na rukojeti v Handy mohou nějak vyměnit nebo to nejde???
holky díky, hned jak bud mít cestu tak zajedu do Handy … mrzelo by mě to. U nás tu ani jinak neni kde, a když už pojedu do prahy tak to vezmu do Handy ![]()
Prosím tě , jak se jmenuje ta barva nebo kde jsi to koupila ? Já takovou nenašla.Dík
Pardon holky,já jsem tu po druhé , protože mám zájem taky o jané a špatně jsem to vložila. To byl dotaz pro Dappp .
Asi nikde ted ještě neseženu v bazaru sportovní verzi 2011 tu limit.ed. ?
Poradíte mi jestli se všechny verze skládají včetně korby nebo jen některé ? Mám Golfa 3 , tak aby se mi to tam vešlo ?!
Díky za odpověd
Myslíš ten fusak Jané v barvě district?
http://www.malvik.cz/…st-Plus-2011?…
Nebo fusak Lodger v barvě ultramarine?
http://www.ondalek.cz/…e-collection?…
Jinak jestli mluvíš o skládání sporťáku, tak se skládá celý, a do golfu by se ti měl vejít. Kdyžtak jdou sundat kola.
A použitý asi zatím neseženeš, možná třeba na podzim, ale koukala jsem, že se dá sehnat už i za 9500 kč.
Děkuji moc, jo já myslela ten blumarin. Je fakt bomba . Sem zrovna koukala na stránky ,kde jej neměly zobrazený v té barvě,tak sem nevěděla od kud jej máš !
No já hodně cestuju po městě na krátké vzdálenosti,tak by se mi asi nechtělo sundávat furt ty kola ! Já mám právě Bexu s velkýma 4 kolama a je to pro mě 50kg ženskou fakt záběr sundat korbu dát na zadní sedadla a pak zas podvozek narvat do kufru bo kola sou dost široká!A malý má 6 měsíců,tak zimu v golfkách asi nééééééééééé ! I když žijem u moře , tak je tady vítr a chladno.
Ještě se mi líbí Quinny Buzz 4 ,ale ten asi ani nemá nánožník , tak nevím ,jak by to bylo s tím fusakem , jestli by mi to stačilo třeba přes zimu. Ten Buzz se totiž složí krásně jednou rukou a sááááááááám se rozloží , což by bylo přesně pro mě .
Poradíte mi někdo !?? Prosím prosím smutně koukám ![]()
Tak to nevím…
Janéčko má nafukovací kola, je prostornější a je lehčí, bude se s ním líp manipulovat. Navíc má v ceně tašku a nánožník, quinny je za stejnou cenu bez toho. Ale jinak nevím, můžu srovnávat jen podle toho co vidím, nejezdila jsem s ním.
Ale jenom golfky bych na zimu taky nechtěla… ![]()
Tak jsem byla v obchodě tady kde skoro nic nemají,takže sem jen moíhla porovnat Revers 2011 a Slalom 2009! Duvod proč měním svou Bexu za sportak je ten,že musím stále sundávat korbu na zadní sedadla a podvozek do kufru a ještě sem si myslela,že díky těm velkým kolům je to tak těžké !Jenže u toho Slalomu kde nejde sundat korba je to ještě těžší a hůř by se mi dávalo celé do kufru od Golfa a ten revers má JEŠTĚ těžší podvozek než ta moje Bexa ! No mazec. Tak musím ještě najít ten Slalom 2011 naživo a vyzkoušet,ale vidím to tak,že bude asi jednodužší vyměnit auto
Jenže kde na něj vzít ![]()
Jinak se tu už rešilo ,proč má ten Revers užší tu korbu ,ale já to fakt nechápu ? Jinak je fakt krásný a ty materiály jsou užasné !!!
Víte o jiném skladném a LEHKÉM kočárku a tak pěkném ???!!! Začínám být zoufalá ![]()
Janéčko limit. edice 2011 je stejné jako 2009, jen ty materiály jsou stejné jako u jané reverse. Takže to bude s tou váhou nastejno.
Reverse je užší a těžší, protože tam je ta sedačka nasazená umělá, aby se dala obracet a musí se vejít mezi tu konstrukci, u starého jané je tam jen potah přímo na konstrukci, takže o to je to širší a lehčí.
Jinak nevím menší sporťák, leda zkusit lepší golfky - hodně si chválí http://www.kocarky-matous.cz/…er-2011.html nebo mně se líbí http://www.babypark.cz/…vio-all-over
Ahoj holky, manžel připravoval kočárek, když jsme byli v porodnici a podařilo se mu zničit přední kolečko. Když to foukal, tak mu křupl ráfek. Naštěstí mu z Handy okamžitě v rámci záruky poslali nový. Stačilo jim to poslat nafocené…Fakt supr přístup. Takže už procházkujeme o sto šest ![]()
Jééé, tak už taky jezdíte? A seš spokojená s kočárkem? Jakou si dostala tu vložku od Pinkie? ![]()
Tak jsem jukla kdy si rodila a koukám, že máš pěknýho obříka, viď? Tééééda… ![]()
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme
Jezdíme, jezdíme, zatím to je super
. Uvidíme až vyrazíme někam do terénu
. Vložku jsme dostali oranžovou s opičkou, je suprovní
. A ještě navrch do autosedačky černou s pejskama
. Malý je obřík, byli jsme z toho všichni vykulení, protože já i manžel jsme prcci
Hold genetika je mocná čarodějka
.
Culie píše:
tak už ofiko patřím sem mezi vás,už máme doma kočárek žlutou limitku…je krásnej…už se těším až s ním vyrazíme