Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProNo já už hledala,a nic
chtělo by to ho vidět někde na živo,omacat si ho než ho koupím aby mě to potom třeba nemrzelo
![]()
berushko,,díky já bydlím u Benešova a zorvna letos máme za barákem řepku,takže příští rok bude asi obilí…a mušky tu jsou občas…doma se to nějak dá,třeba tou sítkou,spíš by mě štvalo kdybych jela městem a mělo to černé
reverse mají myslím v Malvíkovi v Hostivicích…taky jsem na něj koukala,líbil se mi ten zelený,ale má tvrdá kolečka
ještě jsem ho neviděla, ale jedu se na něj podívat. mám ráda i žlutou, to pro mě není takový rozdíl
broučci mě ale nenapadli, líbí se mi i ta červená nebo černá, barva pro mě není úplně primární, tady mi naštěstí žádná neva, díky za info
Culi ja jsem s kocarkem v bene ve městě denně a vždy mám na boude sem tam mušku nebo blýskacka a to si myslim ze sedne na kady kocarek protoze mame cerne golfky a sem tam je ta breberka i tam,takze rozdil nepocituju…uz jsem tu v Bene videla 2× pani s korbickou a boudu mela taky cistou ![]()
Ivul urco ho nekde omrkni nez koupis,abys pak nebyla zklamana,fakt je u reverse dost uzky sedak,rekla bych ze spís pro drobnejsi deti.
Ad mušky: K těm žlutým kočárkům - měla jsem hluboký béžový a mušky na to sedaly a rozmázlé byly samozřejmě vidět. Teď mám vínovo černý sporťák a vůbec mušky neřeším - nevidím. Světlý už bych asi nechtěla.
Ahoj Ivulik, mám Reverse a má malé okénko, úplně vzadu, takže vidíš, když chceš, ale na dítě nesvítí. Můžu vyfotit v praxi.ivulik123 píše:Culie, nevím co jsi kde viděla nebo čemu říkáš tvrdá kolečka
Holky má někdo Jane slalom reverse?Zájímalo by mě jestli má v boudičce to plastové okénko(kterým se dá kouknout na mimi),ráda bych ho viděla někde na živo,moc se mi líbi a zvažuji jeho koupi
Culie píše:
reverse mají myslím v Malvíkovi v Hostivicích…taky jsem na něj koukala,líbil se mi ten zelený,ale má tvrdá kolečka
Tak bohužel mě všichni odkazujou na Handy, takže novou boudičku neseženu, tím že to je ta limit. kolekce. Tak kdybych tu boudu zničila úplně, tak můžu kočár postavit k popelnici. ![]()
No jinak k té barvě - já mám tu žlutou vložku od pinkie a u nás ve městě bez problémů, nikdy nic, ale byli jsme na pár dní na vesnici v jižních čechách a vložka byla obalená muškama, a to doslova obalená, to jsem nechápala kde se berou. Takže jsme jí museli sundat a vůbec jsem jí tam nedávala.
Háta_x píše:
Ad mušky: K těm žlutým kočárkům - měla jsem hluboký béžový a mušky na to sedaly a rozmázlé byly samozřejmě vidět. Teď mám vínovo černý sporťák a vůbec mušky neřeším - nevidím. Světlý už bych asi nechtěla.Ahoj Ivulik, mám Reverse a má malé okénko, úplně vzadu, takže vidíš, když chceš, ale na dítě nesvítí. Můžu vyfotit v praxi.ivulik123 píše:Culie, nevím co jsi kde viděla nebo čemu říkáš tvrdá kolečka
Holky má někdo Jane slalom reverse?Zájímalo by mě jestli má v boudičce to plastové okénko(kterým se dá kouknout na mimi),ráda bych ho viděla někde na živo,moc se mi líbi a zvažuji jeho koupiReverse má nafukovací kola, jako klasický Slalom.
Culie píše:
berushka18 píše:Dapp jukni http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… náš prcek na pytlita barva je mnohem vyraznejsi, fotak mi to moc nepobral, mela jsem ve fotaku nastaveny spatny rezim ale aspon muzes kouknout na veliksot
maji pytle i pro chlapecky a porad chystaji nove
uz se tesim az bude pokojik dodelany se vsemi doplnky
a s tou boudickou dobrý napad, treba nejaky obchod bude mit v oci boudicku sehnat…a jakto ze kocarek skladas? ja myslela ze na cestovani a do auta pouzivas jen nunu… ja janecko uz neskladam vubec , mam ho porad rozlozeny doma, nunu mam doma taky ale slozenou a tu nosim do auta apod..
Kočár jsme měli třeba teď v jižních čechách, protože jsme měli naplánované hodně procházky, tak to jsem golfky s sebou nechtěla a třeba moje mamka si taky bere jen janéčko (s golfkama by nevyjela
) a vozím jí ho autem, takže to ho skládám. Jinak ho mám taky doma postavený. No prostě jsem byla aktivní KRÁVA - bohužel to tak musím napsat… ![]()
Jinak ten vak je kráááásnej a Karolínka taky, to je sluníčko. My plánujeme předělávat klukům pokoj před vánocema, tak by mohli od ježíška taky něco od pinkie dostat… ![]()
Jo a berushko18, koukla jsem na tvoje fotky nextmánie a musela jsem se smát, ty se teda zásobuješ a ty nejkrásnější kalhoty ve více velikostech mě teda pobavili nejvíc…
![]()
Dapp mě se ty doplnky z pinkie taky moc líbí
jen jsem teda včera použila jak bylo chladno tu deku od pinkie, ma uchyty za madlo , že ji dite nemuze shodit a nejak to tam neumim naštelovat
mam to tam hozene jak kus hadru, pritom jsem s tim videla maminky jak to meli krasne upravene
nevím kam ten konec deky poschovavat.
jinak u nas vede jedině next
sem tam koupím něco jinde jinak moc ne, většinu věcí pak prodávám a mám zkušenost že next prodám skoro za cenu co koupím, kdežto když chci prodat něco z jiné značky tak se mi nevrátí ani půlka ceny.. a next s emi líbí kvalitou i vzhledem , takže jsem spokojena ![]()
Dapp zkus ještě najít na mmb někdo kdo ty boudičky šije…sice by to nebylo originál ale kdyby sehnali stejný materiál…tak by to znatelné nebylo…
berushka18 píše:
Dapp mě se ty doplnky z pinkie taky moc líbíjen jsem teda včera použila jak bylo chladno tu deku od pinkie, ma uchyty za madlo , že ji dite nemuze shodit a nejak to tam neumim naštelovat
mam to tam hozene jak kus hadru, pritom jsem s tim videla maminky jak to meli krasne upravene
nevím kam ten konec deky poschovavat.jinak u nas vede jedině next
sem tam koupím něco jinde jinak moc ne, většinu věcí pak prodávám a mám zkušenost že next prodám skoro za cenu co koupím, kdežto když chci prodat něco z jiné značky tak se mi nevrátí ani půlka ceny.. a next s emi líbí kvalitou i vzhledem , takže jsem spokojena