Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6292
18.7.11 18:48

No já už hledala,a nic :think: chtělo by to ho vidět někde na živo,omacat si ho než ho koupím aby mě to potom třeba nemrzelo :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.7.11 18:49

berushko,,díky já bydlím u Benešova a zorvna letos máme za barákem řepku,takže příští rok bude asi obilí…a mušky tu jsou občas…doma se to nějak dá,třeba tou sítkou,spíš by mě štvalo kdybych jela městem a mělo to černé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.7.11 18:50

reverse mají myslím v Malvíkovi v Hostivicích…taky jsem na něj koukala,líbil se mi ten zelený,ale má tvrdá kolečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 19:11

ještě jsem ho neviděla, ale jedu se na něj podívat. mám ráda i žlutou, to pro mě není takový rozdíl :) broučci mě ale nenapadli, líbí se mi i ta červená nebo černá, barva pro mě není úplně primární, tady mi naštěstí žádná neva, díky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4401
18.7.11 19:13

saroya,já uvažuji jěště o té hnědé…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
18.7.11 20:18

Culi ja jsem s kocarkem v bene ve městě denně a vždy mám na boude sem tam mušku nebo blýskacka a to si myslim ze sedne na kady kocarek protoze mame cerne golfky a sem tam je ta breberka i tam,takze rozdil nepocituju…uz jsem tu v Bene videla 2× pani s korbickou a boudu mela taky cistou :-)

Ivul urco ho nekde omrkni nez koupis,abys pak nebyla zklamana,fakt je u reverse dost uzky sedak,rekla bych ze spís pro drobnejsi deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.7.11 21:24

Ad mušky: K těm žlutým kočárkům - měla jsem hluboký béžový a mušky na to sedaly a rozmázlé byly samozřejmě vidět. Teď mám vínovo černý sporťák a vůbec mušky neřeším - nevidím. Světlý už bych asi nechtěla.

Ahoj Ivulik, mám Reverse a má malé okénko, úplně vzadu, takže vidíš, když chceš, ale na dítě nesvítí. Můžu vyfotit v praxi.
ivulik123 píše:
Holky má někdo Jane slalom reverse?Zájímalo by mě jestli má v boudičce to plastové okénko(kterým se dá kouknout na mimi),ráda bych ho viděla někde na živo,moc se mi líbi a zvažuji jeho koupi
Culie, nevím co jsi kde viděla nebo čemu říkáš tvrdá kolečka :think: Reverse má nafukovací kola, jako klasický Slalom.
Culie píše:
reverse mají myslím v Malvíkovi v Hostivicích…taky jsem na něj koukala,líbil se mi ten zelený,ale má tvrdá kolečka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.7.11 08:31

Tak bohužel mě všichni odkazujou na Handy, takže novou boudičku neseženu, tím že to je ta limit. kolekce. Tak kdybych tu boudu zničila úplně, tak můžu kočár postavit k popelnici. :pocitac:

No jinak k té barvě - já mám tu žlutou vložku od pinkie a u nás ve městě bez problémů, nikdy nic, ale byli jsme na pár dní na vesnici v jižních čechách a vložka byla obalená muškama, a to doslova obalená, to jsem nechápala kde se berou. Takže jsme jí museli sundat a vůbec jsem jí tam nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.7.11 08:32
Culie píše:
saroya,já uvažuji jěště o té hnědé…
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.7.11 08:37
Háto.moc prosím o foto,děkuji :kytka: :mavam:
Háta_x píše:
Ad mušky: K těm žlutým kočárkům - měla jsem hluboký béžový a mušky na to sedaly a rozmázlé byly samozřejmě vidět. Teď mám vínovo černý sporťák a vůbec mušky neřeším - nevidím. Světlý už bych asi nechtěla.Ahoj Ivulik, mám Reverse a má malé okénko, úplně vzadu, takže vidíš, když chceš, ale na dítě nesvítí. Můžu vyfotit v praxi.
ivulik123 píše:
Holky má někdo Jane slalom reverse?Zájímalo by mě jestli má v boudičce to plastové okénko(kterým se dá kouknout na mimi),ráda bych ho viděla někde na živo,moc se mi líbi a zvažuji jeho koupi
Culie, nevím co jsi kde viděla nebo čemu říkáš tvrdá kolečka :think: Reverse má nafukovací kola, jako klasický Slalom.
Culie píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.7.11 08:38
berushka18 píše:Dapp jukni http://www.mimibazar.cz/…nne_foto.php?… náš prcek na pytli :-D ta barva je mnohem vyraznejsi, fotak mi to moc nepobral, mela jsem ve fotaku nastaveny spatny rezim ale aspon muzes kouknout na veliksot :) maji pytle i pro chlapecky a porad chystaji nove :-) uz se tesim az bude pokojik dodelany se vsemi doplnky :) a s tou boudickou dobrý napad, treba nejaky obchod bude mit v oci boudicku sehnat…a jakto ze kocarek skladas? ja myslela ze na cestovani a do auta pouzivas jen nunu… ja janecko uz neskladam vubec , mam ho porad rozlozeny doma, nunu mam doma taky ale slozenou a tu nosim do auta apod..

Kočár jsme měli třeba teď v jižních čechách, protože jsme měli naplánované hodně procházky, tak to jsem golfky s sebou nechtěla a třeba moje mamka si taky bere jen janéčko (s golfkama by nevyjela :-) ) a vozím jí ho autem, takže to ho skládám. Jinak ho mám taky doma postavený. No prostě jsem byla aktivní KRÁVA - bohužel to tak musím napsat… :roll:

Jinak ten vak je kráááásnej a Karolínka taky, to je sluníčko. My plánujeme předělávat klukům pokoj před vánocema, tak by mohli od ježíška taky něco od pinkie dostat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
19.7.11 08:43

Jo a berushko18, koukla jsem na tvoje fotky nextmánie a musela jsem se smát, ty se teda zásobuješ a ty nejkrásnější kalhoty ve více velikostech mě teda pobavili nejvíc… :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.7.11 08:54

Dapp mě se ty doplnky z pinkie taky moc líbí :))) jen jsem teda včera použila jak bylo chladno tu deku od pinkie, ma uchyty za madlo , že ji dite nemuze shodit a nejak to tam neumim naštelovat :-o mam to tam hozene jak kus hadru, pritom jsem s tim videla maminky jak to meli krasne upravene :-o nevím kam ten konec deky poschovavat.

jinak u nas vede jedině next :-))) sem tam koupím něco jinde jinak moc ne, většinu věcí pak prodávám a mám zkušenost že next prodám skoro za cenu co koupím, kdežto když chci prodat něco z jiné značky tak se mi nevrátí ani půlka ceny.. a next s emi líbí kvalitou i vzhledem , takže jsem spokojena :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
19.7.11 08:55

Dapp zkus ještě najít na mmb někdo kdo ty boudičky šije…sice by to nebylo originál ale kdyby sehnali stejný materiál…tak by to znatelné nebylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.7.11 08:59
berushko,a ty nakupuješ NEXT pouze v kamenných obchodech?My to máme do Olympie v Olomouci dosti daleko asi tak 90km a tady poblíž myslím ani Next není jedině na netu jsem na to koukala na MMB
berushka18 píše:
Dapp mě se ty doplnky z pinkie taky moc líbí :))) jen jsem teda včera použila jak bylo chladno tu deku od pinkie, ma uchyty za madlo , že ji dite nemuze shodit a nejak to tam neumim naštelovat :-o mam to tam hozene jak kus hadru, pritom jsem s tim videla maminky jak to meli krasne upravene :-o nevím kam ten konec deky poschovavat.jinak u nas vede jedině next :-))) sem tam koupím něco jinde jinak moc ne, většinu věcí pak prodávám a mám zkušenost že next prodám skoro za cenu co koupím, kdežto když chci prodat něco z jiné značky tak se mi nevrátí ani půlka ceny.. a next s emi líbí kvalitou i vzhledem , takže jsem spokojena :))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí