Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
9.7.11 20:29

Market je to jak to píše dapp :) říka se tomu nánožník korbičky a normálně jsem to v teplých dnech vysunula ,uplne jsem zip rozepla, je to řešené tak, že když ho budeš potrebovat nasadit normálně to tam nasadiš ten jezdec a zapneš :) jde to krásně sundat i nandat :)

Dapp ten fialkový fisak by se mi moooc libil :-) ale bylo by mi lito lodgeru i kdyz treba nekdy na stridacku.. :D kdo vi, do zimy času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.7.11 20:29

Market je to jak to píše dapp :) říka se tomu nánožník korbičky a normálně jsem to v teplých dnech vysunula ,uplne jsem zip rozepla, je to řešené tak, že když ho budeš potrebovat nasadit normálně to tam nasadiš ten jezdec a zapneš :) jde to krásně sundat i nandat :)

Dapp ten fialkový fisak by se mi moooc libil :-) ale bylo by mi lito lodgeru i kdyz treba nekdy na stridacku.. :D kdo vi, do zimy času dost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.7.11 20:35

Já ten fusak asi koupím, no uvidím… :think:
Mám jeden starý a k tomu lodger, ale ten bych si stejně nechala, používala bych ho spíš na podzim místo deky a tenhle pak na zimu, ten by tak krásně ladil… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.7.11 21:00

Tak ja pak budu chtit foto :D me by se libil taky.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.7.11 21:04

:lol: ty bys ho vlastně užila ještě dvě zimy, viď? Já už budu po zimě s kočárkama a vším co se toho týká pomalu končit, ach jo. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
9.7.11 21:08

Holky, moc díky za radu :). Když vím, že to jde, tak to nebudu mít strach vysunout :wink: A jj, mám tu barvu district, zamilovala jsem se do ní na první pohled :-)
A s tím fusakem jste mě pěkně nahlodaly, já byla rozhodnutá pro lodger, ale jak jsem se koukala na ty jané, tak jsou taky moc krásné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
9.7.11 21:55

Taky mám district a jakou barvu lodgeru si chtěla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
9.7.11 23:34

Market ja mam taky lodger :D … vlastně si ho nemohu vynachvalit.. ale ty jane maji taky pekne :-D jestli ho mas uz koupeny tak si to vyzkousej :) jde to v pohode, já jsem ani v desti nepouzivala plastenku, jen jsem zapla nanoznik a nikdy mi nepromoknul ani neprovlhnul ani ve snehu ani v silnem desti :)

Dapp ja jeste doufam ze aspon dve zimy…:) mala je dost akcni, v sestimesich sama lezla, ted uz si seda a co predvadela u doktorky na pul roce tak jsem odesla s tim ze v osmi mesicich mam pocitat s tim ze bude chodit..takze myslim , že stejne moc kocarkova nebude :( tuhle zimu ji venku jeste chodit nechavat nebudu ale na jare az se rozchodi poradne pochybuju ze mi bude v kocarku chtit byt :( a malý už radeji chodi po svých ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
10.7.11 10:44

První byl kočárkovej, až moc, ten vůbec nechtěl chodit. I teď v pěti letech je šťastnej, když může do kočáru. Právě jak ses ptala na tu nunu, tak i on se tam vejde úplně v pohodě, jen hlavu má výš než je opěrka, ale pod boudu se vejde. Dávala jsem do diskuse nuny fotku pro představu str. 104.
No a Denísek je pravý opak, ten by běhal pořád. Ani odrážedla ho nezajímají a že jich doma máme… :lol: Ale já jsem radši, když sedí v kočáře a nemusím za ním běhat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.7.11 09:55

Slevy v nextíku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
11.7.11 22:15

Dapp tak jsem jukla na tu fotku a to je super fotka jak si tam pekne lebedi :D..juuu ty jo to ti prislo na mailik s tim nextikem? ja shanim jen dvojpack tricek z jedne kolekce jinak furu z letni uz mam :) nevis jak by to slo udělat aby mi to taky chodilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.7.11 23:15

Nevím. Až budeš v Nextu, tak se tam zeptej, že by ses chtěla zaregistrovat.
Já tam prostě koupila pár věcí a prodavačka se mě zeptala, jestli bych se nechtěla zaregistrovat a mohla jsem objednat z netu s velkou slevou - jednorázovou.
Já jsem asi ujetá, ale už se koukám po zimních věcech… :lol:

Ten starší jezdil na dovče v kočáře častěji než malej a dokonce tam i dvakrát na boku usnul, takže se fakt neboj… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.7.11 12:27

Dapp vubec nejsi ujeta :) ja uz mam doma par kousku ze zimni kol :)))))

a jeste mam dve objednavky tak snad dojde vse :)))))ty jeste nemas objednano? :-) nebo kupujes v kamennem obchode? ja se do kamenne dostanu cca jednou za dva mesice,takze vic objednavam, vyjde me to levneji a navic nikdy nemeli v obchode vse co jsem si objednala.

tak to je super :))) tak to kocarek vydrzi, pokus se pak nenamlsam jinym :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.7.11 12:27

Dapp vubec nejsi ujeta :) ja uz mam doma par kousku ze zimni kol :)))))

a jeste mam dve objednavky tak snad dojde vse :)))))ty jeste nemas objednano? :-) nebo kupujes v kamennem obchode? ja se do kamenne dostanu cca jednou za dva mesice,takze vic objednavam, vyjde me to levneji a navic nikdy nemeli v obchode vse co jsem si objednala.

tak to je super :))) tak to kocarek vydrzi, pokus se pak nenamlsam jinym :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
12.7.11 19:46

Do kamenného obchodu se dostanu tak dvakrát do roka, objednávám taky z netu. Ale zatím ještě nemám nic objednaného. Pro mladšího nakupuju na půdě (co mám po starším)… :lol: Ale taky vždycky dokoupím pár nových věcí, aby nebyl chudák obnošenej. :oops:

Já právě pořád pokukuju po Inglesině Avio - původně jsem se rozhodovala mezi ním a janéčkem, ale avio nebyl ještě v prodeji. Tak že bych pak na jaře prodala jané i nunu a nechala si na doježdění tento… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí