Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7576
16.6.11 14:28

Jj, mám to potvrzeno v praxi od známé i osobně od dovozce Jané a Concord.

ivulik123 píše:
jj,já jsem to už také několikrát četla že concord je odnož jané a že podvozky jsou vlastně stejné.Hata x a myslíš že kdybych si sehnala prostornou korbičku z concordu že by mi to fakt pasovalo na jané slalom reverse?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.6.11 14:30

Děkuju,tak na tohle se zaměřím,ještě jednou moc díky za radu,a adaptéry tedy nejsou potřeba chápu to správně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 15:08

Nejsou potřeba adaptéry, Jané má konstrukci bezadaptérovou od cca r.2004/5.
A teď se mi přihodila velmi vtipná věc: volala jsem ještě pro jistotu do Handy Praha a paní mi tvrdila, že to nejde. Tak jsem jí říkala, že jsem to viděla na vlastní oči, potvrdil mi to přímo dovozce a uvádí se to přímo v papírech u korby Concord Proton, tak se šla někam zeptat a přišla s velmi zábavnou informací, že to teda jde a pasuje do sebe, ale když se to nějak sekne, nikdo už to nerozpojí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Oni to fakt tutlaj, aby si lidi nekombinovali svoje kočárky :roll: :mrgreen:

ivulik123 píše:
Děkuju,tak na tohle se zaměřím,ještě jednou moc díky za radu,a adaptéry tedy nejsou potřeba chápu to správně?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.6.11 18:22

Ivul ten sportak si nejdriv nekde omrkni at vis.

Hato kamaradka co kupovala to jane tak tam to mimco bylo fakt jak sardinka, klucici jsou asi o neco vetsi nez holcicky a byl tam fakt narvany, nemyslim ze by mu to bylo moc pohodlne, ted jezdi v Xlandru ktery je o neco sirsi a je spokojena. Sedacka sice je stejne siroka jako Xlandr ale zadova operka u toho jane byla nejak zuzena, je to tou konstrukci , že je otocna , tak to ubira misto. Já na ne koukala v Handy a uzoucky, nedovedu si predstavit jak tam treba sedi dvoulete ditko, my treba hodne cestujeme, takze to uz zalezi na kazdem a ditko sice pak v kocarku byt moc nechce ale kdyz se unavi tak si do nej rado vleze a povozi. My ve sportaku zadny podhlavnik nemame a ani se mi tam mala nepoti. Mame tam podlozku kterou muzu odepnout a nahradit jinou nebo zadnou. Ja tam svoje podlozky, co jsem si koupila a v pohode.

pro holky Dapp a Melan taky vkladam fotky slunecniku :) Nejprve jsem ho mela umisteny tam kde Melan ale nikdy s emi poradne nepovedlo nakroutit sluencnik tak aby mala byla cela schovana. Takhle jak jsem to prendala tak na ni nesviti vubec a je pekne kryta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.6.11 18:25

jeste dodam - kamaradka ma concord kocarek a nase korba jane z limitovane edice je uplne stejne prostorna jako concord, mozna malicko prostornejsi ale co jsme porovnavali tak jsou stejne. To uz zalezi jakou bys vybrala kolekci - normalni 2011, 2010 jsou korbicky opravu mensi. Limited 2011, 2009 a niz jsou korby prostorne jako concord.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.6.11 18:25

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.6.11 20:15

Holky díky :hug: ,jste fakt moje zlatíčka :hug: zase jsem o něco chytřejší,ale prozatím i když ještě máme pořád čas na koupi kočárku,tak jané beru jako favorita č.1 :palec: prostě jsem se do něj zamilovala :srdce: ,a je fakt že i když se mi ze začátku hodně líbil concord tak ty jejich kolečka jsou docela dost sjetý a to mě štve,protože uvažujeme o kočárku starším,ale aby byl v dobrém stavu,takže si to pohlídám,dííííky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 20:26

:think: V prodejně mi řekli, že největší Jané hluboká korba je velká jako ta menší Concord tuším Sleeper a má 76cm na délku. Kdežto hluboká korba Concord Proton má 86cm. Když jsem koukala na net, tak to sedí s jejich informacemi. Takže asi záleží, jakou verzi Concorda jsi porovnávala s Jané Slalom.
PS: Když jsem dala naší malou v roce věku do té dle prodejny největší Jané korby, byla těsná na délku i šířku, v Concord Protonu se vešla i s fusakem Emitex a měla vůli (ta byla tak krásně velká, jako náš původní Roan Marita, ve kterém jsem vozila malou právě do toho roka). Jinak souhlas, kolečka u Concordu jsou nic moc, do terénu vůbec ne. Proto jsem tak moc koumala, jak to udělat, abych měla velkou hlubokou korbu a zároveň otočný sporťák Jané. :-)

berushka18 píše:
jeste dodam - kamaradka ma concord kocarek a nase korba jane z limitovane edice je uplne stejne prostorna jako concord, mozna malicko prostornejsi ale co jsme porovnavali tak jsou stejne. To uz zalezi jakou bys vybrala kolekci - normalni 2011, 2010 jsou korbicky opravu mensi. Limited 2011, 2009 a niz jsou korby prostorne jako concord.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.6.11 20:32

Hata x:je supr že tě tohle napadlo,protože i když jsem pokukovala po obou nakonec pořád vítězí jané,ale budu koukat po korbičkách od concordu proton,a jak myslíš že by to bylo s vajíčkem,které tedy na podvozek jané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 20:45

Vajíčko mají bezpečné Jané i Concord zhruba stejně a tam jde hlavně o tu primární bezpečnost = vozit dítě proti směru. A uchycení je stejné, jako u hluboké korby, tak by to mělo jít i Concord na podvozek Jané. Ale uvažovala jsem, že vajíčko pořizovat nebudem a budem používat tu hlubokou korbu, je homologovaná pro převoz mimča v autě a vejde se vedle ní druhá autosedačka. Auto musí mít třetí plnohodnotný pás, ne jen ten přes břicho a to máme. I když manželovi se to moc nelíbí :think: tak uvidíme. Jestli vajíčko budem pořizovat, tak vyberu to větší, zatím jsem je neporovnávala. Budu koukat hlavně na délku zad, jsme oba vysocí a naše dcera měla v roce 82cm :mrgreen: a přesto vydržela ve vajíčku Roan Babies Milli, byla fakt veliká.

ivulik123 píše:
Hata x:je supr že tě tohle napadlo,protože i když jsem pokukovala po obou nakonec pořád vítězí jané,ale budu koukat po korbičkách od concordu proton,a jak myslíš že by to bylo s vajíčkem,které tedy na podvozek jané?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.6.11 20:53

No já vajíčko původně nechtěla máme chicco sice je 8 let staré po dceři,ale šetřila jsem si ho a je ve výborném stavu.Zrovna jsem to dneska probírala z kámoškou zda vajíčko ano nebo né(mám na mysli vajíčko na podvozku)takže s tím váhám protože by to bylo zase tak o 1500 nejmíň dražší,a vajíčko které mám doma tak bych ho mohla prodat maximálně tak za 200kč i když je ve velmi dobrém stavu,prostě je to starý model a s tím se holt musí počítat,takže tohle ještě promyslím.Mě právě taky láká že ty korbičky jsou homologované pro jízdu v autě což je supr.
Hata x a vy jdete do nového kočárku jestli se mohu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 21:13

Nový kočár trojkombinaci jsme měli na první dítě, asi jako většina mamin a zjistila jsem, že to není vůbec nutné. Ale když je to první, člověk má pocit, že to je to nejlepší :andel: :mrgreen: KOukala jsem i na Concordy Protony v bazaru a mile mě překvapilo, že se dají sehnat za slušné peníze jen třeba 6měsíců používané, absolutně netknuté :palec: Sice peníze řešit moc nemusím, ale raději ten rozdíl mezi novou a starší korbou dám třeba na dcery spoření.

PS: Autosedačky se mají používat max 6let, pak se mají zahodit, psal to tady i Steeve.

ivulik123 píše:
No já vajíčko původně nechtěla máme chicco sice je 8 let staré po dceři,ale šetřila jsem si ho a je ve výborném stavu.Zrovna jsem to dneska probírala z kámoškou zda vajíčko ano nebo né(mám na mysli vajíčko na podvozku)takže s tím váhám protože by to bylo zase tak o 1500 nejmíň dražší,a vajíčko které mám doma tak bych ho mohla prodat maximálně tak za 200kč i když je ve velmi dobrém stavu,prostě je to starý model a s tím se holt musí počítat,takže tohle ještě promyslím.Mě právě taky láká že ty korbičky jsou homologované pro jízdu v autě což je supr.
Hata x a vy jdete do nového kočárku jestli se mohu zeptat?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
16.6.11 21:32

ta já byla v bazárku v úterý,concord tam neměli a jané 3ks za různé ceny,jeden celý černý stál přes 11 000kč to mi příjde opravdu dost,pak byl v barvě etna ale byl dost višisovanej a pak byl modrý,a za dobrou cenu byl krásný,ale na lístečku stálo že je dírka ve slídě v boudě tak jsem na to koukla a dírka tam byla a né malá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
16.6.11 21:43

Ivul, a koukala jsi na net? Je tam samostatných korbiček Concord Proton docela hodně, až jsem byla překvapená. My budem kupovat jenom tu, možná to vajíčko, Reverse už máme doma.
K té ceně, Slalom se dá koupit za +- 4-7tis a korbu Proton jsem viděla i za 1200.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
16.6.11 22:34

Háto a tobě vydržela i v roce v korbičce ? :-o my uz jsme teda i ted dost valcili…Malé se v pul roce uz nelibilo a jen mi tam brečela, ted je spokojena ve sportaku a nebreci :)

s temi korbami to jsem nevidela ze je víc druhu u concordu ve velikosti ale každopádně vím , že v pul roce bych malou dala do naší korby i s lodgerem - fusakem ktery je opravdu hodně veliky. V roce to nevím ale mě by tam malá nevydržela, je to zvědavka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí