Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
michaluska
4.9.11 08:10

Po dlouhém špekulování jsem se rozhodla Casualplay S4 vyměnit za Jané Slalom 2011 :potlesk: Teď jen jakou barvu???Líbí se mi černej nebo červenej.Mám chlapečka.Tož nevím :?:

• Citovat
  • Upravit
17629
4.9.11 09:08

já včera byla v handy praha a vyptávala se ještě na servis, dodací lhůtu atd u Janéček, u nás, pokud ho koupíme, to vypadá na červenou (taky čekáme chlapečka)i když není moje favoritka, jinou by přítel nezkousnul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaluska
4.9.11 09:18

Ta červená je hezká :) Holky a poradíte,kde nejlevněji objednat????

• Citovat
  • Upravit
6292
4.9.11 09:31

Já budu ubjednávat Jané přes net,zadej si do Zboží cz.tvůj požadavek a tam ti vyjede několik prodejců Jané,ale pozor někteří neposkytují servis,je to na stránkách Handy Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaluska
4.9.11 09:38

Já jsem našla na MMB celkem levnej :potlesk: S tím servisem…nikdy jsem neměla potřebu kočík servisovat,tak to asi řešit nebudu …

• Citovat
  • Upravit
17629
4.9.11 10:19
michaluska píše:
Já jsem našla na MMB celkem levnej :potlesk: S tím servisem…nikdy jsem neměla potřebu kočík servisovat,tak to asi řešit nebudu …

cena by měla být stejná 19900 za trojkombinaci, pokud je to levnější, tak to bude nějaký podvodný prodej, protože handy je výhradní dovozce. Leda koupit v zahraničí, např. v Německu. Pak by ti ho ale do servisu nevzali.
Je určitě prima servis nepotřebovat, ale dopředu nevíš, a já chci mít jistotu, že když se něco stane, tak mi ho opraví autorizovaný servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaluska
4.9.11 10:32

JJ,trojkombinace jsou všude za stejné penízky :-) Mě jde pouze o sporťáček a co jsem tak hledala,tak se ceny docela liší.Neriskovala by si to teda přez MMB?Já jsem měla zatím tři kočárky a ani jednou jsem servis právě nepotřebovala.Všechny tři kočárky byly z kamenných obchodů…

• Citovat
  • Upravit
17629
4.9.11 10:38
michaluska píše:
JJ,trojkombinace jsou všude za stejné penízky :-) Mě jde pouze o sporťáček a co jsem tak hledala,tak se ceny docela liší.Neriskovala by si to teda přez MMB?Já jsem měla zatím tři kočárky a ani jednou jsem servis právě nepotřebovala.Všechny tři kočárky byly z kamenných obchodů…

aha, mně nedošlo, že chceš bazarový. riskla bych to, i když je prima i tak mít ještě v záruce, i takové se najdou.
osobně na MMB nenakupuju, tak neporadím, znám trochu aukro. Asi bych vybírala inzeráty, kde je možný osobní odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
michaluska
4.9.11 10:41

Ne e,já chci koupit na MMB nový.Zatím jsem ho tam našla nejlevnější a to za 9590,– Ještě hledám nějaký internetový obchod,kde by sporťák nabízeli za podobnou cenu a nenacházím…tak nevím,jestli risknout paní … Rozhodně na dobírku!

• Citovat
  • Upravit
685
4.9.11 11:25

Tak já chci taky jenom sporťák, ale nakonec jsem se rozhodla pro obchod, kde už jsem měla jeden kočár, ale oni jsou o tisícovku dražší než na MMB, ale stojí za to mít jistotu, že máš servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.9.11 13:31
michalusko,já mám osobně taky favorita nový reverse na MMB,já nakupuji na MMB už víc jak 3 roky a zatím velká spokojenost :palec: Jane reverse jsem si tam našla taky za 9950 a korbu jsem si koupila taky od paní z MMB,mám novou a za dobrou cenu za takovou cenu se kolikrát neprodávají ani použité,takže za mě MMB :palec: supr
michaluska píše:
Ne e,já chci koupit na MMB nový.Zatím jsem ho tam našla nejlevnější a to za 9590,– Ještě hledám nějaký internetový obchod,kde by sporťák nabízeli za podobnou cenu a nenacházím…tak nevím,jestli risknout paní … Rozhodně na dobírku!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
4.9.11 17:32

aha, nový tak to jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3389
4.9.11 18:06
michaluska píše:

Já mám taky koupený kočár na MMB, od paní Michaela M. (vanyy) - kupuje v Neměcku a platila jsem předem a nebyl žádný problém. Zkoušela jsem prodejce, co mají autorizovaný servis, ale tam ta cena je o 3 000 Kč dražší, mají kontrolované ceny výrobcem. Ono někdy ta cena vypadá i nižší, ale není tam nánožník za 1 000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
4.9.11 19:44
Janinko,já mám :pankac: taky od Michaely M.(vanyy) korbičku novou a za supr cenu,a jsem zní nadšená,já právě nechtěla ten nový typ korby protože ten má na délku jen 66cm,a tahle má 75cm
JaninkaKelt píše:
michaluska píše:
Já mám taky koupený kočár na MMB, od paní Michaela M. (vanyy) - kupuje v Neměcku a platila jsem předem a nebyl žádný problém. Zkoušela jsem prodejce, co mají autorizovaný servis, ale tam ta cena je o 3 000 Kč dražší, mají kontrolované ceny výrobcem. Ono někdy ta cena vypadá i nižší, ale není tam nánožník za 1 000 Kč.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
4.9.11 19:59

Holky jen prispeju nasi zkusenosti o servisu - koupeny v kamennem obchode a hned po mesici jsem s nim mastila do servisu. kolecka zadni vrzali jak kdyz jedu s „rozvrzanym krapem“…bylo to slyset dost nahlas a zacalo cca tyden po jezdeni s uplne novym kocarkem, promazavali jsme vsim moznym a nakonec mi v servisu rekli ze byla spatna loziska a ze bylo nutne je vymenit. Tajze servis muzete potrebovat i kdyz je kocarek novy :-) nebyla jsem jedina s temi lozisky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí