Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Projá včera byla v handy praha a vyptávala se ještě na servis, dodací lhůtu atd u Janéček, u nás, pokud ho koupíme, to vypadá na červenou (taky čekáme chlapečka)i když není moje favoritka, jinou by přítel nezkousnul.
Ta červená je hezká
Holky a poradíte,kde nejlevněji objednat????
Já budu ubjednávat Jané přes net,zadej si do Zboží cz.tvůj požadavek a tam ti vyjede několik prodejců Jané,ale pozor někteří neposkytují servis,je to na stránkách Handy Praha
Já jsem našla na MMB celkem levnej
S tím servisem…nikdy jsem neměla potřebu kočík servisovat,tak to asi řešit nebudu …
michaluska píše:
Já jsem našla na MMB celkem levnejS tím servisem…nikdy jsem neměla potřebu kočík servisovat,tak to asi řešit nebudu …
cena by měla být stejná 19900 za trojkombinaci, pokud je to levnější, tak to bude nějaký podvodný prodej, protože handy je výhradní dovozce. Leda koupit v zahraničí, např. v Německu. Pak by ti ho ale do servisu nevzali.
Je určitě prima servis nepotřebovat, ale dopředu nevíš, a já chci mít jistotu, že když se něco stane, tak mi ho opraví autorizovaný servis.
JJ,trojkombinace jsou všude za stejné penízky
Mě jde pouze o sporťáček a co jsem tak hledala,tak se ceny docela liší.Neriskovala by si to teda přez MMB?Já jsem měla zatím tři kočárky a ani jednou jsem servis právě nepotřebovala.Všechny tři kočárky byly z kamenných obchodů…
michaluska píše:
JJ,trojkombinace jsou všude za stejné penízkyMě jde pouze o sporťáček a co jsem tak hledala,tak se ceny docela liší.Neriskovala by si to teda přez MMB?Já jsem měla zatím tři kočárky a ani jednou jsem servis právě nepotřebovala.Všechny tři kočárky byly z kamenných obchodů…
aha, mně nedošlo, že chceš bazarový. riskla bych to, i když je prima i tak mít ještě v záruce, i takové se najdou.
osobně na MMB nenakupuju, tak neporadím, znám trochu aukro. Asi bych vybírala inzeráty, kde je možný osobní odběr.
Ne e,já chci koupit na MMB nový.Zatím jsem ho tam našla nejlevnější a to za 9590,– Ještě hledám nějaký internetový obchod,kde by sporťák nabízeli za podobnou cenu a nenacházím…tak nevím,jestli risknout paní … Rozhodně na dobírku!
Tak já chci taky jenom sporťák, ale nakonec jsem se rozhodla pro obchod, kde už jsem měla jeden kočár, ale oni jsou o tisícovku dražší než na MMB, ale stojí za to mít jistotu, že máš servis.
michaluska píše:
Ne e,já chci koupit na MMB nový.Zatím jsem ho tam našla nejlevnější a to za 9590,– Ještě hledám nějaký internetový obchod,kde by sporťák nabízeli za podobnou cenu a nenacházím…tak nevím,jestli risknout paní … Rozhodně na dobírku!
michaluska píše:
Já mám taky koupený kočár na MMB, od paní Michaela M. (vanyy) - kupuje v Neměcku a platila jsem předem a nebyl žádný problém. Zkoušela jsem prodejce, co mají autorizovaný servis, ale tam ta cena je o 3 000 Kč dražší, mají kontrolované ceny výrobcem. Ono někdy ta cena vypadá i nižší, ale není tam nánožník za 1 000 Kč.
JaninkaKelt píše:michaluska píše:Já mám taky koupený kočár na MMB, od paní Michaela M. (vanyy) - kupuje v Neměcku a platila jsem předem a nebyl žádný problém. Zkoušela jsem prodejce, co mají autorizovaný servis, ale tam ta cena je o 3 000 Kč dražší, mají kontrolované ceny výrobcem. Ono někdy ta cena vypadá i nižší, ale není tam nánožník za 1 000 Kč.
Holky jen prispeju nasi zkusenosti o servisu - koupeny v kamennem obchode a hned po mesici jsem s nim mastila do servisu. kolecka zadni vrzali jak kdyz jedu s „rozvrzanym krapem“…bylo to slyset dost nahlas a zacalo cca tyden po jezdeni s uplne novym kocarkem, promazavali jsme vsim moznym a nakonec mi v servisu rekli ze byla spatna loziska a ze bylo nutne je vymenit. Tajze servis muzete potrebovat i kdyz je kocarek novy
nebyla jsem jedina s temi lozisky.
Po dlouhém špekulování jsem se rozhodla Casualplay S4 vyměnit za Jané Slalom 2011
Teď jen jakou barvu???Líbí se mi černej nebo červenej.Mám chlapečka.Tož nevím