Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProMožná koncem ledna… Ale když začínal reverse, tak byl v prodeji až snad od června 2010.
522005 píše:
Díky moc za všechny rady a zkušenosti. Dnes jsem ukazovala kočárek na netu manželovi a vzal to v pohodě. Vypadá to, že korbičku a sporťák koupíme nový, vajíčko už nějak pořešíme. V sobotu se chystáme přímo do prodejny, tak nás snad nezklame.
ja bych poradila, autosedacky pasuji i Maxi Cosi a Cybex Aton. ja mam teda concord, ale korbu mam jane 09 a prave jsem si koupila adaptery na maxi cosi, na ktere jde pripnout i autosedacka cybex (maji stejny uchyt) - nase sedacka z lonske kolekce nova vysla na 2200, coz je paradni i s cenou adapteru 500kc (v malvik.cz)
na Jane to bude urcite stejny ![]()
Tak jsem si objednala v Malvíkovi ten origoš fusak a dneska mi napsali, že není skladem ani u dodavatele a nevědí kdy bude!!!
Tak to jsem teda naštvaná, když už jsem se konečně rozhoupala a těšila se na něj… ![]()
ivulik123 píše:
holky které máte Jané nevíte od kdy je v prodeji zase nová kolekce na rok 2012?Čekáme mimi v prosinci,tak se chci zeptat jestli by už nebyla v tom prosinci na prodej nová kolekce pro další rok?
počítej až konec dubna příštího roku bude vprodeji.
Já vloni čekala až do konce dubna
tak jsem dneska koupila jané slalom pro limited 2011 červenou - sporťák a hlubokou korbičku a mooc se na něj těším
, ještě je v obchodě
Saroya píše:
tak jsem dneska koupila jané slalom pro limited 2011 červenou - sporťák a hlubokou korbičku a mooc se na něj těším, ještě je v obchodě
ivulik123 píše:
Saroya tak to máš určo velko radost že jo?A jakou máš barvičku Molten Red?
Saroya píše:
tak jsem dneska koupila jané slalom pro limited 2011 červenou - sporťák a hlubokou korbičku a mooc se na něj těším, ještě je v obchodě
jj molten red, moooc se těším, nechám ho ale ještě v obchodě asi měsíc a pak si ho nechám poslat, chci vyzkoušet, jak se vejdem do výtahu, kde nechávat kočár na chodbě atd
no a pomazlit se s ním trošku
Saroya píše:ivulik123 píše:jj molten red, moooc se těším, nechám ho ale ještě v obchodě asi měsíc a pak si ho nechám poslat, chci vyzkoušet, jak se vejdem do výtahu, kde nechávat kočár na chodbě atd
Saroya píše:
xreni píše:522005 píše:ja bych poradila, autosedacky pasuji i Maxi Cosi a Cybex Aton. ja mam teda concord, ale korbu mam jane 09 a prave jsem si koupila adaptery na maxi cosi, na ktere jde pripnout i autosedacka cybex (maji stejny uchyt) - nase sedacka z lonske kolekce nova vysla na 2200, coz je paradni i s cenou adapteru 500kc (v malvik.cz)
Díky moc za všechny rady a zkušenosti. Dnes jsem ukazovala kočárek na netu manželovi a vzal to v pohodě. Vypadá to, že korbičku a sporťák koupíme nový, vajíčko už nějak pořešíme. V sobotu se chystáme přímo do prodejny, tak nás snad nezklame.
na Jane to bude urcite stejny
na concord (asi máš Neo, ne??) jsou adaptéry na maxi cosi, ale na Jané nikdy nebyly. nejsem si jistá, jestli by pasovaly ty stejné!
ivulik123 píše:
No já tě úplně vidímjak se sním muchluješ,já jsem taky takhle byla ujetá před 8 roky,a teď to nebude určo jiné,asi to taky nakonec nevydržím a koupím kočárek asi dřív než jsem měla původně v plánu až se to malé narodí no uvidím.Kdy to vlastně čekáš
Saroya píše:ivulik123 píše:jj molten red, moooc se těším, nechám ho ale ještě v obchodě asi měsíc a pak si ho nechám poslat, chci vyzkoušet, jak se vejdem do výtahu, kde nechávat kočár na chodbě atd
Saroya píše:
koukni na metřík - 4.12.
Saroya píše:ivulik123 píše:koukni na metřík - 4.12.
No já tě úplně vidímjak se sním muchluješ,já jsem taky takhle byla ujetá před 8 roky,a teď to nebude určo jiné,asi to taky nakonec nevydržím a koupím kočárek asi dřív než jsem měla původně v plánu až se to malé narodí no uvidím.Kdy to vlastně čekáš
Saroya píše:
ivulik123 píše:
Tak to jsme kousek od sebe já mám TP 9.12.Saroya píše:ivulik123 píše:koukni na metřík - 4.12.
Saroya píše:
jj, já to vím, všimla jsem si tě i v jiné diskuzi
tak ať to všechno ve finiši klapne!!
Saroya píše:ivulik123 píše:jj, já to vím, všimla jsem si tě i v jiné diskuzi
Tak to jsme kousek od sebe já mám TP 9.12.Saroya píše:ivulik123 píše:koukni na metřík - 4.12.
Saroya píše:
tak ať to všechno ve finiši klapne!!
Nataša píše:xreni píše:na concord (asi máš Neo, ne??) jsou adaptéry na maxi cosi, ale na Jané nikdy nebyly. nejsem si jistá, jestli by pasovaly ty stejné!522005 píše:ja bych poradila, autosedacky pasuji i Maxi Cosi a Cybex Aton. ja mam teda concord, ale korbu mam jane 09 a prave jsem si koupila adaptery na maxi cosi, na ktere jde pripnout i autosedacka cybex (maji stejny uchyt) - nase sedacka z lonske kolekce nova vysla na 2200, coz je paradni i s cenou adapteru 500kc (v malvik.cz)
na Jane to bude urcite stejny
Mam Fusion a do stejnych der zapada i Jane korbicka, takze urcite pasuji i na Jane, tusim to psali i na malvikovi na fb kdyz jsem se ptala.. prave to dost lidi nevi, ale je i tahle volba ![]()
to ano, concord a Jané jsou 100% kompatibilní, to myslím, že se ví.
ale vždycky sjou potřeba ty správné adaptéry, protože ty díry na kočárech jsou jiné.. takže na concord adaptéry concord, na Jané zas Jané..
jinak že je na fusiona adaptér na maxi cosi vidím prvně, vloni určitě ještě nebyly, to je podstatné zlepšení
super
už jsem na to koukala na malvíkovi ![]()