Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
30.9.11 09:46

holkyyy nemyslím si že když se o kočárek starate tak vám pak řeknou že to neopravi nebo tak za špatné zachazeni.....nekdy jen vrze takonstrukce a staci ji jen dotahnout, to mi u minuleho v handy taky dotahli a super.. ja mam s Handy vybornou zkusenost, byla jsem tam 3 x a vzdy v pohode, opravili, vyslechli problem…a nikdy jsem neslysela neco ze bych za to mohla sama… u noveho slalomu mi porAd odpadavala krytka u kolecka, takova blbustka a i mi na to koukli a krytku vymenili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
30.9.11 09:46

holkyyy nemyslím si že když se o kočárek starate tak vám pak řeknou že to neopravi nebo tak za špatné zachazeni.....nekdy jen vrze takonstrukce a staci ji jen dotahnout, to mi u minuleho v handy taky dotahli a super.. ja mam s Handy vybornou zkusenost, byla jsem tam 3 x a vzdy v pohode, opravili, vyslechli problem…a nikdy jsem neslysela neco ze bych za to mohla sama… u noveho slalomu mi porAd odpadavala krytka u kolecka, takova blbustka a i mi na to koukli a krytku vymenili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2264
6.10.11 11:55

Ahoj holky,
Alanis, já taky uvažuju, že koupím tu hnědou barvu, když je za těch 8.tis, ale zkoušela sis ověřovat v servisu Handy u p. Fialy, zda v pohodě opraví i kočárek, který je určený pro německý trh? Já měla Jané 2007 a spokojenost veliká, teď mám Concorda a taky jsem spokojená, zatím používáme hlubokou, ale mrzí mě, že na sporťák nemají originál zateplený nánožník a tak přemýšlím, že bych šla do té limitované edice Jané, jen mě mrzí, ten malinký nákupní košík, se dvěma dětma už je přece jen hodně věcí…Neřešily jste t prosím někdo, zda se nedá pod Jané dát nějaký větší nákupní košík? Děkuju ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.11 14:52

Tak já jsem si ho objednala a zaplatila a teď se modlím ať dojde a vše je v pořádku. Já ten košík nějak neřeším co tam vleze to tam vleze. Hnědou jsem nechtěla, protože už jsem béžový měla, ale černou můj chlap nechtěl a ta červená byla dražší a moc se mi nelíbila. Ozvu se jak to všechno dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.10.11 14:56

Alanis před chvílí dorazil kočárek ten hnědý
nemám tam pláštěnku,tak jsem zrovna před chvílí paní psala protože uváděla že pláštěnka tam bude
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.11 15:06

IVULIK já ne tebe pořád myslím jak to s tebou dopadlo. No to jsem ráda, že je to celkem ok. A volala jsi jí, že tam pláštěnka není? A já jsem celkem ráda, že tam žádny okynko není, protože se většinou trhalo a já mám okynko u golfek a spíš ho nepoužívám a ještě u jednoho sporťáku a tam ho mám zadělany plínkou bavlněnou ať tam má na spaní tmu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.10.11 15:30
Alanis,já jí psala před chvílí meilík,ona mi,ale většinou odepisovala brzy ráno,tak si myslím že jestli odepíše tak asi až zítra,teda doufám :wink: no a ta boudička je z toho neoprénovýho matroše,jako jsem to viděla u Jané reverse.Večer hodím fotečky,nabíjím foťák,jinak nelituji,krásně se mi na něj nacvakla i ta korba Jané Capazo,jednou rukou,takže za mě zatím supr,uvidím co s tou pláštěnkou :think:
alanis píše:
IVULIK já ne tebe pořád myslím jak to s tebou dopadlo. No to jsem ráda, že je to celkem ok. A volala jsi jí, že tam pláštěnka není? A já jsem celkem ráda, že tam žádny okynko není, protože se většinou trhalo a já mám okynko u golfek a spíš ho nepoužívám a ještě u jednoho sporťáku a tam ho mám zadělany plínkou bavlněnou ať tam má na spaní tmu :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.10.11 15:37

Já Ti tiše závidím. Taky mě psala brzy ráno. Tak snad mi tam dají všechno, protože ta pláštěnka je celkem drahá. A s tím servisem tak ona říkala, že s těma novyma zatím nic nebylo, ale jinak já do Handy nepojedu a paní říkala, že jde všechno domluvit přes ni celkem mluvila pěkně atd tak já ji zatím nějak věřím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.10.11 16:07
já od ní kupovala v srpnu už korbičku a taky jsem byla maximálně spokojená :palec: :mavam:
alanis píše:
Já Ti tiše závidím. Taky mě psala brzy ráno. Tak snad mi tam dají všechno, protože ta pláštěnka je celkem drahá. A s tím servisem tak ona říkala, že s těma novyma zatím nic nebylo, ale jinak já do Handy nepojedu a paní říkala, že jde všechno domluvit přes ni celkem mluvila pěkně atd tak já ji zatím nějak věřím :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
6.10.11 16:52
ivulik123 píše:
nemám tam pláštěnku,tak jsem zrovna před chvílí paní psala protože uváděla že pláštěnka tam bude
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno :wink:

Tak gratuluji ke koupi… :palec:
Já to okénko měla u starého janéčka a nikdy jsem ho nepoužila, myslím si, že ti nebude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
6.10.11 16:55
Dappp píše:
ivulik123 píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno :wink:
Já to okénko měla u starého janéčka a nikdy jsem ho nepoužila, myslím si, že ti nebude chybět.

ahaa tak proto jsem si na okénko nemohla vzpomenout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
6.10.11 18:02
holky dííííík :hug: ,asi si taky zvyknu i bez toho okénka
Saroya píše:
Dappp píše:
ivulik123 píše:
ahaa tak proto jsem si na okénko nemohla vzpomenout :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
7.10.11 15:51

Okénko má Reverse. Kdybys potřebovala, klasický Slalom jsem sice po měsíci prodala, ale pláštěnka mi tu zbyla a je jak nová. Ať se dobře jezdí a nedopadneš jak my :kytka:

ivulik123 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.10.11 16:00

IVULIK jak jsi dopadla s tou pláštěnkou? Dnes mi přiel email, že je zásilka na cestě a já se těšila, že dorazí, ale asi až v pondělí :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
7.10.11 19:12

Holky,tak pláštěnka mi dojde ještě poštou.Paní mi ráno psala meilík že se mám ještě jednou podívat,no dívali jsme se už včera a slepci fakt nejsme něco takové se přehlédnout podle mě fakt nedá :think: Tak jsem paní psala že jí fakt nemám,tak se omluvila a pošle mi jí.Jsem koukala na MMB tam se prodávají použité pláštěnky na Jané za 400 až 500kč,
Alanis tak jak dojde kočár zkontroluj si to vše abys jí tam měla,jo a pumpička je schovaná v košíku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí