Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Proholkyyy nemyslím si že když se o kočárek starate tak vám pak řeknou že to neopravi nebo tak za špatné zachazeni.....nekdy jen vrze takonstrukce a staci ji jen dotahnout, to mi u minuleho v handy taky dotahli a super.. ja mam s Handy vybornou zkusenost, byla jsem tam 3 x a vzdy v pohode, opravili, vyslechli problem…a nikdy jsem neslysela neco ze bych za to mohla sama… u noveho slalomu mi porAd odpadavala krytka u kolecka, takova blbustka a i mi na to koukli a krytku vymenili…
holkyyy nemyslím si že když se o kočárek starate tak vám pak řeknou že to neopravi nebo tak za špatné zachazeni.....nekdy jen vrze takonstrukce a staci ji jen dotahnout, to mi u minuleho v handy taky dotahli a super.. ja mam s Handy vybornou zkusenost, byla jsem tam 3 x a vzdy v pohode, opravili, vyslechli problem…a nikdy jsem neslysela neco ze bych za to mohla sama… u noveho slalomu mi porAd odpadavala krytka u kolecka, takova blbustka a i mi na to koukli a krytku vymenili…
Ahoj holky,
Alanis, já taky uvažuju, že koupím tu hnědou barvu, když je za těch 8.tis, ale zkoušela sis ověřovat v servisu Handy u p. Fialy, zda v pohodě opraví i kočárek, který je určený pro německý trh? Já měla Jané 2007 a spokojenost veliká, teď mám Concorda a taky jsem spokojená, zatím používáme hlubokou, ale mrzí mě, že na sporťák nemají originál zateplený nánožník a tak přemýšlím, že bych šla do té limitované edice Jané, jen mě mrzí, ten malinký nákupní košík, se dvěma dětma už je přece jen hodně věcí…Neřešily jste t prosím někdo, zda se nedá pod Jané dát nějaký větší nákupní košík? Děkuju ![]()
Tak já jsem si ho objednala a zaplatila a teď se modlím ať dojde a vše je v pořádku. Já ten košík nějak neřeším co tam vleze to tam vleze. Hnědou jsem nechtěla, protože už jsem béžový měla, ale černou můj chlap nechtěl a ta červená byla dražší a moc se mi nelíbila. Ozvu se jak to všechno dopadne.
Alanis před chvílí dorazil kočárek ten hnědý
nemám tam pláštěnku,tak jsem zrovna před chvílí paní psala protože uváděla že pláštěnka tam bude
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno ![]()
IVULIK já ne tebe pořád myslím jak to s tebou dopadlo. No to jsem ráda, že je to celkem ok. A volala jsi jí, že tam pláštěnka není? A já jsem celkem ráda, že tam žádny okynko není, protože se většinou trhalo a já mám okynko u golfek a spíš ho nepoužívám a ještě u jednoho sporťáku a tam ho mám zadělany plínkou bavlněnou ať tam má na spaní tmu ![]()
alanis píše:
IVULIK já ne tebe pořád myslím jak to s tebou dopadlo. No to jsem ráda, že je to celkem ok. A volala jsi jí, že tam pláštěnka není? A já jsem celkem ráda, že tam žádny okynko není, protože se většinou trhalo a já mám okynko u golfek a spíš ho nepoužívám a ještě u jednoho sporťáku a tam ho mám zadělany plínkou bavlněnou ať tam má na spaní tmu
Já Ti tiše závidím. Taky mě psala brzy ráno. Tak snad mi tam dají všechno, protože ta pláštěnka je celkem drahá. A s tím servisem tak ona říkala, že s těma novyma zatím nic nebylo, ale jinak já do Handy nepojedu a paní říkala, že jde všechno domluvit přes ni celkem mluvila pěkně atd tak já ji zatím nějak věřím ![]()
alanis píše:
Já Ti tiše závidím. Taky mě psala brzy ráno. Tak snad mi tam dají všechno, protože ta pláštěnka je celkem drahá. A s tím servisem tak ona říkala, že s těma novyma zatím nic nebylo, ale jinak já do Handy nepojedu a paní říkala, že jde všechno domluvit přes ni celkem mluvila pěkně atd tak já ji zatím nějak věřím
ivulik123 píše:
nemám tam pláštěnku,tak jsem zrovna před chvílí paní psala protože uváděla že pláštěnka tam bude
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno
Tak gratuluji ke koupi… ![]()
Já to okénko měla u starého janéčka a nikdy jsem ho nepoužila, myslím si, že ti nebude chybět.
Dappp píše:ivulik123 píše:Tak gratuluji ke koupi…
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… a jedna věc mě mrzí a to jsem tedy netušila že ve stříšce není okénko,takové to plastové na koukání,jinak jsem spokojená,manža ho sestavil a jezdí se sním skvěle i když jen na prázdno
Já to okénko měla u starého janéčka a nikdy jsem ho nepoužila, myslím si, že ti nebude chybět.
ahaa tak proto jsem si na okénko nemohla vzpomenout ![]()
Saroya píše:Dappp píše:ahaa tak proto jsem si na okénko nemohla vzpomenoutivulik123 píše:Tak gratuluji ke koupi…
Okénko má Reverse. Kdybys potřebovala, klasický Slalom jsem sice po měsíci prodala, ale pláštěnka mi tu zbyla a je jak nová. Ať se dobře jezdí a nedopadneš jak my ![]()
ivulik123 píše:
IVULIK jak jsi dopadla s tou pláštěnkou? Dnes mi přiel email, že je zásilka na cestě a já se těšila, že dorazí, ale asi až v pondělí ![]()
Holky,tak pláštěnka mi dojde ještě poštou.Paní mi ráno psala meilík že se mám ještě jednou podívat,no dívali jsme se už včera a slepci fakt nejsme něco takové se přehlédnout podle mě fakt nedá
Tak jsem paní psala že jí fakt nemám,tak se omluvila a pošle mi jí.Jsem koukala na MMB tam se prodávají použité pláštěnky na Jané za 400 až 500kč,
Alanis tak jak dojde kočár zkontroluj si to vše abys jí tam měla,jo a pumpička je schovaná v košíku