Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
10.10.11 17:30

Alanis ty boudy ted takove delaji,je to neco jako neopren,,tu patentku bych asi reklamovala..

a pro Michalusku-v plastech mi kocar nikdy nevrzal ale nez mail, bych jim zavolala, oni toho v Handy sami maji dost a nez se dostanou k emailu,muze byt mesic pryc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
10.10.11 17:41

Ne mě to moc nevadí, že nejde do úplnýho lehu. Moooc se nám líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
10.10.11 22:44

Ahoj, Slalom pro opravdu nejde do úplného lehu :-( taky mi to chvíli (asi 2 měsíce) docela vadilo - malej si ještě sám nesednul a na zádech být nechtěl, jsou kočárky kde je dno úplně rovné a dá se jezdit na bříšku (když jsme v létě seděli na zahrádce tak bych to ocenila, takhle jsem ho musela mít na klíně, úplný leh u Jané Slalom skutečně nejde :nevim: ono ani úplný sed, takže mi teď malej pro změnu občas sjíždí dolů k pásu mezi nožkama. Chtěla jsem se ještě zeptat, jak to děláte u sporťáku s nánožníkem - necháváte madlo u kočárku, nebo upevníte nánožník bez madla … Zkoušela jsem obě varianty, když ho oddělám a zapnu tak jako to je na ofic. obrázkách, tak malej ikdyž sedí, tak ven nevidí a je zle :roll: , když madlo nechám a ten límec u nánožníku připnu těma gumičkama k madlu tak má výhled, ale je to takový divný no :nevim: Až tam budu mít i fusak, bude i lépe držet tvar.
Jsem ráda za to, jak je kočárek lehoučký, skladný a super manipulace 1 rukou :pankac:, brzda taky bez problémů. S tou tenkou střechou problém nemám, neprofoukne a drží tvar, spíš že ta černá není úplně tmavá, když jsem na ní měla clonu v sytě černé tak vypadala jak vyrežnalá a to není :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.10.11 08:43
Ahoj Alanis :mavam: jj,máš pravdu že ta stříška je taková tenká :pankac: ,já jsem se byla dívat na reverse ten jsem viděla na živo a původně chtěla reverse,ale nakonec se rozhodla pro Slaloma a u Reverse je ta boudička úplně stejná,to jsou ty nové materiály,říkají že je to něco jako neoprén,voda prý potom krásně steče,někdy když prší míň tak není potřeba nasazovat pláštěnku,ale to tedy zatím vyzkoušené nemám,no a s tím drukem,je fakt že na té jedné straně u té boudičky mě ten druk nedržel tak pevně,pokud by mi to dělalo neplechu,tak bych to taky asi vyreklamovala :nevim: no a s tím lehem,je to přesně tak u slaloma nejde úplný leh,ani úplný sed v tomhle tom byl zase reverse lepší,ale bohužel nemůžeme mít všechno,jeden kočárek je lepší v tom a druhý zase v nečem jiném,no uvidíme sportáček v praxi budu zajíždět nejdřív tak za 8 měsíců :wink:
alanis píše:
Tak kočárek právě dorazil, začala jsem ho skládat. Ta bouda teda nic moc, je taková tenká, nebo se mě to zdá? Tak už mám první problém, rozbitej jeden druk a zrovna ten co je jakoby za hlavou jak tam jsou dva na té černé základní látce. Tak to je v prd… Pláštěnka nechybí a já se asi picnu on asi nepujde do úplnýho lehu a já žila v tom že jo. Můj chlap mě zabije :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.11 09:01

Tak paní Míša se hned ozvala, že to vyreklamuje, já mám smůlu prostě co koupím je na prd. Všechno bylo v pohodě , kdyby ten druk byl ok tak dnes vyrážíme, ale teď raději počkám. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.10.11 09:05

to je mi líto,ale je fajn že ti to vymění,snad to bude potom už vše v pořádku a ty napíšeš jak se ti jezdí se sporťáčkem,budu hltat tvoje dojmy,papa :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.11 11:07

Tak jsem tam volala a prý nám to asi vymění a jezdit zatím můžeme!!! Pak se to prý celý ten potah sundá a přehodí. Fakt je moc ochotná Míša :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
11.10.11 13:18

super, tak to jsou dobré zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.11 18:59

Mě to nedá a musím vám napsat jaká byla naše první jízda. Super super super. Jeli jsme pro syna ke škole a malá měla po cestě usnout, žádné spaní se nekonalo, ale užívala si to. Máme to tak dva km tam a něco navíc přes město zpátky. Usnula až u baráku a spala 2,5 hodiny spokojená, natahovala se, místa tam má dost. Jsem ráda,že jsem neodolala a kočár koupila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.10.11 19:04
alanis píše:
Mě to nedá a musím vám napsat jaká byla naše první jízda. Super super super. Jeli jsme pro syna ke škole a malá měla po cestě usnout, žádné spaní se nekonalo, ale užívala si to. Máme to tak dva km tam a něco navíc přes město zpátky. Usnula až u baráku a spala 2,5 hodiny spokojená, natahovala se, místa tam má dost. Jsem ráda,že jsem neodolala a kočár koupila. :mavam:

Tak supeeeer… :palec: :palec: :palec:
Kočárek jede sám, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.11 19:10

JOOOO jednou rukou :lol: :dance: Už dávno jsem si ho měla koupit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
11.10.11 19:12

A děkuji všem co mě radily a co jsem je otravovala s otázkami. Jen teď zase řeším nějakej tenkej fusáček. Co máte teď vy? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
11.10.11 19:15

Lodger a starý emitex combi, ale mám objednaný v Malvíku ten origoš k limit. kolekci, ale toho se asi nedočkám. Jestli můžu doporučit, tak emitex je velký a teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
11.10.11 19:33
to je moc dobře :potlesk: :potlesk: :potlesk: aspoň i mě hřeje pocit že jsme dobře koupily :palec: Tak ať se ti s ním hezky jezdí :pankac: my si na tu svou první jízdu ještě budeme muset počkat :wink:
alanis píše:
JOOOO jednou rukou :lol: :dance: Už dávno jsem si ho měla koupit :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaluska
11.10.11 20:25

Fakt nevrže???Kámoška má 2009,jezdí s ním devět měsíců a je to jedna velká skřípotina :cry: Prej ho ale nikdy nepromazávala!!!mě ho za ten měsíc,co ho mám promazával přítel a přední kolečko jsem si nechala promazat na prodejně :) Pán mi i poštěloval brzdu :)trochu mi připržďovala přední kolečko…Mě to skřípe při jakémkoliv vychýlení.To je nerovnej chodník…po trávníku vyloženě hraje :roll: Paní v obchodě,mi ríkala,že jí slalom teda taky neskřípal.No nic,zavolám tam…budu ho tam muset poslat :roll: Jinak je to ovšem ten NEJLEPŠÍ kočárek,co jsem kdy měla :srdce: já nechi být bez něj … ach joooo :cry:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4