Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Prono, co se mohlo stát mi došlo až později…Raději nemyslet…Teď už na to dávám bacha, protože vím, že je ta korbička pružná.
tak ta moje teda není pružná, ale prostě hadrová a jsou v ní tři dráty…a ten prostřední se prostě každou chvíli propadne…takže jestli budu na prochýázce tisíckrát rovnat boudu tak mě jebne…a do malvíku se mi kvůli tomu nechce ![]()
tak jsem to sestavila, teda zatím jen tu hlubokou korbičku a je hadrová, ale drží mi zatím propnutá, ale mám ji nataženou chvilku
nemám to snad ani vyztužený drátem…jakou že máš korbičku? normálně z tý limit. edice?
Taky v tom mám dráty, ale samo od sebe se mi ten drát nepropadá, drží to napnuté… To je asi na reklamaci ![]()
Saroya píše:
nemám to snad ani vyztužený drátem…jakou že máš korbičku? normálně z tý limit. edice?
jj z limitovaný edice…ach jo, při představě cesty do malvíku je mi zle
Markét, neznám kočárek, jehož bouda by udržela rozběhnuté dítě nebo tlačení rukou
je to všude prostě látka s tenkou výstuží.
Markéta2208 píše:
No, když člověk zatlačí rukou, tak se ta bouda propadneTaky mě to nemile překvapilo. Jak to může být nebezpečné, mi došlo, až když jsem měla korbu sundanou u doktorky v čekárně a malá holčička mi do ní málem vlítla. Kdybych ji nechytila, tak skončí malému na hlavě
U normálního kočárku by ten pád na mimi myslím bouda zbrdila…To je fakt pitomé…
DianaAndílek píše:
tak ta moje teda není pružná, ale prostě hadrová a jsou v ní tři dráty…a ten prostřední se prostě každou chvíli propadne…takže jestli budu na prochýázce tisíckrát rovnat boudu tak mě jebne…a do malvíku se mi kvůli tomu nechce
Saroya píše:
tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod
Fakt? To jsem teda myslela, že to bývá víc festovní ta boudička…Ale nemám zkušenosti s jinými kočárky, takže jsem myslela, že to bývá pevnější. Aspoň na pohled to vypadá ![]()
Příspěvek upraven 18.10.11 v 14:53
ivulik123 píše:
Tak to jseš teda fakt dobráže jsi se sama tahala s mega krabicí
Já nechala konstrukci kočárku na manželovi ať to sestrojí on měli jsme sundaná i kola a to bych asi nedala
no a já si potom dostrojila ten zbytek
Saroya píše:
tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod
no tak já to sem tam nadzvihla a spíš tlačila před sebou, bylo to hlavně objemný ani ne tak strašně těžký
taky mám sundaný kola, asi na to za chvíli vlítnu, nebo nechám na příteli, ale on je Pat nebo Mat, takže možná lepší udělat to sama
![]()
sakryš nevím jak nasadit ty zadní kolečka, přední šlo krásně, ale tady u toho vadí ta brzda, tak nevim co kde zmáčknout nebo vyháknout aby to tam mohlo zaklapnout, asi na toho chlapa budu muset fakt počkat
Tak, dámy, potřebuju poradit - když nasadím hlubokou korbičku, tak to zacvakne, ale pořád tam je dost velká vůle, korbičkou jde jakoby kývat dopředu a dozadu, je to ok, nebo děláme něco blbě???
každopádně se vejde do výtahu s velkou rezervou, hurá
Saroya píše:
Tak, dámy, potřebuju poradit - když nasadím hlubokou korbičku, tak to zacvakne, ale pořád tam je dost velká vůle, korbičkou jde jakoby kývat dopředu a dozadu, je to ok, nebo děláme něco blbě???každopádně se vejde do výtahu s velkou rezervou, hurá