Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
18.10.11 10:56

mno to teda jsi měla dobrý postřeh 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.10.11 10:58

no, co se mohlo stát mi došlo až později…Raději nemyslet…Teď už na to dávám bacha, protože vím, že je ta korbička pružná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.10.11 11:01

tak ta moje teda není pružná, ale prostě hadrová a jsou v ní tři dráty…a ten prostřední se prostě každou chvíli propadne…takže jestli budu na prochýázce tisíckrát rovnat boudu tak mě jebne…a do malvíku se mi kvůli tomu nechce :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 11:25

tak jsem to sestavila, teda zatím jen tu hlubokou korbičku a je hadrová, ale drží mi zatím propnutá, ale mám ji nataženou chvilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 11:28

nemám to snad ani vyztužený drátem…jakou že máš korbičku? normálně z tý limit. edice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.10.11 11:36

Taky v tom mám dráty, ale samo od sebe se mi ten drát nepropadá, drží to napnuté… To je asi na reklamaci :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
18.10.11 11:47
Saroya píše:
nemám to snad ani vyztužený drátem…jakou že máš korbičku? normálně z tý limit. edice?

jj z limitovaný edice…ach jo, při představě cesty do malvíku je mi zle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
18.10.11 11:52

Markét, neznám kočárek, jehož bouda by udržela rozběhnuté dítě nebo tlačení rukou :nevim: je to všude prostě látka s tenkou výstuží.

Markéta2208 píše:
No, když člověk zatlačí rukou, tak se ta bouda propadne :( Taky mě to nemile překvapilo. Jak to může být nebezpečné, mi došlo, až když jsem měla korbu sundanou u doktorky v čekárně a malá holčička mi do ní málem vlítla. Kdybych ji nechytila, tak skončí malému na hlavě :( U normálního kočárku by ten pád na mimi myslím bouda zbrdila…To je fakt pitomé…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.10.11 13:41
aha,já myslela že ti tohle dělá boudička u sporťáčku a ty jsi myslela hlubokou korbičku asi?Tak tam já problém mít nebudu kupovala jsem si Capazo ta je fakt pevná :palec:,ta se neproboří ani náhodou
DianaAndílek píše:
tak ta moje teda není pružná, ale prostě hadrová a jsou v ní tři dráty…a ten prostřední se prostě každou chvíli propadne…takže jestli budu na prochýázce tisíckrát rovnat boudu tak mě jebne…a do malvíku se mi kvůli tomu nechce :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.10.11 13:45
Tak to jseš teda fakt dobrá :palec: že jsi se sama tahala s mega krabicí :wink: Já nechala konstrukci kočárku na manželovi ať to sestrojí on měli jsme sundaná i kola a to bych asi nedala :think:no a já si potom dostrojila ten zbytek
Saroya píše:
tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
18.10.11 14:51

Fakt? To jsem teda myslela, že to bývá víc festovní ta boudička…Ale nemám zkušenosti s jinými kočárky, takže jsem myslela, že to bývá pevnější. Aspoň na pohled to vypadá :)

Příspěvek upraven 18.10.11 v 14:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 14:52
ivulik123 píše:
Tak to jseš teda fakt dobrá :palec: že jsi se sama tahala s mega krabicí :wink: Já nechala konstrukci kočárku na manželovi ať to sestrojí on měli jsme sundaná i kola a to bych asi nedala :think:no a já si potom dostrojila ten zbytek
Saroya píše:
tak jsem dovlekla domů obr krabici, ve který byly dvě velký krabice a v nich už naštěstí ne další krabice, ale kočár. ještě jsem to nesložila, protože mi na to nestačila mentální kapacita, ale během dne se snad mozkové buňky umoudří a pochopím návod :wink:

no tak já to sem tam nadzvihla a spíš tlačila před sebou, bylo to hlavně objemný ani ne tak strašně těžký
taky mám sundaný kola, asi na to za chvíli vlítnu, nebo nechám na příteli, ale on je Pat nebo Mat, takže možná lepší udělat to sama :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 16:26

sakryš nevím jak nasadit ty zadní kolečka, přední šlo krásně, ale tady u toho vadí ta brzda, tak nevim co kde zmáčknout nebo vyháknout aby to tam mohlo zaklapnout, asi na toho chlapa budu muset fakt počkat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.10.11 19:31

Tak, dámy, potřebuju poradit - když nasadím hlubokou korbičku, tak to zacvakne, ale pořád tam je dost velká vůle, korbičkou jde jakoby kývat dopředu a dozadu, je to ok, nebo děláme něco blbě???

každopádně se vejde do výtahu s velkou rezervou, hurá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
18.10.11 19:50
jj,mě to taky tak dělá že jsem měla strach že to nemám dobře zacvaknuté,ale prý to je Ok :palec:
Saroya píše:
Tak, dámy, potřebuju poradit - když nasadím hlubokou korbičku, tak to zacvakne, ale pořád tam je dost velká vůle, korbičkou jde jakoby kývat dopředu a dozadu, je to ok, nebo děláme něco blbě???každopádně se vejde do výtahu s velkou rezervou, hurá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí