Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
29.10.11 17:34
xmarge píše:
Dneka jsem si z Handy přivezli jané slalom pro - tu limitovanou verzi 2011. Zkoušeli jsme nacvakávat korbičku a autosedačku a chci se vás zeptat, je normální, že obojí se na podvozku lehce vrklá? že jde s korbou i autosedačkou jakoby houpat k sobě a od sebe (je tam prostě vůle třeba 3cm do každýho směru). Mně se to moc nelíbí, spíš bych čekala, že to bude dost napevno..
řešila jsem to tu o několik příspěvků výš, ano, dělá to tak všem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.10.11 17:45

Markéto, díky za info. Nám skoro nešla nasadit korba. Ale stačilo, když jí tam manžel jednou narval a pak už to šlo dobře i mně. Naštěstí.
Saroya, no moc jste mě nepotěšily, ale aspoň vidím, že to není vada podvozku :-? Když nic jinýho, tak to nemusíme vézt na reklamaci. Ale za tu cenu mi to teda přijde celkem na pytel, aby se to takhle hýbalo..

Katysko, já měla kočárek zaplacenej už od začátku září, dneska jsme ho jen jeli vyzvednout. Kočárek jsem musela dopředu objednávat, protože v Handy už tu červenou kombinaci neměli a nechtěla jsem riskovat, že mít ani nebudou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.10.11 17:46

jo kejve se to, taky mě to překvapilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.10.11 17:54
přesně tak ta korbička tam prostě úplně napevno dát nejde :zed: jde s tím hýbat,ale tohle mají fakt všechny holky :wink: co mají Janéčko
xmarge píše:
Markéto, díky za info. Nám skoro nešla nasadit korba. Ale stačilo, když jí tam manžel jednou narval a pak už to šlo dobře i mně. Naštěstí.
Saroya, no moc jste mě nepotěšily, ale aspoň vidím, že to není vada podvozku :-? Když nic jinýho, tak to nemusíme vézt na reklamaci. Ale za tu cenu mi to teda přijde celkem na pytel, aby se to takhle hýbalo..Katysko, já měla kočárek zaplacenej už od začátku září, dneska jsme ho jen jeli vyzvednout. Kočárek jsem musela dopředu objednávat, protože v Handy už tu červenou kombinaci neměli a nechtěla jsem riskovat, že mít ani nebudou…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
29.10.11 18:01

xMarge a ta autosedačka ti jde z podvozku v pohodě vytáhnout? Ať vím, že bych to zkusila reklamovat, protože jet někam sama, tak nemám šanci :( Kdyby mi tak nešla korba, tak mě asi šlehne, protože tu vyndávám a nandávám v jednom kuse…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6624
29.10.11 18:31

Markéto, korba i autosedačka jde naštěstí vycvaknout ven v pohodě. Měla jsem problémy jen s nacvaknutím korby. Být tebou, zkusím reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.10.11 20:26

Omlouvám se, že se znovu ptám, ale máte ten kotouč ve předu navolno? Protože když byl kočár nový tak to nehrkalo a teď po pár jízdách je to volné a hrká. Zkoušela jsem všelijak utáhnout a nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
29.10.11 22:19

Holky,teď o tom přemýšlím,jestli jsem asi neměla koupit jiný kočárek(v úterý nám dorazí ten Jané Slalom pro 2011 žlutý)protože moje malá má sice už rok,ale je hrozně ukňouraná,doteď jsem jí vozila v kočárku Bebetto Super Kid,kde na mě vždycky v pohodě viděla a teď na mě neuvidí,je takovej závisláček,snad to nějak zvládne,říkám si,že konečně teď jí můžu dát v kočárku dosedu,ona je totiž hypotonická,chodíme na rehabilitace a neurologii a až teď poslední 2týdny nádherně rovně sedí,já jí měla pořád v kočárku v leže,tak proto si říkám,že asi kňourala proto,že toho moc neviděla a až nám v úterý dorazí Jané,tak jí hned do něj dám do sedu,tak jsem moc zvědavá,jak na to bude reagovat,protože se mi nechce vracet kočárek jen kvůli tomu,že moje malá na mě nevidí a kňourá :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.10.11 08:57
no uvidíš až ti kočárek dorazí,ale on do úplného sedu dát nejde,já to zkoušela na tom našem a je to takový pololeh a polosed, prostě něco mezi :nevim: Jane reverse je v tomhle lepší já ho zkoušela v obchodě a tam byl opravdu sed rovný jako pravítko,takže každý kočárek má své pro a proti a jak už to psalo několik maminek dokonalý kočár prostě neexistuje :-?
Jenny83 píše:
Holky,teď o tom přemýšlím,jestli jsem asi neměla koupit jiný kočárek(v úterý nám dorazí ten Jané Slalom pro 2011 žlutý)protože moje malá má sice už rok,ale je hrozně ukňouraná,doteď jsem jí vozila v kočárku Bebetto Super Kid,kde na mě vždycky v pohodě viděla a teď na mě neuvidí,je takovej závisláček,snad to nějak zvládne,říkám si,že konečně teď jí můžu dát v kočárku dosedu,ona je totiž hypotonická,chodíme na rehabilitace a neurologii a až teď poslední 2týdny nádherně rovně sedí,já jí měla pořád v kočárku v leže,tak proto si říkám,že asi kňourala proto,že toho moc neviděla a až nám v úterý dorazí Jané,tak jí hned do něj dám do sedu,tak jsem moc zvědavá,jak na to bude reagovat,protože se mi nechce vracet kočárek jen kvůli tomu,že moje malá na mě nevidí a kňourá :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.10.11 11:04

praly jste holky ty látkové části z kočárku? případně jak…asi se mi do toho teda nechce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
30.10.11 11:12

Neprala jsem, taky se mi do toho nechtělo ;). Ale boudička by po létě zasloužila, mám z toho ovšem trochu strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
30.10.11 12:13
Já to prát taky nebudu :think: nechce se mi,je to nové a bylo to zabalené v krabici a i teď mám kočár přikrytý velkým kusem látky,takže se na něj nepráší
Saroya píše:
praly jste holky ty látkové části z kočárku? případně jak…asi se mi do toho teda nechce :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.10.11 14:30

Prala jsem to už několikrát, boudu a ten potah na madlo… na 30st. jen ten krátký program (20 min.) a pak ještě mokrý natáhnout zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
30.10.11 18:32

řekli mi totiž v prodejně, že to je jen na omývání ne na praní, i když vědí, že to maminy perou, tak tím spíš jsem váhala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
30.10.11 19:01

No jasně, je fakt, že to je takový choulostivý materiál. Ale mám pocit, že jsem právě někde četla, že se to smí prát v pračce na 30, není na tom někde cedulka? Ani jsem nekoukala. :nevim:
Z praxe ale můžu říct, že se to vypere v pohodě a nic se s tím nestane - když jí teda nebudete jako já žehlit… :roll: ale to nebylo proto, že by byla po vyprání zmuchlaná, to se právě hezky natáhne a uschne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí