Jané Slalom 2011

• Fotoalbum (189)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?

Přidejte zkušenost s Jané Slalom Pro
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1101
29.11.11 09:02

Dapp tak do 12h mi ho PPL priveze jsem na nej zvedava, tak pak fotnu a vlozim :)

jinak čurani zatim neresime, mame plinku :-D ale maja uz mesic chodi a v kocarku vydrzi nekdy ne, takze nekdy ji musim vyndat, nechat chvili projit a pak ji zas davam do kocaru a ja teda vzdy botky sundavala, mame zatim taky jen lodger a toho je mi fakt lito aby se znicil a umazal od boticek… a jestli bude mala chtit venku chodit jeste vic tak koupim navleky abych porad nemusela sundavat, normal by mi to nevadilo ale nemam pak kam davat spinave botky, davala jsem je do kosiku ale ten mi prevazne casu zabirat Matysek :-)))

a ja ho objednala v eshopu ondalek.cz a vcera poslali , dnes bude dodany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 14:38

dapp tak spešl foto pro tebe :-) jsem spokojena, splnuje moje představy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
29.11.11 14:40

hezkýýý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 15:00

NÁDHERA!!!!
mohla by jsi mi prosím tě změřit jak je dlouhej, díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 15:46

Alanis pomerim az budu mit k vecer klid od male :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 15:52

Jasně, předem díky. Je fakt boží :andel:
A ještě kde jsi ho objednávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 16:23

Alanis tady http://www.ondalek.cz/…ited-edition jsou to fusaky k limitovane edici.. a do jane kocarku sedi nadherne, vubec mi nesjizdi, u sedu je k sedacce pridelanej jeste suchacem takze se nehne :-) puvodne jsem chtela z pinkie nebo quinny ale lip by do jane jiny asi nesedel, uz jen tim ze jane ma sirsi sedacku, tak ja jsem radeji i kdyz v tom fusaku ma misto a muze hybat nozkama nez aby byla natesno v nejakem jinem a to by quinny asi tak nesedel , kdyz mi ho pani merila tak byl o dost uzsi jak jane.V nedeli objednano v utery byl doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 17:47

Alanis tak na delku ma urco 90 cm, ale pomerim to jeste lepe az fusak vyndam z kocaru , asi si tam dam ejste na par dni lodger kdyz je docela teplo :-) jinak male je rok a ma tam jeste spouuuuusty mista, 100 % pristi rok v pohode vyuzijem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 19:28
moc hezkýýýýýýý :potlesk: fakr supr ladí ke kočárku :palec:
berushka18 píše:
Alanis pomerim az budu mit k vecer klid od male :-)))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.11.11 19:35

Berushko, oni tam uvádějí 100×50, ale já našla na stránkách Handy http://www.handypraha.cz/…-detail.html tento k mýmu hnědákovi a píšou 114×54. To by se mi zamlouvalo víc těch 114. A znovu musím napsat , že ten tvůj vypadá úžasně.
Ivulik jak je, vše ok, jsi celá? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 19:44
Čauki Alanis,ten tvůj fusáček z Handy taky vypadá mooooc dobře,ten by šel k tomu hnědáskovi jedna báseň
Jo já jsem ok :lol: dneska další monitor a na porod to nevypadá ani nááááhodou,tak ještě příští týden naposledy ke svému mudr.a pak už šupaj do porodky
alanis píše:
Berushko, oni tam uvádějí 100×50, ale já našla na stránkách Handy http://www.handypraha.cz/…-detail.html tento k mýmu hnědákovi a píšou 114×54. To by se mi zamlouvalo víc těch 114. A znovu musím napsat , že ten tvůj vypadá úžasně.
Ivulik jak je, vše ok, jsi celá? :mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
29.11.11 19:48

Ivul tak urcite jeden obchod keca :-) a na tech 114 mi to rijde dost, zitra ho schvalne vyndam a pomerim znovu ja ho merila jen tak n arychlo pridelanej v kocaru a dekujiii taky jsem spokojena :-)

jééé Ivul to to uteklo , přeji pohodový rychlý porod..trochu závidím .. :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
29.11.11 19:52
berushka18 píše:
Ivul tak urcite jeden obchod keca :-) a na tech 114 mi to rijde dost, zitra ho schvalne vyndam a pomerim znovu ja ho merila jen tak n arychlo pridelanej v kocaru a dekujiii taky jsem spokojena :-)jééé Ivul to to uteklo , přeji pohodový rychlý porod..trochu závidím .. :lol: ;)

děkuju jsi hodná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:15

Hmmmmmmmm, to teda závidím… :potlesk: :potlesk: :potlesk:
Alanis, já se do toho hnědýho zamilovala hned, ten tam sedne kráááásně, luxus, škoda, že ho neměli dřív. Líbí se mi, že jsou trochu jiný než klasický fusaky, že v kočárku vyniknou. Ach jo, tak to jste mě zase nahlodali…
Já četla 110 cm, ale už nevím kde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
374
29.11.11 20:16

A v tom spodku fusaku je nějaký igelit, aby se neušpinil? Nebo se mi to jen zdá? Vypadá takovej ňuchavej… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí