Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDapp tak do 12h mi ho PPL priveze jsem na nej zvedava, tak pak fotnu a vlozim ![]()
jinak čurani zatim neresime, mame plinku
ale maja uz mesic chodi a v kocarku vydrzi nekdy ne, takze nekdy ji musim vyndat, nechat chvili projit a pak ji zas davam do kocaru a ja teda vzdy botky sundavala, mame zatim taky jen lodger a toho je mi fakt lito aby se znicil a umazal od boticek… a jestli bude mala chtit venku chodit jeste vic tak koupim navleky abych porad nemusela sundavat, normal by mi to nevadilo ale nemam pak kam davat spinave botky, davala jsem je do kosiku ale ten mi prevazne casu zabirat Matysek ![]()
a ja ho objednala v eshopu ondalek.cz a vcera poslali , dnes bude dodany
dapp tak spešl foto pro tebe
jsem spokojena, splnuje moje představy ![]()
NÁDHERA!!!!
mohla by jsi mi prosím tě změřit jak je dlouhej, díky
Jasně, předem díky. Je fakt boží ![]()
A ještě kde jsi ho objednávala.
Alanis tady http://www.ondalek.cz/…ited-edition jsou to fusaky k limitovane edici.. a do jane kocarku sedi nadherne, vubec mi nesjizdi, u sedu je k sedacce pridelanej jeste suchacem takze se nehne
puvodne jsem chtela z pinkie nebo quinny ale lip by do jane jiny asi nesedel, uz jen tim ze jane ma sirsi sedacku, tak ja jsem radeji i kdyz v tom fusaku ma misto a muze hybat nozkama nez aby byla natesno v nejakem jinem a to by quinny asi tak nesedel , kdyz mi ho pani merila tak byl o dost uzsi jak jane.V nedeli objednano v utery byl doma ![]()
Alanis tak na delku ma urco 90 cm, ale pomerim to jeste lepe az fusak vyndam z kocaru , asi si tam dam ejste na par dni lodger kdyz je docela teplo
jinak male je rok a ma tam jeste spouuuuusty mista, 100 % pristi rok v pohode vyuzijem ![]()
berushka18 píše:
Alanis pomerim az budu mit k vecer klid od male
Berushko, oni tam uvádějí 100×50, ale já našla na stránkách Handy http://www.handypraha.cz/…-detail.html tento k mýmu hnědákovi a píšou 114×54. To by se mi zamlouvalo víc těch 114. A znovu musím napsat , že ten tvůj vypadá úžasně.
Ivulik jak je, vše ok, jsi celá? ![]()
alanis píše:
Berushko, oni tam uvádějí 100×50, ale já našla na stránkách Handy http://www.handypraha.cz/…-detail.html tento k mýmu hnědákovi a píšou 114×54. To by se mi zamlouvalo víc těch 114. A znovu musím napsat , že ten tvůj vypadá úžasně.
Ivulik jak je, vše ok, jsi celá?
Ivul tak urcite jeden obchod keca
a na tech 114 mi to rijde dost, zitra ho schvalne vyndam a pomerim znovu ja ho merila jen tak n arychlo pridelanej v kocaru a dekujiii taky jsem spokojena ![]()
jééé Ivul to to uteklo , přeji pohodový rychlý porod..trochu závidím ..
![]()
berushka18 píše:
Ivul tak urcite jeden obchod kecaa na tech 114 mi to rijde dost, zitra ho schvalne vyndam a pomerim znovu ja ho merila jen tak n arychlo pridelanej v kocaru a dekujiii taky jsem spokojena
jééé Ivul to to uteklo , přeji pohodový rychlý porod..trochu závidím ..
![]()
děkuju jsi hodná ![]()
Hmmmmmmmm, to teda závidím…
![]()
Alanis, já se do toho hnědýho zamilovala hned, ten tam sedne kráááásně, luxus, škoda, že ho neměli dřív. Líbí se mi, že jsou trochu jiný než klasický fusaky, že v kočárku vyniknou. Ach jo, tak to jste mě zase nahlodali…
Já četla 110 cm, ale už nevím kde.
A v tom spodku fusaku je nějaký igelit, aby se neušpinil? Nebo se mi to jen zdá? Vypadá takovej ňuchavej… ![]()