Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom Promoc gratuluji, já měla taky rychlý porod
užívejte si s maličkou, hrozně to letí ![]()
alanis píše:![]()
Přeji hodně štěstí, zdraví a lásky Vašemu novému drobečku. Tobě velká gratulace, že jsi všechno zvládla a máš to za sebou a už jste doma. Mám slzy na krajíčku, tak pěkné vánoce celé tvé rodině
Saroya píše:
moc gratuluji, já měla taky rychlý porodužívejte si s maličkou, hrozně to letí
Také se přidávám ke gratulaci…
![]()
Budete mít krásný vánoce a ten nejhezčí dárek co může být.
taky se přidávám ke gratulantúm…hlavně hodně zdravíčka holky
Ivul obrovská gratulaceeeeeeeeeeee !!! prosinčátko jako moje malá
akorat Kajul je 17.12
hlavně hodně zdravíčka a malá at hezky roste a příbíra ![]()
je to lehký kočár, projedeš v pohodě, sice v tom dítě trošku nadskakuje, ale já jsem spokojená ![]()
Saroya píše:
je to lehký kočár, projedeš v pohodě, sice v tom dítě trošku nadskakuje, ale já jsem spokojená
jo snadno se s ním manipuluje, všude se vejde, jde zdolat i schody, spokojenost, doufám, že se nám vyhnou poruchy, ťuk ťuk ťuk
Ahoj holky nevíte náhodou některá jestli bude nějaký nový kočárek 2012?
Saroya píše:
je to lehký kočár, projedeš v pohodě, sice v tom dítě trošku nadskakuje, ale já jsem spokojená
V létě to bylo s tím nadskakováním horší, teď ve fusaku se to ztratí ![]()
Markéta2208 píše:Saroya píše:V létě to bylo s tím nadskakováním horší, teď ve fusaku se to ztratí
no jo, to máš pravdu…každopádně my v létě už asi vytáhnem sporťák a to bude už v pohodě
Taky se těším na jaro a na sporťák
. Ale na to, že malý je dlouhán, tak se mi v 5 měsících vleze krásně do korby i s fusakem - máme Lodger. Bála jsem se, ale snad to v tom hlubokém doklepeme než se naučí sedět
.