Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Jané Slalom Pro?
Přidejte zkušenost s Jané Slalom ProDappp tak to je super,že máš opravený kočár…mě vrže kolečko a myslím že už i ty plasty,dost brzo ![]()
dávala si tam celý kočárek??? nevím když to tam budu dávat,tak co všechno??? máme nárok na první servis do půl roku od koupi myslím,tak toho chci využít… kočárek si kupovla přímo u nich,nebo někde jinde????
Kupovala jsem ho jinde a na reklamaci jsem ho dávala celý, bez pláštěnky teda. Určitě ho tam dej, vyplatí se to, navíc když ho máš krátce.
Já mám golfky, takže mě to až tak netrápilo, ale je mi jasný, že s mimčem nechceš být bez kočárku.
Culi jak píše Dapp já davala vždy jen konstrukci… nikde jsem nedavala ani s korbou ani se sportakem !!! to bych se bala ze mi to tam necim zapatlaji ![]()
Holky, dáváte na dno korbičky něco? nějakou vložky, úzkou matraci? Nebo jen plenku a na to miminko (v zimě u fusaku asi řešit nemusím ne?)
xmarge píše:
Holky, dáváte na dno korbičky něco? nějakou vložky, úzkou matraci? Nebo jen plenku a na to miminko (v zimě u fusaku asi řešit nemusím ne?)
nebudu tam dávat nic, akorát si říkám, co ty pásy? jestli nebudou miminko tlačit
u fusaku se zapínat nebudou…
Saroya, ten pás mě taky napadl, jestli nebude tlačit mimino do zad. Asi ho vytáhneme, protože v autě nebudeme dítě převážet v korbě, tak to není potřeba..
Ty pásy jsem vytáhla, v autě korbičku nevozíme, tak mi tam akorát zavazely… V létě jsem měla ručník, teď mám podzimní vložku z fusáku, ať tam malému netáhne, ale myslím, že to je dost zbytečné, jak je teďka venku krásně ![]()
Mám tam na dvakrát složenou rychlozavinovačku a podzimní fusak. Krásně to odspodu izoluje. Pásy jsme vyhodili rovnou, nemám je tam ani na bruslení. Příjemné podzimní drandění vám všem, nejen slalomačkám ![]()
Holky, co máte autosedačku Jané Strata, jaký do ní používáte fusák? Teď jsem zjistila, že ty pásy nejdou odepnout jak u jiných autosedaček, takže fusák má díry, ale já tam nemám ty pasy jak prostrčit
Ach jo a to jsem myslela, že budu mít jeden fusák na všechno…
kdyz jsem vytahla po zime fusak z korby tak jsem pod malou vzdy davala plinu…
pasy - pasy jsem tam mela, v time pod fusakem nevadili a kdyz bylo teplo,male bylo cca 5 mesicu a bud byl pas rozepnuty po boku korby takze mi na nich mala nelezela a nebo jsem do nic malou zapla protoze mi v korbe delala mosty a nechtela tam byt..
mam prosincove mimi takze v zime mela mala pod fusakem teplou deku na ni teplej fusak + jsem pres fusak davala jeste deku co byla pod fusakem,byla dost dlouha,,,+ nanoznik
autosedacka - taky mame a mala jezdila v kombineze,jinak jsem to nevyresila…
No, já právě kombinézu ještě letos nechtěla kupovat, ale asi mi nic jiného nezbyde
No, tak co nadělám ![]()
Ahoj holky, zkoušely jste některá uplatnit v Handy tu slevu z časopisu Maminka? Zkusila jsem to nepochodila jsem. Chtěla jsem korbu Capazo a autosedačku Strata a přestože obojí prodávají samostatně, tvrdili mi, že by to museli vytáhnout z limitované edice a na tu se sleva nevztahovala. A ještě byli nepříjemní.
Tak jsem si vyhlídla jiný kočárek a Reverse prodám. Stejně čekám chlapečka a mám MoltenRed. Není ani rok starý a je z Handy, tak se prodá dobře a když sečtu peníze za něj + co by mě stála korba se sedačkou v plné ceně, za to mám fungl nový kočárek v plné výbavě, který se bude pak za dobře prodávat, když bude po jednom dítěti. Akotár to bude už můj šestý kočár ![]()
Markéta2208 píše:
Holky, co máte autosedačku Jané Strata, jaký do ní používáte fusák? Teď jsem zjistila, že ty pásy nejdou odepnout jak u jiných autosedaček, takže fusák má díry, ale já tam nemám ty pasy jak prostrčitAch jo a to jsem myslela, že budu mít jeden fusák na všechno…
sice nevim jak to vypada, ale ten fusak do autosedacky Emitex vypada, ze by vam tam mohl jit, ma patentky, co jsou odepnout, takze kolem pasu byste to zaply ![]()
jdou videt treba tady na obrazku http://www.emitex.cz/…rechodne.php